Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#106 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2007 - 22:53

εμενα παλι το Ascendancy μου αρεσει παρα παρα πολυ και θεωρω το κρουσειντ υπερτατη μαπα απο τα χειροτερα που εχω ακουσει που απο τοτε που το ακουσα δεν ξανακουσα ουτε το ascendancy ξανα

κατα τα αλλα Shakra... ψαξτε μια ενα review στο καινουργιο τους εδω Electric Requiem Network :: Take back the Media
παιζουν hard rock που πολυ γρεζι στα φωνητικα

#107 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2007 - 15:34

Οι Trivium για εμένα τουλάχιστον είναι ξενέρωτοι-no offence-,κα οι Machine Head υπήρξαν τρομεροί αλλά τώρα δεν μου λένε τπτ.Αλλά οι Trivium βγάζουν κάτι το πολύ πόζερ-συμπεριφορά,όχι σε είδος-και όταν υπάρχουν άλλα γκρούπ αυτού του στύλ που παίζουν-κατε εμέ τουλάχιστον-καλύτερα,είναι κρίμα να τρώνε αυτή τη προώθηση.

+1000000000000000000
Δεν λεμε οτι τα παιδια δεν ξερουν να παιζουν αλλα προσωπικα δεν μπορω να τους ακουσω με τιποτα! Ο Heaffy ειναι απίστευτα εκνευριστικός ως frontman και imho άφωνος. Το μόνο τραγούδι που μπορώ να ακούσω μ αυτόν μέσα είναι το The End από το επετειακό album της Roadrunner που είναι όμως του Dino Cazares (ex-Fear Factory). Στα ταπεινά μου αυτάκια ακούγονται σαν Iron Maiden με brutals και μοντέρνα παραγωγή. Κρίμα το προμοτάρισμα που τρώνε κ καταρρακώνουν άλλους απείρως καλύτερους....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#108 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2007 - 12:24

Οι Trivium είναι μια πάρα πολύ καλή tribute μπάντα... παίρνουνε κάτι από maiden , κάτι από metallica, κάτι από megadeth και βγαίνει αυτό το σύνολο. Καλοί αλλά δε θα σώσουν αυτοί το μέταλ.

#109 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2007 - 15:19

Απορία:Ποιν/α από αυτούς που είναι μέσα στη metal μουσική θεωρίται 'μορφές',και ποιος/α σας εκφράζει εσάς πρωσοπικά ως άτομο?Δλδ ποιον γουστάρετε περρισσότερο ως metal μορφή?

My vote goes to
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#110 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2007 - 15:49

πολύ καλή ερώτηση..... γενικώς υπάρχουν πολλές "μορφές" στο χώρο του μεταλ. θα πω 2 γιατί δεν μπορω να διαλέξω:

Aaron Stainthorpe (My Dying Bride)
Posted Image

O άνθρωπος ειναι ΘΕΟΣ για να είμαστε σύντομοι.. έχει γράψει απίστευτους δίσκους όλα αυτά τα χρόνια, παραμένοντας πιστός σ' αυτό που κάνει, χωρίς όμως να επαναλαμβάνεται κιόλας, έχει μια φωνή που γκρεμίζει τοίχους και κυρίως μια ασύγκριτη παρουσία επί σκηνης... περεταίρω σχόλια είναι περιττά..

Οtep Shamaya (Otep)
Posted Image

Προσωπικά την εκτιμώ απεριόριστα γιατί έχει περάσει πάρα πολλά στη ζωή της κι όμως κατάφερε τόσα πολλά. η γυναίκα είναι survivor. hats off:nod:. α και κανει και τα καλύτερα γυναικεία brutals στην πιάτσα. Just Respect..

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#111 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 12:22

e kala οι οτεπ δεν ειναι μεταλ

#112 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 22:24

μια χαρα μεταλ ειναι και ειναι και πολυ οραια αυτη

κατα τα αλλα

John Garcia
Posted Image

κι επειδη θα μου πειτε δεν ειναι μεταλ οριστε κι αλλος ενας

Posted Image

#113 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2007 - 23:45

e kala οι οτεπ δεν ειναι μεταλ

Και τι παίζουνε,τσιφτετέλια με στοιχεία από πειραματική pop?:P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#114 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 00:36

e kala ειναι nu-metal το nu de θεωρειται μεταλ απο οσο ξερω.Basika οτεπ 2 τραγουδια ακουσα.

#115 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 00:41

e kala ειναι nu-metal το nu de θεωρειται μεταλ απο οσο ξερω.Basika οτεπ 2 τραγουδια ακουσα.

Δεν θεωρίται μέταλ?

Δλδ συγκροτήματα όπως White Zombie,Static-X,Spineshank,P.O.D.,Slipknot,Korn,Mushroomhead,πως τα λέμε?

Φιλικά πάντοτε:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#116 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 00:49

βασικα στη Encyclopaedia Metallum: The Metal Archives δε βαζει τετοια συγκτοτηματα και μου εχει μεινει αυτη η εντυπωση.Ας πουμε το hardcore θεωρειται διαφορετικο ειδος ετσι δεν ειναι?
και εμενα ας πουμε μου φαινεται πιο πολυ μεταλ τα hardcore συγκροτηματα απο κατι συγκροτηματα ατμοσφαιρικα.

#117 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 00:55

Ναι,αλλά δεν νομίζω ότι παίρνουμε μια εγκυκλοπέδια ως το απόλυτο κριτήριο,δλδ υπάρχουν πολλοί λόγι για τους οποίους θα μπορούσε να μην έχει τέτοιες μπάντες,ειδικά αν οι άνθρωποι που την αποτελούν είναι Ευρωπαίοι;)

Συμφωνώ για το hardcore.Όσο για τα ατμοσφαιρικά,εξαρτάτε.Βασικά,ακόμη και ο χαρακτηρισμός μέταλ στην εποχή μας είναι πολύ δύσκολος.Τι θεωρίται μέταλ?Βαριές κιθάρες?Δίκαση?Αναφέρεται στο συναίσθημα,ή σε τεχνικούς όρους?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#118 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 11:38

Nαι δε λεω εχεις δικιο.Αλλα αν μου πει καποιος εγω ακουω μεταλ και μου πει korn ε
τοτε τι να του πω. οτι ακουει μεταλ?

#119 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 11:47

XAXA μου το εχουν πει!!!:hahaha::hahaha:
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#120 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2007 - 19:20

Nαι δε λεω εχεις δικιο.Αλλα αν μου πει καποιος εγω ακουω μεταλ και μου πει korn ε
τοτε τι να του πω. οτι ακουει μεταλ?

Ότι θα σου έλεγε εκείνος αν του έλεγες ότι ακούς Carcass;)
Δημοσιευμένη  εικόνα