Δηλαδη δεν σου αρεσουν οι στιχοι του Doom Metal ? Αυτο εννοεις?
Όχι αντιθέτως τα έβαλα σε αντιπαραβολή με της black metal για να δείξω την ποιοτική διαφορά και στους στίχους και στα vocals
μιλάς εσύ που μέσα στα πρώτα 4 post σου σε αυτό το forum το μονο που έχεις κάνει είναι να προσβάλεις την μουσική που παίζω και με ευχαριστεί? και ναι είναι μοδάτα. και εγώ άκουγα μερικά από αυτά όταν ήμουν 14 χρονων σκληρός μεταλας με μακριά μαλλιά και με το metal hammer για βίβλο. thank god μεγάλωσα.
Στο πρώτο πόστ που έκανα έδω μέσα ανέφερα τι μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει και μάλιστα προσπάθησα να το κάνω με τρόπο όσο τον δυνατόν πιο αστείο ώστε να μην προσβάλλω έσας που ακούτε κυρίως αλλά να εκφράσω απλά το τι δεν μου αρέσει. Προφανώς απέτυχα στη συζήτηση που ακολούθησε ...
ok, έχεις ακούσει τα 2 πιο trendy black metal συγκροτήματα και ένα τρισάθλιο ελληνικό. ναι, θα μπορούσες να έχεις ακούσει τουλάχιστον darkthrone που όσο πασίγνωστοι και να είναι είναι πολύ πιο γνήσιοι από burzum και mayhem στο είδος. η gorgorth. και σου ανέφερα 2 πασίγνωστα ονόματα. βεβαια από την στιγμή που έχεις τέτοιο θέμα με τα φωνητικά και πάλι δεν θα σου αρέσουνε αλλα αυτό είναι άλλο θέμα.
πάλι κρίνεις από το πιο γνωστό black metal συγκρότημα και όχι από τα γνήσια.
όχι απλά το θεωρώ τέχνη. όχι απλά το θεωρώ παλούκι. όχι απλά το θεωρώ τέλειο. είμαι vocalist σε black metal συγκρότημα οποτε τραγουδάω έτσι κιόλας. και με ξετρελαίνει. και όσο και να μπορώ να κάνω και death φωνητικά, τίποτα δεν μπορώ να συγκρίνω με τα ποροτικα black vocals.
Αυτό προσπαθώ να σου πω απο την αρχή ρε φίλε. Δεν μπήκα με προθέσεις να σε πείσω να μην ακούς black metal . Έσυ αντίθετα προσπαθείς να με πείσεις για κάτι το οποίο σου εξήγησα εκ των προτέρων και πολλάκις πως έχει με εμένα . Τελικά είναι τrendy γνώστος ο Burzum γιατί είχα την εντύπωση ότι δεν ακούς trenduλιάρικα και μοδάτα . 'Εκτος και αν δεν ακούς Mayhem και Burzum .Προσπάθησε επίσης να πείσεις τα fan boys των Thou Art Lord ότι είναι τρισάθλιοι να δεις ότι η συζήτηση που κάνουμε είναι ένας φαύλος κύκλος.
αν δεν σου αρέσουνε οι στίχοι δεν έχω να πω κάτι, αυτό είναι τελείως άποψη γούστων, εγώ τους θεωρώ ένα από τα forte στην black metal ας πούμε. υποθέτω αν είσαι καλός χριστιανός δύσκολα μπορείς να ευχαριστηθείς αντιχριστιανικούς στίχους
Δεν έχει να κάνει με το χριστιανός όσο με το άνθρωπος . Όταν μου μιλάς για αποκεφαλισμούς ,rituals το πόσο γαμάτος ειναι ο Βάάλ . το ότι πρέπει να καίμε εκκλησίες χριστιανικές λες και οι χριστιανοί δεν είναι άνθρωποι , να χυθεί αίμα κ.λ.π γιατί πρέπει να πορωθώ με τους στίχους ??? Ότι είναι καθαρά θέμα γούστου το ήξερα απο πριν . Θα επαναλάβω ότι δεν μπήκα να προσβάλω εσένα ούτε κανέναν όπως βλέπεις μιλάω αρκετά κόσμια θέλω να πιστεύω . Αν θεωρείς οτι μπήκα για να προσβάλω λυπάμαι . Αν αυτό που θεωρείς προσβολή για το black metal προσβάλει και σένα αυτό σημαίνει ότι είσαι ενας ανθρωπος που έχει ασπαστεί την φιλοσοφία όλη (τιμή σου και καμάρι σου φυσικά απλά καταλαβαίνεις ότι είμαστε και τελείως διαφορετικοί σαν άνθρωποι όποτε ειναι περιττό να συνεχίσουμε κουράζουμε νομίζω και όσους είχαν διάθεση να ποστάρουν)
Youtube Video
Youtube Video
Αυτό σου φαίνεται για ψευτοποζεριά;
αν η φιλοαοφία είναι να καίμε εκκλησίες και να σκοτώνουμε κάποιον δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να καμαρώνεις
με τα συγκροτήματα που ανέφερες πριν ούτε σε αυτά τα είδη έχεις ψαχτεί ιδιαιτερα, μονο τις ονοματαρες που μέχρι και η μαμά μου (για ali μια φορα) ξέρει, έχεις αναφέρει. do you know Cirith Ungol for example?
(first thing that popped into my head).
Tο ότι δεν έγραψα μία διπλάσια λίστα από αυτή που έβαλα δεν σημαίνει ότι περιορίζομαι σε αυτά. Νόμιζα το thead λεγόταν μέταλ τώρα γνωστό-άγνωστο trenduliariko ή όχι heavy ή μη λέγεται μέταλ και αν θυμάμαι στο πρώτο ποστ αυτός που το έβαλε το έβαλε για να γράφουμε ότι μας αρέσει περισσότερο και τι δεν μας αρέσει π.χ . Έχω βρει αξιόλογα κομμάτια απο ένα σωρο συγκροτήματα σε όλα τα είδη που ακούω αλλά δεν θα βάλω το όνομα τους έτσι απλά γιατί πολύ απλά δεν τα θεωρώ overall αξιόλογα . Το ότι μπορεί να έχουν διάσπαρτα αξιόλογα tracks σε διάφορα album δεν τα κάνει super duper.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=BLHSLPcsD4g&feature=related[/YOUTUBE]
ένα αξιόλογο έως γαμάτο κομματι θα έλεγα απο Cirith Ungol που τουλάχιστον αρέσει σε εμένα .. φυσικά δεν θα βάλω ποτέ ένα album τους να παίξει από την αρχή γιατί πολύ απλά κάποια κομμάτια τους όπως φυσικά και στις περισσότερες μπάντες κάποια κομμάτια είναι για να βγει ο δίσκος απλά οπότε τίποτα το ιδιαίτερο σε αυτά
Θέλω απλά να επισημάνω για άλλη μία φορά ότι το πρώτο μου ποστ είπα απλά την αποψή μου για την black metal . Τώρα αν θεωρείς ότι το έκανα με άκομψο χιούμορ λυπάμαι αλλά δώσε μου το δικαίωμα τουλάχιστον να πιστεύω ότι και ξέρα σε μια απλή πρόταση να είχα γράψει ''δεν μου αρέσει το black metal'' η μετέπειτα συζήτηση δεν θα είχε αποφευχθεί