Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1261 Himura Kenshin

Himura Kenshin

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2010 - 15:06

Δηλαδη δεν σου αρεσουν οι στιχοι του Doom Metal ? Αυτο εννοεις?

Όχι αντιθέτως τα έβαλα σε αντιπαραβολή με της black metal για να δείξω την ποιοτική διαφορά και στους στίχους και στα vocals

μιλάς εσύ που μέσα στα πρώτα 4 post σου σε αυτό το forum το μονο που έχεις κάνει είναι να προσβάλεις την μουσική που παίζω και με ευχαριστεί? και ναι είναι μοδάτα. και εγώ άκουγα μερικά από αυτά όταν ήμουν 14 χρονων σκληρός μεταλας με μακριά μαλλιά και με το metal hammer για βίβλο. thank god μεγάλωσα.

Στο πρώτο πόστ που έκανα έδω μέσα ανέφερα τι μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει και μάλιστα προσπάθησα να το κάνω με τρόπο όσο τον δυνατόν πιο αστείο ώστε να μην προσβάλλω έσας που ακούτε κυρίως αλλά να εκφράσω απλά το τι δεν μου αρέσει. Προφανώς απέτυχα στη συζήτηση που ακολούθησε ...

ok, έχεις ακούσει τα 2 πιο trendy black metal συγκροτήματα και ένα τρισάθλιο ελληνικό. ναι, θα μπορούσες να έχεις ακούσει τουλάχιστον darkthrone που όσο πασίγνωστοι και να είναι είναι πολύ πιο γνήσιοι από burzum και mayhem στο είδος. η gorgorth. και σου ανέφερα 2 πασίγνωστα ονόματα. βεβαια από την στιγμή που έχεις τέτοιο θέμα με τα φωνητικά και πάλι δεν θα σου αρέσουνε αλλα αυτό είναι άλλο θέμα.

πάλι κρίνεις από το πιο γνωστό black metal συγκρότημα και όχι από τα γνήσια.

όχι απλά το θεωρώ τέχνη. όχι απλά το θεωρώ παλούκι. όχι απλά το θεωρώ τέλειο. είμαι vocalist σε black metal συγκρότημα οποτε τραγουδάω έτσι κιόλας. και με ξετρελαίνει. και όσο και να μπορώ να κάνω και death φωνητικά, τίποτα δεν μπορώ να συγκρίνω με τα ποροτικα black vocals.

Αυτό προσπαθώ να σου πω απο την αρχή ρε φίλε. Δεν μπήκα με προθέσεις να σε πείσω να μην ακούς black metal . Έσυ αντίθετα προσπαθείς να με πείσεις για κάτι το οποίο σου εξήγησα εκ των προτέρων και πολλάκις πως έχει με εμένα . Τελικά είναι τrendy γνώστος ο Burzum γιατί είχα την εντύπωση ότι δεν ακούς trenduλιάρικα και μοδάτα . 'Εκτος και αν δεν ακούς Mayhem και Burzum .Προσπάθησε επίσης να πείσεις τα fan boys των Thou Art Lord ότι είναι τρισάθλιοι να δεις ότι η συζήτηση που κάνουμε είναι ένας φαύλος κύκλος.

αν δεν σου αρέσουνε οι στίχοι δεν έχω να πω κάτι, αυτό είναι τελείως άποψη γούστων, εγώ τους θεωρώ ένα από τα forte στην black metal ας πούμε. υποθέτω αν είσαι καλός χριστιανός δύσκολα μπορείς να ευχαριστηθείς αντιχριστιανικούς στίχους :P

Δεν έχει να κάνει με το χριστιανός όσο με το άνθρωπος . Όταν μου μιλάς για αποκεφαλισμούς ,rituals το πόσο γαμάτος ειναι ο Βάάλ . το ότι πρέπει να καίμε εκκλησίες χριστιανικές λες και οι χριστιανοί δεν είναι άνθρωποι , να χυθεί αίμα κ.λ.π γιατί πρέπει να πορωθώ με τους στίχους ??? Ότι είναι καθαρά θέμα γούστου το ήξερα απο πριν . Θα επαναλάβω ότι δεν μπήκα να προσβάλω εσένα ούτε κανέναν όπως βλέπεις μιλάω αρκετά κόσμια θέλω να πιστεύω . Αν θεωρείς οτι μπήκα για να προσβάλω λυπάμαι . Αν αυτό που θεωρείς προσβολή για το black metal προσβάλει και σένα αυτό σημαίνει ότι είσαι ενας ανθρωπος που έχει ασπαστεί την φιλοσοφία όλη (τιμή σου και καμάρι σου φυσικά απλά καταλαβαίνεις ότι είμαστε και τελείως διαφορετικοί σαν άνθρωποι όποτε ειναι περιττό να συνεχίσουμε κουράζουμε νομίζω και όσους είχαν διάθεση να ποστάρουν)

Youtube Video

Youtube Video

Αυτό σου φαίνεται για ψευτοποζεριά;

αν η φιλοαοφία είναι να καίμε εκκλησίες και να σκοτώνουμε κάποιον δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να καμαρώνεις

με τα συγκροτήματα που ανέφερες πριν ούτε σε αυτά τα είδη έχεις ψαχτεί ιδιαιτερα, μονο τις ονοματαρες που μέχρι και η μαμά μου (για ali μια φορα) ξέρει, έχεις αναφέρει. do you know Cirith Ungol for example? :P (first thing that popped into my head).

Tο ότι δεν έγραψα μία διπλάσια λίστα από αυτή που έβαλα δεν σημαίνει ότι περιορίζομαι σε αυτά. Νόμιζα το thead λεγόταν μέταλ τώρα γνωστό-άγνωστο trenduliariko ή όχι heavy ή μη λέγεται μέταλ και αν θυμάμαι στο πρώτο ποστ αυτός που το έβαλε το έβαλε για να γράφουμε ότι μας αρέσει περισσότερο και τι δεν μας αρέσει π.χ . Έχω βρει αξιόλογα κομμάτια απο ένα σωρο συγκροτήματα σε όλα τα είδη που ακούω αλλά δεν θα βάλω το όνομα τους έτσι απλά γιατί πολύ απλά δεν τα θεωρώ overall αξιόλογα . Το ότι μπορεί να έχουν διάσπαρτα αξιόλογα tracks σε διάφορα album δεν τα κάνει super duper.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=BLHSLPcsD4g&feature=related[/YOUTUBE]

ένα αξιόλογο έως γαμάτο κομματι θα έλεγα απο Cirith Ungol που τουλάχιστον αρέσει σε εμένα .. φυσικά δεν θα βάλω ποτέ ένα album τους να παίξει από την αρχή γιατί πολύ απλά κάποια κομμάτια τους όπως φυσικά και στις περισσότερες μπάντες κάποια κομμάτια είναι για να βγει ο δίσκος απλά οπότε τίποτα το ιδιαίτερο σε αυτά

Θέλω απλά να επισημάνω για άλλη μία φορά ότι το πρώτο μου ποστ είπα απλά την αποψή μου για την black metal . Τώρα αν θεωρείς ότι το έκανα με άκομψο χιούμορ λυπάμαι αλλά δώσε μου το δικαίωμα τουλάχιστον να πιστεύω ότι και ξέρα σε μια απλή πρόταση να είχα γράψει ''δεν μου αρέσει το black metal'' η μετέπειτα συζήτηση δεν θα είχε αποφευχθεί

#1262 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2010 - 17:12

αν η φιλοαοφία είναι να καίμε εκκλησίες και να σκοτώνουμε κάποιον δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να καμαρώνεις

Οχι, αλλα μη μας λες και εσυ οτι η Black ειναι trendy και ποζερικη. Ελεος. Εκτος αν οι μονοι Blackmetalαδες που εχεις συναντισει ειναι 15 χρονα αγορακια που το παιζουν Σατανιστες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1263 Himura Kenshin

Himura Kenshin

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2010 - 17:35

Οχι, αλλα μη μας λες και εσυ οτι η Black ειναι trendy και ποζερικη. Ελεος. Εκτος αν οι μονοι Blackmetalαδες που εχεις συναντισει ειναι 15 χρονα αγορακια που το παιζουν Σατανιστες.

1)Με είδες να γράφω πουθενά ότι είναι trendy η black metal ???? ''ok, έχεις ακούσει τα 2 πιο trendy black metal συγκροτήματα'' δεν είναι δικά μου λόγια πάντως.
2)Δηλαδή ποζέρικη δεν είναι θες να μου πεις ??? 'Αλλο να έχεις στυλ άλλο να είσαι ποζεράς .
Δηλαδή ή θα καίμε εκκλησίες for real ή θα εμφανιζόμαστε στη σκηνή με κάτι ρόπαλα με καρφιά τσεκούρια και αίματα και καλά στα ρούχα κ.λ.π

#1264 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2010 - 17:58

1)Με είδες να γράφω πουθενά ότι είναι trendy η black metal ???? ''ok, έχεις ακούσει τα 2 πιο trendy black metal συγκροτήματα'' δεν είναι δικά μου λόγια πάντως.
2)Δηλαδή ποζέρικη δεν είναι θες να μου πεις ??? 'Αλλο να έχεις στυλ άλλο να είσαι ποζεράς .
Δηλαδή ή θα καίμε εκκλησίες for real ή θα εμφανιζόμαστε στη σκηνή με κάτι ρόπαλα με καρφιά τσεκούρια και αίματα και καλά στα ρούχα κ.λ.π

Οχι , πιστευω δεν ειναι ποζερικη.

Η black κανει το δικο της. Δεν εκανε κανεναν φαν με τη βια. Τι παει να πει ποζερικη ? Η μηπως εχεις δει εσυ να προβαλεται πουθενα κανενα μπλακ συγκροτημα ?Ισως εχουμε διαφορετικη αποψη για το τι ειναι ποζερια και τι ειναι πιστευω δυνατα στις αντιληψεις μου.

Για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα, η μπλακ θα ηταν πολυ διαφορετικη αν ηταν ποζερικη. Η μπλακ ειναι τεχνη με το δικο της στυλ, και οποιος θελει ακολουθει. Δεν μπορεις να ερχεσαι και να μας λες οτι ειναι ποζερια το μπλακ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1265 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2010 - 18:06

Βασικά "ποζεράδες" Black Metalάδες υπάρχουν και είναι αρκετοί, π.χ. Immortal (βέβαια αν ρωτήσεις σκληροπυρηνικούς Blackάδες θα σου πουν ότι δεν είναι Black, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση). Το θέμα είναι πως δεν είναι/ήταν όλες οι μπάντες μόνο ποζεριά, αλλά υπήρξαν συγκεκριμένες κλίκες που έκαναν αυτά που πίστευαν πράξη (πιθανόν με λάθος ή παράνομο τρόπο, αλλά δεν εξετάζουμε αυτό).

Επίσης δεν είναι σοβαρό να λες ότι η Black δεν έχει σχέση με το Σατανισμό, τουλάχιστον όσον αφορά τους στίχους, είναι περίπου σα να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Βέβαια άλλο αυτό κι άλλο να λες ότι έχει σχέση μόνο με αυτό. Οι στίχοι της Black είναι εμπνευσμένοι γενικότερα από μυστικισμό, παλιές θρησκείες/μυθολογίες, δαιμονολογία του Μεσαίωνα, την αγρια φύση, ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα, popular culture, ψυχεδελικές εικόνες, ποιήματα και πεζά διάφορων όπως ο Μπωντλέρ, ο Χάουαρντ, ο Τόλκιν και προφανώς από 666 χιλιάδες πράγματα στην καρκάλα του εκάστοτε στιχογράφου. Συνήθως δίνουν έμφαση στις όχι και τόσο ευχάριστες πλευρές της ανθρώπινης φύσης, στη δυσοίωνη ατμόσφαιρα, το μυστήριο, την απομόνωση, την ωμότητα και ένα σκοτεινό και ενίοτε αιμοσταγή ρομαντισμό.

Όμως σχεδόν ποτέ δεν παρατηρώ στίχους όταν ακούω ένα black metal κομμάτι με brutal φωνητικά, πάντα τους αντιμετωπίζω σαν ένα extra μουσικό όργανο ή ambient ήχο. Όταν τους διαβάζω ξεχωριστά καμια φορά μου κάνουν εντύπωση.

Είναι Marduk και όχι Merduk.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tadaka: 18 Δεκέμβριος 2010 - 18:22

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#1266 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2010 - 18:12

Οχι , πιστευω δεν ειναι ποζερικη.

Η black κανει το δικο της. Δεν εκανε κανεναν φαν με τη βια. Τι παει να πει ποζερικη ? Η μηπως εχεις δει εσυ να προβαλεται πουθενα κανενα μπλακ συγκροτημα ?Ισως εχουμε διαφορετικη αποψη για το τι ειναι ποζερια και τι ειναι πιστευω δυνατα στις αντιληψεις μου.

Για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα, η μπλακ θα ηταν πολυ διαφορετικη αν ηταν ποζερικη. Η μπλακ ειναι τεχνη με το δικο της στυλ, και οποιος θελει ακολουθει. Δεν μπορεις να ερχεσαι και να μας λες οτι ειναι ποζερια το μπλακ.

μπλακ μεταλλάδες οπαδοί με τα μαύρα και τα καρφιά να το παιζουν σατανιστες/αθεοι/μεταλλαδες/μαγκες και οτι αλλο θες

μπαντες που ουτε καν εχουν ιδεα απο αποκρυφισμο/σατανισμο/παγανισμο ανεβαινουν στην σκηνη με αντιχριστιανικα συμβολα και το παιζουν και καλα beasts!

δεν ειναι μονοπλευρη η ποζερια...και οπαδοι και μουσικοι το ιδιο κανουν...(δεν γενικοποιω υπαρχουν καλλιτεχνες που στηριζουν τον λογο τους με πραξεις ειτε ειναι παρανομες ειτε οχι)
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#1267 Himura Kenshin

Himura Kenshin

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2010 - 18:13

Πρώτα μου λες ότι την είπα trendy χώρις να έχω γράψει οτιδήποτε τέτοιο . Μετά μου λες δεν είναι ποζέρικη . Poser means someone who pretends to be something he is not. Όταν στις συνεντεύξεις τους διαφόροι black metalades λένε ότι δεν έχουν σχέση με τον Σατανισμό αλλά παρ'ολα αυτά βγαίνουν με ανάποδους σταυρούς έξω και άλλα διάφορα σύμβολα και γράφουν τους στίχους που γράφουν είναι ο ορισμός της ποζεριάς.

Βλέπω με πρόλαβαν μερικοί.

#1268 Getta Robo

Getta Robo

..:: CoDe V ::..

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2010 - 18:53

If you listen to Black Metal, but you don’t know what phase the moon is in, or what wild flowers are blooming then you have failed. It is shocking to me that one could be seriously interested in Black Metal and not be deeply committed to radical ecology.
Is Black Metal supposed to be about concrete high rises, suburbs, television, an easy modern existence with access to 4-tracks and corpse paint from the local hot topic?
No! The music is about wild forests, unfettered rivers, nature: furious and vengeful.
Wolves In The Throne Room

Ulver_logo.jpg

The production of silence in art is an utopian enterprise.
If we disregard the alchimie du verbe, traditional language cannot capture the essence of what we attempt.
It possesses utility only so far as it can construct boundaries.

Forgive me, but I truly believe that music encompasses more, not stumbling in logic and formality.

#1269 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 03:55

Ακούμε ένα είδος που από τη φύση του έχει την ποζερίλα μέσα. Πας σε συναυλία και όλοι είναι ντυμένοι λες και ανήκουν σε γκέτο.

Όταν ακούς Black Metal, αμέσως σου έρχονται στο νου υπερποζέρια της μέταλ. Είναι ένα είδος που πολύ λιγότερος κόσμος θα άκουγε αν δεν συνοδευόταν από το ανάλογο ντύσιμο και αυτό γιατί σε πάρα πολλά κομμάτια σου αφήνει κάτι σαν νοερές εικόνες στην φαντασία, δεν θα μπορούσα να δω ποτέ τύπο ντυμένο με ξεβαμμένο τζιν και καρφάκια να τραγουδάει black metal, γιατί η εικόνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του είδους και η εμφάνισή του θα ήταν γελοία. Ναι θα μπορούσα να τον δω να τραγουδάει melodic death, heavy γιατί εκεί η εικόνα δεν είναι τόσο δεμένη.

Για αυτό η ποζεριά είναι μεγαλύτερη στο black metal, γιατί πολλοί συνειδητοποιούν ότι η εικόνα πάει πακέτο και αρχίζουν να ντύνονται ανάλογα χωρίς απαραίτητα να το γουστάρουν.

Το αστείο είναι ότι οι σκληροπυρηνικοί που λένε ότι οι Immortal δεν είναι black, ακούνε σκληροπυρηνικές μπάντες, που μέλη τους τούς υμνούνε ως true black metal :P

Παράφραση δήλωσης του Kerry King περί το 2006 όταν τον ρώτησαν τί έχει να πει για το γεγονός πως πολλές black metal μπάντες λένε πως έχουν επιρρεαστεί πολύ από Slayer.
"Δεν ξέρω για αυτούς, αλλά εγώ κάθε φορά που τους βλέπω χέζομαι στα γέλια"

best album ever

Youtube Video

Και όπως είπα και πριν αρκετές σελίδες. Κάντε ένα thread για Black Metal να ξεκατινιάζεστε εκεί μέσα. Μπήκα να δω κάτι καλό και για 1000οστή φορά σε αυτό το thread βρίζεστε για το black metal γεμίζοντας σελίδες επί σελίδων.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1270 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2010 - 23:41

πολυ ομορφη η συζητηση περι μπλακ

:']

ΕΝΤΙΤ : Απαπαπαπα, core ??

Δεν ειμαστε αρκετα καλοι για αυτους.

converge ΜΟΝΟ παιδια.

converge.

#1271 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 15:16

Youtube Video

Καλή μπάντα είχα καιρό να δω καλό καινούργιο metalcore συγκρότημα.

Καλός ο γιος του Dickinson. :P

#1272 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 15:26

Μόνο Zao για core... Αγνό ανεγκέφαλο αμερικανοχριστιανοβλάχικο πριονίδι.

Youtube Video

dragonclan21.jpg
Togashi Yokuni

#1273 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 15:41

Αν υπήρχαν ακόμη.

#1274 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 16:08

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=K7ToNJHgp-w[/YOUTUBE]
:respect:
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#1275 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2010 - 22:19

Αν υπήρχαν ακόμη.

What was great once shall rise again to dishonor and devour. ;)

dragonclan21.jpg
Togashi Yokuni