Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Metal
Posted 31 January 2011 - 11:17
προσωπικά πιστεύω πως πολλά απο αυτά δεν υποφέρονται,ενώ καποια άλλα είναι απίστευτα
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 31 January 2011 - 11:59
And I counter with;
Youtube Video
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=-__g2_uMUd8[/YOUTUBE]
Όσο για το Φόλλεν, κατεβάζω ατμ και επιστρέφω με τρεχούμενα στοματικά υγρά.
Posted 31 January 2011 - 12:17

Posted 31 January 2011 - 19:39
Posted 02 February 2011 - 20:50
Εξαιρετικο melodic death συγκροτημα απο την Αυστραλια.
Το ενδιαφερον ομως ειναι οτι σε φωνη και κιθαρα ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ ομογενης παρακαλω!!!
George Kosmas
Posted 03 February 2011 - 11:14
Posted 03 February 2011 - 19:19
Posted 05 February 2011 - 11:03
και μένα μου αρέσουν πάρα πολύ,ειδικά το νέο άλμπουμ, το crack the skye το έχψω λιώσει στην κυριολεξία.Αλλά αυτό που με απογοητεύει με του mastodon είναι η λάιβ απόδοσή τους.Τους είχα δει στο Rockwave του '09 μαζί με Slipknot και είχα απογοητευτεί με την έννοια ότι δεν μπορούσαν να τραγουδήσουν αυτά που είχαν ηχογραφήσει..απ'τις αγαπημένες μου bands οι Mastodon τα τελευταία χρόνια!!! και όλα τους τα βίντεο άψογα γυρισμένα, με πολλά ψυχεδελικά στοιχεία, και σχεδόν πάντα προσπαθούν να περάσουν κι ένα μήνυμα...
Posted 05 February 2011 - 15:26
νομίζω πως αυτό δεν ίσχυει μόνο για τους συγκεκριμένους, αλλά για ΟΛΕΣ τις μπάντες! σχεδόν καμία δεν αποδίδει στις συναυλίες όπως μέστο studio. και είναι φυσιολογικό, μία συναυλία είναι απλά show, προχειροφτιαγμένα τα πάντα, ειδικά στο ελλαδιστάν τι περιμένεις ? αυτό δε σημαίνει ότι δεν αξίζουν μουσικά όμως. πάλι καλά να λές, θα μπορούσαν να μην κάνουν κάν lives, όπως άλλοι...και μένα μου αρέσουν πάρα πολύ,ειδικά το νέο άλμπουμ, το crack the skye το έχψω λιώσει στην κυριολεξία.Αλλά αυτό που με απογοητεύει με του mastodon είναι η λάιβ απόδοσή τους.Τους είχα δει στο Rockwave του '09 μαζί με Slipknot και είχα απογοητευτεί με την έννοια ότι δεν μπορούσαν να τραγουδήσουν αυτά που είχαν ηχογραφήσει..
Posted 05 February 2011 - 19:06
στις περισσότερες συναυλέις που έχω πάει τα λόγια ακόγονται μια χαρα.δεν ξέρω τώρα αν εκείνη την μέρα ο ηχολήπτης ήταν χάλια,αλλά απογοητεύτηκα.νομίζω πως αυτό δεν ίσχυει μόνο για τους συγκεκριμένους, αλλά για ΟΛΕΣ τις μπάντες! σχεδόν καμία δεν αποδίδει στις συναυλίες όπως μέστο studio. και είναι φυσιολογικό, μία συναυλία είναι απλά show, προχειροφτιαγμένα τα πάντα, ειδικά στο ελλαδιστάν τι περιμένεις ? αυτό δε σημαίνει ότι δεν αξίζουν μουσικά όμως. πάλι καλά να λές, θα μπορούσαν να μην κάνουν κάν lives, όπως άλλοι...
Δεν πιστεύω πως δεν αξίζουν μουσικά,αντιθέτως,θεωρώ την μουσική τους απίστευτη

Posted 09 February 2011 - 12:59
Άντε να βγει το νέο τους άλμπουμ και να γίνει χαμός. Αυτή η μπάντα κάθε φορά θεωρώ πως έχει πιάσει κορυφή, και με κάθε νέο της δίσκο με διαψεύδει

Posted 09 February 2011 - 22:27
Posted 10 February 2011 - 09:16
Μου άρεσε πολύ,αλλά δεν ξέρω γιατί ποτέ δεν κάθησα να ασχοληθώ με το συγκρότημα
έπικ ^^
Posted 10 February 2011 - 14:30
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.