Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Metal
Posted 10 May 2010 - 23:53
@lethalmike: η άποψη μου για αυτό το τραγούδι: δεν μου αρέσει καθόλου. οι enslaved είναι ένα από τα καλύτερα μου συγκροτήματα και έχει κάνει μερικά από τα ανώτατα cd στο είδος τους, όλα αυτά μέχρι το blodhemn, από εκεί και πέρα δεν μου αρέσουν καθόλου
by the way έρεβος απορώ πως συγκρίνεις dream theater με steve vaι, το αν σου αρέσουν φυσικά δεν έχει να κάνει γιατί είναι σχετικά αξιοσέβαστο συγκρότημα και ας έχουνε τον labrie, αλλα και πάλι ο vaι είναι βιρτουόζος, και μην μου τον συγκρίνεις με τον
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 10 May 2010 - 23:59
Αγαπημένοι και οι δύο, αλλά και πάλι αυτό που λες είναι μεγάλη υπερβολή, man...Όποιο είδος Metal και να ακούτε, μετά τους Dream Theater και τον Steve Vai, οι υπόλοιποι ζούνε ακόμα σε σπηλιές και κοπανάνε κορμούς δέντρων.
Edit: Βασικά, άλλαξα γνώμη. Ολόκληρη η συζήτηση μεταφέρθηκε εκεί που ανήκει, στο Metal thread.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 11 May 2010 - 00:04
Αν δεν ακούς and/or παίζεις μουσική τουλάχιστον 10 χρόνια δεν μπορείς να κρίνεις σκατά ή καλά συγκροτήματα.
Δεν ξέρω ανισχύει αυτό που λες. Αλλά έστω ότι ισχύει. Και πάλι όμως μπορείς να διαλέξεις αν κάτι σου αρέσει ή όχι μόνος σου με βάση τα γούστα σου...Και τελικά τι είναι η μουσική? Σίγουρα δεν είναι οι χιλιάδες υποκατηγορίες της και ο άκρατος ελιτισμός που επικρατεί σε διάφορα είδη. Για μένα είναι μια τέχνη και είναι θέμα προσωπικής αισθητικής και γούστου. Ας ακούει λοιπόν ο καθένας ό,τι του αρέσει...
Posted 11 May 2010 - 00:07
by the way έρεβος απορώ πως συγκρίνεις dream theater με steve vaι, το αν σου αρέσουν φυσικά δεν έχει να κάνει γιατί είναι σχετικά αξιοσέβαστο συγκρότημα και ας έχουνε τον labrie, αλλα και πάλι ο vaι είναι βιρτουόζος, και μην μου τον συγκρίνεις με τον
Μα, δεν τους σύγκρινα, ούτε έβαλα 1ο και 2ο.
Και οι Dream Theater σαν σύνολο, και ο Vai σαν μονάδα, έχουν πάει την μουσική δεκαετίες μπροστά σε διαφορετικούς τομείς.
Και φυσικά υπερέβαλα (και παρέλλειψα και άλλες μορφές της metal), αλλά το έκανα για να τους διαχωρίσω από τους διάφορους τυχάρπαστους που "ανακαλύπτουν" οι πιτσιρικάδες.
Posted 11 May 2010 - 00:08
Παντως μου την δινει αγρια οταν ακουω ας πουμε τον ταδε να λεει ακουω το ταδε συγκροτημα ενα γνωστο ας πουμε σαν μεγκαντεθ και τους λες ξερω γω ακουω bathory και δεν τους ξερουν και λενε "κοιτα τι ακουει ρε, ουτε η μανα τους δεν τους ξερει αυτους" και τι να τους πεις αφου ειναι ζωα και εχουν τετοιες αποψεις ?όσοι ακούνε μονο metal συνήθως το κάνουνε για μόστρα ούτος η άλλος, η όσοι ακούνε διαφορα πράγματα άκυρα μεταξύ τους αλλα απλά γνωστά or something. υπάρχουν διάφοροι που ακούνε metal και είναι έτσι όπως και διάφοροι που ακούνε rap η rock η pop η whatever. αν και ισχύει πως το στερεότυπο του 'σκληρού μέταλλα ισχύει και υπάρχουν πολύ έτσισυνήθως όμως ακούνε γνωστά συγκροτήματα, η γνωστά τραγούδια από συγκροτήματα.

Γνωμη μου***
Posted 11 May 2010 - 00:09
Δεν ξέρω ανισχύει αυτό που λες. Αλλά έστω ότι ισχύει. Και πάλι όμως μπορείς να διαλέξεις αν κάτι σου αρέσει ή όχι μόνος σου με βάση τα γούστα σου...Και τελικά τι είναι η μουσική? Σίγουρα δεν είναι οι χιλιάδες υποκατηγορίες της και ο άκρατος ελιτισμός που επικρατεί σε διάφορα είδη. Για μένα είναι μια τέχνη και είναι θέμα προσωπικής αισθητικής και γούστου. Ας ακούει λοιπόν ο καθένας ό,τι του αρέσει...
συνήθως παίζει ρολο και το μουσικό background σου, συμφωνώ πως 10 χρονια ψαξίματος είναι κάπως παρατραβηγμένα αλλα σίγουρα ένα άτομο που έχει πάει ωδείο, η έχει ασχοληθεί παρα πολύ με τι μουσική γενικά, η χάρι και στην οικογένεια του ακούει διαφορα πιο 'ψαγμένα' από μικρός σίγουρα έχει μια άποψη που μουσικά μετράει παραπάνω. γιατί ούτος η άλλος πρέπει να διαχωρίζεται η προσωπική άποψη από την αντικειμενική. το ότι η κλασική μουσική ας πούμε είναι η ανωτατη είναι κάτι αντικειμενικό, το αν αρέσει σε κάποιον η όχι είναι υποκειμενικό. και γενικά σε όλες τις τέχνες, η άποψη ενός ανθρώπου που έχει ασχοληθεί όλη του τι ζωή με τις τέχνες σίγουρα μετράει παραπάνω από την άποψη ενός που δεν ξέρει του τι γίνετε και απλά λέει αν του αρέσει η όχι κάτι
Παντως μου την δινει αγρια οταν ακουω ας πουμε τον ταδε να λεει ακουω το ταδε συγκροτημα ενα γνωστο ας πουμε σαν μεγκαντεθ και τους λες ξερω γω ακουω bathory και δεν τους ξερουν και λενε "κοιτα τι ακουει ρε, ουτε η μανα τους δεν τους ξερει αυτους" και τι να τους πεις αφου ειναι ζωα και εχουν τετοιες αποψεις ?
Γνωμη μου***
bathory είναι γενικά από τα σκληρά συγκροτήματα που ακούνε σκληροί τιπoi που θέλουνε να το παίξουνε σκληροί μεταλλάδες οποτε δεν μου λέει κάτι αυτό που λες, το τραγούδι που "λινκαρες" είναι μάλλον από τα πιο γνωστά τραγούδια στο είδος του. also, it may seem elitist but δεν θεωρώ ότι ακούς bathory, απλά εxeis ακούσει 2-3 τραγουδάκια τους
Edited by Azathoth, 11 May 2010 - 00:16.
Posted 11 May 2010 - 00:16
Posted 11 May 2010 - 00:17

Posted 11 May 2010 - 00:19

Posted 11 May 2010 - 00:20
0-5 = Παιδικα τραγουδακια, νανουρισματα, παιχνιδια, κλπ...
6-12= αρχιζω να χωριζω την μουσικη σε κατηγοριες και να φοραω ταμπελες ( εδω συνηθως ερχεται η rap/hip-hop κλπ
13-17 = Εδω εχουμε καποιες υποκατηγοριες αναλογα με τις παρεες, τα ερεθισματα που δεχομαστε απο διαφορους παραγοντες ( π.χ. η ταδε κοπελα ακουει Ρουβα , θα ακουσω και εγω,οχι επειδη μου αρεσει, αλλα για να αρεσω εγω στη κοπελα)
- Συνεχιζει το μουσικο ακουσμα της hip-hop σκηνης, rap
- Οτι βλακεια βλεπω στην τηλεοραση, ακουω για 1η φορα σε ενα random σταθμο και το βαζω στο repeat.
- Emo bands, goth κλπ
- και εδω μπαινουν τα λοιπα ( κλασσικη, reaggae )
- Και φυσικα οι κλασσικοι Old rockers
Εδω βεβαια αρχιζει το μεγαλυτερο ψαξιμο. Απο psychedelic ,techno , break μεχρι indie, alternative , jazz και πολλα αλλα!!!
Και ακομα υπαρχουν reaggades , black metalheads, goth-ebm και πολλα αλλα ειδη!!!!
Τεσπα καμια σχεση το παρων ποστ με το μεταλ, το εγραψα καθαρα για πλακα, χωρις να προσβαλω καποιο ειδος μουσικης, γιατι δεν υπαρχει οριο και φυσικα ταμπελες στη μουσικη!!
Anyway don't bother read my annoying post!!

Posted 11 May 2010 - 00:31
P.S. μόλις ανακάλυψα ότι υπάρχει shoegazing και στη metal σκηνή

Posted 11 May 2010 - 00:55
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 11 May 2010 - 01:06

Posted 11 May 2010 - 07:36
Youtube Video

BTW πρεπει να δειτε αυτο ασαπ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x9-B52hY1k8[/youtube]
Edited by LethalMike, 11 May 2010 - 13:16.
Posted 11 May 2010 - 15:02
Old:tensai:BTW πρεπει να δειτε αυτο ασαπ
Youtube Video