Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Metal
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 13:15
ειναι και απο τη μαμα σουηδια... dohohohoho...
νασαι καλα ρε κενν~
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 15:51
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 15:53
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 16:38

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 16:47
Το εχω κατεβασει σε 720p, μπορω να πω οτι ο Mustaine περπαταει λιγο παραξενα και εχει ενα περιεργο βλεμμα, οσο για τα καθαρα φωνητικα ειναι σκ*ατα, οταν κανει πιο βαρια την φωνη του ειναι θεικια.Εγώ πάλι έβαλα και ξαναβλέπω το DVD από το Sonisphere της Βουλγαρίας οπότε πάρτε μια γεύση μιας και είδα ότι το ανέβασαν Youtube.
Youtube Video
Youtube Video
Απλα χαλια φωνητικα. Σε αυτο το τραγουδι συγκεκριμενα. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Hn2OpCF_CQ[/youtube]
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 11 Σεπτέμβριος 2010 - 16:58
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2010 - 18:16
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 10:40
Εγώ πάλι έβαλα και ξαναβλέπω το DVD από το Sonisphere της Βουλγαρίας οπότε πάρτε μια γεύση μιας και είδα ότι το ανέβασαν Youtube.
Youtube Video
Youtube Video
Και εγω το εχω δει.
Ήταν τοσο καλο(?) και στην Ελλάδα?(κάποιος που πηγε αν μπορει ναμου απαντήσει..)
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 12:42

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 12:45
http://www.youtube.com/watch?v=7JkuNsBwzTw
All our hate is a product of a world we created...
Does this darkness have a name?
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 13:26

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 13:36
Τι σχέση έχει το πόσο "μέταλ" ή όχι είναι οι -κορίλες κλπ με το πόσο "μέταλ" είναι κάποιος που τα ακούει;
Ο Άζαθοθ μόνο για το πρώτο μίλησε, και έχει δίκιο.
Το ότι δεν είναι μέταλ οι μουσικές που αναφέρει βέβαια δεν είναι υποτιμητικό. Απλά το θρεντ έχει τίτλο Metal, you get the picture.
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 14:29

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 16:15
Nα ρωτησω κατι ρε Azathoth ? Με την ιδια λογικη λες, οτι metalcore deathcore κλπ δεν εχουν να κανουν με μεταλ ? Δηλαδη λες οτι μεταλ ειναι μονο μουσια και μαλλια ? Και εγω ειμαι σπανιο παραδειγμα......αλλα τρανό. Ακουω Deathcore Melodic Death Metal και Emo. Ειδες ? Ενας μεταλας μπορει να τα ακουσει ολα. Μην μας το παιζεις λοιπον ο παλιος ειναι αλλιως....ξερω τι ειναι μεταλ και τι δεν ειναι , αλλα δυστυχως επεκτεινα και αλλο το θεμα και ζητω συγνωμη. Αλλα ηθελα να το πω.
proton, θα το πω όσο πιο ευγενικά γίνετε. μην τολμήσεις και ξανά αναφέρεις emo μέσα σε αυτό το thread. είναι προσβολή προς οτιδήποτε άλλο συζητιέται εδώ πέρα. αν τολμάς και θεωρείς πως η emo είναι metal τότε φαίνεται πως εκτος από μικρός είσαι και άχρηστος από musiki. δεύτερον, you seem to not understand what i said. δεν είπα ποτε μα ποτε πως αυτά τα ήδη που ανέφερες (εκτος τις emo) δεν είναι επηρεασμένα και δεν έχουνε πολλά στοιχεια τις metal, αυτό δεν πάει να πει πως τα κάνει metal όμως. όσον αφορά το μουσεία και μαλλιά είναι μάλλον το πιο γέλιο πράγμα που έχει η metal (κατεμέ) που δυστυχώς κάνει τους μουσικούς να φαίνονται βρομιάρηδες και αγράμματοι, πράγμα που πολλές φορες δεν είναι. μονο στους amon amarth δεν με χαλάει XD
επειδή δεν έχω κανένα πρόβλημα με οτιδήποτε είναι -core, απλά δεν μου αρέσει, δεν έχω να κατακρίνω το γούστο σου, απλά προσπαθώ να σε κάνω να καταλάβεις πως αυτή τι στιγμή μιλάς στο naruto thread για dragonball, if you get my point. έχουνε πολλά κίνα, και το ένα έχει επηρεάσει το άλλο, αλλα και πάλι είναι διαφορετικά πράγματα. οι λίνκιν park για παράδειγμα πιο πολύ μοιάζουνε με rap η w/e that is called παρα με metal, just to make an idiotic example
Lol, ξεκινάς από κάπου, και καταλήγεις αλλού.
Τι σχέση έχει το πόσο "μέταλ" ή όχι είναι οι -κορίλες κλπ με το πόσο "μέταλ" είναι κάποιος που τα ακούει;
Ο Άζαθοθ μόνο για το πρώτο μίλησε, και έχει δίκιο.
Το ότι δεν είναι μέταλ οι μουσικές που αναφέρει βέβαια δεν είναι υποτιμητικό. Απλά το θρεντ έχει τίτλο Metal, you get the picture.
thanks man, i am really happy i aint the only one here who sees the whole point

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 16:15