Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#946 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 09 September 2010 - 15:43

Δυο τραγούδια που ακούω τώρα και τα απολαμβάνω :)

Youtube Video

Youtube Video

Posted Image

#947 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 09 September 2010 - 15:44

Παντως καλυτερα που σταματησε γιατι απ οτι φαινεται δεν το τραβουσε πλεον ο οργανισμος του οποτε αυτο αργα η γρηγορα θα βγαινε στη μουσικη των Theater.Λετε να γινει το θαυμα και να συνεχισει στους Avenged?Οπως και να χει τους εχει δωσει αλλο feeling...
Posted Image

#948 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 09 September 2010 - 15:44

άκου και το A'Arab Zaraq Lucid Dreaming, είναι από τα καλύτερα μου των Therion :o

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#949 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 10 September 2010 - 13:02

Where is your god ? where is your god ? WHERE IS YOUR FUUCKING GOOOOD!
Youtube Video

ezgif.com-resize.gif

#950 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 10 September 2010 - 13:08

Το βλέπω και συνεχίζω :P

Youtube Video

Posted Image

#951 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 10 September 2010 - 13:14

Where is your god ? where is your god ? WHERE IS YOUR FUUCKING GOOOOD!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_Yr5rn3Sv_4[/youtube]

Ετσι ρε !!!!!!! For all those prayers that go unanswered!!!!!

Απαντω και στο προηγουμενο post σου. Χαιρομαι που συμφωνεις. Επισης επειδη φαινεσαι να ακους Deathcore θα ξερεις οτι πολλες φορες στο συγκεκριμενο ειδος, οι κιθαρες πανε πολυ αργα. Οποτε δεν υπαρχει κατι στανταρ οσο εχει να κανει με ταχυτητα. Πιστευω οτι το μεταλ και τα στοιχεια του εμφανιζονται η μονο στα φωνητικα η μονο στα οργανα η και στα 2. Δηλαδη οταν δεν υπαρχει το ενα το καλυπτει το αλλο. Screams με χαλαρη μουσικη εως ερημη φωνητηικα τυπου power metal με ωραια μουσικη στα οργανα.

Το μεταλ ειναι απο τους Manowar, Deicide Rotting Christ, μεχρι In Flames Dark Tranquility , At The Gates, μεχρι Alesana kai Bless The fall, μεχρι και Here Comes The Kraken, Suicide Silence Chelsea Grin, BMTH.

Με αλλα λογια , η εννοια πιανει πολλους μεσα. Κουλαρετε.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#952 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 10 September 2010 - 13:36

μεχρι Alesana kai Bless The fall

Oκ ολα τα αλλα.Αυτοι οι δυο τι σχεση εχουν με το ειδος?
Ασχετα με την ποιοτητα της μουσικης τους,απλα οπως και να το παρει κανεις metal δεν τους λες.Και αντε πες οι blessthefall στις αρχες τους ειχαν κατι σχεδον metalcore σημεια...oι Alesana wtf?Aυτοι ειναι φλωροι ακομα και για τα δεδομενα του post hardcore/συγχρονου screamo οπου θα ηθελαν να ανηκουν.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#953 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 10 September 2010 - 16:44

Ασχετα με την ποιοτητα της μουσικης τους,απλα οπως και να το παρει κανεις metal δεν τους λες.Και αντε πες οι blessthefall στις αρχες τους ειχαν κατι σχεδον metalcore σημεια...oι Alesana wtf?Aυτοι ειναι φλωροι ακομα και για τα δεδομενα του post hardcore/συγχρονου screamo οπου θα ηθελαν να ανηκουν.

Παντως πιστευω οι alesana γραφουν ωραια μουσικη, εχουν γαματα screams τωρα ο τυπος τραγουδιων που παιζουν ακριβως δεν ξερω τι ειναι, αλλα σχετικα καλοι ειναι. Δεν θα βαρεσουν δηλαδη 10-20 Power chords και θα βγαλουν ενα τραγουδι σαν τους καινουργιους btf και asking alexandria, αλλα εχουν καλη κιθαρα κλπ. Αν εχω αδικο καποιος να με διορθωσει.:ureshii:

ezgif.com-resize.gif

#954 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 10 September 2010 - 17:51

Υπαρχει scream, διπεταλο, ωραια κιθαρα, αρα ειναι μετα. Το ξερω, φλωροι ειναι αλλα.......το μεταλ μεταλ.

EDIT : Λιγα τα λογια σου για τους btf.
Posted Image

Posted Image

#955 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 10 September 2010 - 17:55

εφερα λιγο μετσαλ για να ακουσετε πως μοιαζει...

Youtube Video

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#956 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 10 September 2010 - 18:03

α το cemetery gates μαρεσει εμενα! :P
Youtube Video

ezgif.com-resize.gif

#957 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 10 September 2010 - 18:26

εφερα λιγο μετσαλ για να ακουσετε πως μοιαζει...

Youtube Video

ωστε αυτο ειναι το μετσαλ...καπου το ειχα ακουσει μου φαινεται.
Posted Image

Posted Image

#958 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 10 September 2010 - 18:47

όταν ακούσουνε αυτοί που έφτιαξαν' τον ορο τhς metal πως οι alesana και διαφορα αλλα που αναφέρονται εδώ πέρα metal θέλω να δω τι θα πούνε. μάλλον θα το γυρίσουνε στην country σαν τον άλλον, των pink floyd. οι alesana, και ναι έχω ακούσει, και ναι έχουνε πλακα, δεν είναι metal, όπως δεν θα είναι ποτε metal. μάλλον θα έπρεπε να καταλάβετε πως metal δεν είναι ότι ακούγεται σκληρό. screamo είναι. η screamo δεν είναι metal, είναι screamo. για όνομα του θεού δηλαδή, εδώ πέρα έχω βγει εγώ που ακούω ελαχιστη metal τώρα πια, προστάτης του ορου. thee μου, οι alesana metal. και μιας και εγώ είμαι κακό παιδί και μπλα μπλα, ρωτήστε κάναν serestrum να σας μάθει τι είναι metal, η κάναν ptomahawk. η και τον ίδιο τον hanzo που μπορεί να ακούει τελείως διαφορετικά πράγματα από εμενα αλλα ποτε δεν τα αποκάλεσε metal όταν δεν ήτανε.

Spoiler:

EDIT: για να το πω και λίγο πιο ανθρώπινα. όταν ένα συγκρότημα παίρνει στοιχεια από ένα είδος μουσικής δεν γίνετε αυτόματα μέλος αυτού του είδους. για παράδειγμα, όταν οι skyclad παίζουνε διαφορα βρετανικά folk μέσα στα κομμάτια τους δεν γίνονται folk μουσική. metal παίζουνε και πάλι απλά είναι folk metal. το ότι υπάρχουν συγκροτήματα που έχουνε επηρεαστεί από την metal δεν πάει να πει πως είναι metal. για να το πω και λίγο πιο ανθρώπινα. όταν ένα συγκρότημα παίρνει στοιχεια από ένα είδος μουσικής δεν γίνετε αυτόματα μέλος αυτού του είδους. για παράδειγμα, όταν οι skyclad παίζουνε διαφορα βρετανικά folk μέσα στα κομμάτια τουςεδώ η nu metal με δύσκοληa θεωρείτε metal.

Edited by Azathoth, 10 September 2010 - 19:15.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#959 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 11 September 2010 - 04:18

συμφωνω πως οι Alesana δεν ειναι metal, αλλα προσωπικη μου αποψη γραφουν ωραια τραγουδια, ειδικα σε στοιχους, τωρα θα συμφωνησω με Azathoth, ισχυουν αυτα που λεει, και επειδη βαρεθικα να ασχολουμε με το τι ειναι μεταλ και οχι, γιατι δεν ειμαι αυτος που ξεκινησα αυτο το θεμα, ετσι νομιζω βεβαια,
Just CHILL! and post some new songs metal or semi-metal. And when I mean semi-metal, the rerquirement has to be at least 1/12 metal.
(Αρχιζω και σιχαίνομαι αυτη την λεξη, μαλλον εγινε της μοδας τελευταια.)

ezgif.com-resize.gif

#960 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 September 2010 - 08:57

Για να ξεκολλήσουμε λοιπόν...

Έχει ακούσει κανείς σας Bokor; Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό συγκρότημα που του αξίζει μεγαλύτερο fanbase.

Bokor - Mosquito Dreams

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||