Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#961 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 11 September 2010 - 13:15

εεεεπ... μου αρεσε αυτο! εφυγα για ψαξιμο...

ειναι και απο τη μαμα σουηδια... dohohohoho...

νασαι καλα ρε κενν~

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#962 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 11 September 2010 - 15:51

Youtube Video

ezgif.com-resize.gif

#963 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 11 September 2010 - 15:53

σήμερα ακούω με πάθος Amon amarth και τα γνήσια τον enslaved.

Youtube Video

Youtube Video

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#964 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 11 September 2010 - 16:38

Εγώ πάλι έβαλα και ξαναβλέπω το DVD από το Sonisphere της Βουλγαρίας οπότε πάρτε μια γεύση μιας και είδα ότι το ανέβασαν Youtube.

Youtube Video

Youtube Video

Posted Image

#965 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 11 September 2010 - 16:47

Εγώ πάλι έβαλα και ξαναβλέπω το DVD από το Sonisphere της Βουλγαρίας οπότε πάρτε μια γεύση μιας και είδα ότι το ανέβασαν Youtube.

Youtube Video

Youtube Video

Το εχω κατεβασει σε 720p, μπορω να πω οτι ο Mustaine περπαταει λιγο παραξενα και εχει ενα περιεργο βλεμμα, οσο για τα καθαρα φωνητικα ειναι σκ*ατα, οταν κανει πιο βαρια την φωνη του ειναι θεικια.
Απλα χαλια φωνητικα. Σε αυτο το τραγουδι συγκεκριμενα. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Hn2OpCF_CQ[/youtube]

Edited by LethalMike, 11 September 2010 - 16:58.

ezgif.com-resize.gif

#966 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 11 September 2010 - 18:16

μου ειναι αδιαφοροι οι children of bodom αλλα πεθανα στα γελια με τη διασκευη αυτη...

Youtube Video

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#967 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 15 September 2010 - 10:40

Youtube Video

Youtube Video

Και εγω το εχω δει.
Ήταν τοσο καλο(?) και στην Ελλάδα?(κάποιος που πηγε αν μπορει ναμου απαντήσει..)

#968 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 15 September 2010 - 12:02

MALICE MIZER----BEAST OF BLOOD
Youtube Video

Epic goth metal is what they are!!<333
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#969 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 posts

Posted 15 September 2010 - 12:42

@LethalMike ρε γερός άνθρωπος είναι <αρε τον πόρνο γερο τον mustaine > 2 άπορο πως περπάτα από τόσες αποτοξίνωσης και πεζή 3 πεζή μεγάλο ρόλο στα live η όρεξη του ανθρώπου 4 το song λέγετε holy wars αμα δις τα λιρικς στο song ταιριαζη απολυτά η κλάψω φωνή 5 και τη δεν θα έδινα για να δω τον κολογερο και ας είναι σκατα τα φωνητικά
:awww:

#970 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 15 September 2010 - 12:45

Machine Head-Descend the Shades of Night
http://www.youtube.com/watch?v=7JkuNsBwzTw
All our hate is a product of a world we created...

Posted Image
Does this darkness have a name?

#971 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 15 September 2010 - 13:26

Nα ρωτησω κατι ρε Azathoth ? Με την ιδια λογικη λες, οτι metalcore deathcore κλπ δεν εχουν να κανουν με μεταλ ? Δηλαδη λες οτι μεταλ ειναι μονο μουσια και μαλλια ? Και εγω ειμαι σπανιο παραδειγμα......αλλα τρανό. Ακουω Deathcore Melodic Death Metal και Emo. Ειδες ? Ενας μεταλας μπορει να τα ακουσει ολα. Μην μας το παιζεις λοιπον ο παλιος ειναι αλλιως....ξερω τι ειναι μεταλ και τι δεν ειναι , αλλα δυστυχως επεκτεινα και αλλο το θεμα και ζητω συγνωμη. Αλλα ηθελα να το πω.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#972 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 15 September 2010 - 13:36

Lol, ξεκινάς από κάπου, και καταλήγεις αλλού.

Τι σχέση έχει το πόσο "μέταλ" ή όχι είναι οι -κορίλες κλπ με το πόσο "μέταλ" είναι κάποιος που τα ακούει;

Ο Άζαθοθ μόνο για το πρώτο μίλησε, και έχει δίκιο.
Το ότι δεν είναι μέταλ οι μουσικές που αναφέρει βέβαια δεν είναι υποτιμητικό. Απλά το θρεντ έχει τίτλο Metal, you get the picture.

HnH5aB0.jpg

#973 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 15 September 2010 - 14:29

Γίνονται κάτι συζητήσεις εδώ μέσα …

Youtube Video

Posted Image

#974 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 15 September 2010 - 16:15

Nα ρωτησω κατι ρε Azathoth ? Με την ιδια λογικη λες, οτι metalcore deathcore κλπ δεν εχουν να κανουν με μεταλ ? Δηλαδη λες οτι μεταλ ειναι μονο μουσια και μαλλια ? Και εγω ειμαι σπανιο παραδειγμα......αλλα τρανό. Ακουω Deathcore Melodic Death Metal και Emo. Ειδες ? Ενας μεταλας μπορει να τα ακουσει ολα. Μην μας το παιζεις λοιπον ο παλιος ειναι αλλιως....ξερω τι ειναι μεταλ και τι δεν ειναι , αλλα δυστυχως επεκτεινα και αλλο το θεμα και ζητω συγνωμη. Αλλα ηθελα να το πω.

proton, θα το πω όσο πιο ευγενικά γίνετε. μην τολμήσεις και ξανά αναφέρεις emo μέσα σε αυτό το thread. είναι προσβολή προς οτιδήποτε άλλο συζητιέται εδώ πέρα. αν τολμάς και θεωρείς πως η emo είναι metal τότε φαίνεται πως εκτος από μικρός είσαι και άχρηστος από musiki. δεύτερον, you seem to not understand what i said. δεν είπα ποτε μα ποτε πως αυτά τα ήδη που ανέφερες (εκτος τις emo) δεν είναι επηρεασμένα και δεν έχουνε πολλά στοιχεια τις metal, αυτό δεν πάει να πει πως τα κάνει metal όμως. όσον αφορά το μουσεία και μαλλιά είναι μάλλον το πιο γέλιο πράγμα που έχει η metal (κατεμέ) που δυστυχώς κάνει τους μουσικούς να φαίνονται βρομιάρηδες και αγράμματοι, πράγμα που πολλές φορες δεν είναι. μονο στους amon amarth δεν με χαλάει XD

επειδή δεν έχω κανένα πρόβλημα με οτιδήποτε είναι -core, απλά δεν μου αρέσει, δεν έχω να κατακρίνω το γούστο σου, απλά προσπαθώ να σε κάνω να καταλάβεις πως αυτή τι στιγμή μιλάς στο naruto thread για dragonball, if you get my point. έχουνε πολλά κίνα, και το ένα έχει επηρεάσει το άλλο, αλλα και πάλι είναι διαφορετικά πράγματα. οι λίνκιν park για παράδειγμα πιο πολύ μοιάζουνε με rap η w/e that is called παρα με metal, just to make an idiotic example

Lol, ξεκινάς από κάπου, και καταλήγεις αλλού.

Τι σχέση έχει το πόσο "μέταλ" ή όχι είναι οι -κορίλες κλπ με το πόσο "μέταλ" είναι κάποιος που τα ακούει;

Ο Άζαθοθ μόνο για το πρώτο μίλησε, και έχει δίκιο.
Το ότι δεν είναι μέταλ οι μουσικές που αναφέρει βέβαια δεν είναι υποτιμητικό. Απλά το θρεντ έχει τίτλο Metal, you get the picture.

thanks man, i am really happy i aint the only one here who sees the whole point :D

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#975 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 15 September 2010 - 16:15

Παρτε ενα κοματι που μιλαει για τον Black Swordman Gutts πρωτaγονιστη του γνωστου manga BERSERK

Youtube Video

Posted Image