Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#541 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 15:39

Ελα νταξ ουτε εγω πολυακουω πλεον περα απο τα δυο πρωτα τους αλλα μια χαρα ειναι οι Trivium απλα ζηλευουν ολοι την επιτυχια τους :P
Χεφι ρε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#542 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 00:48

αν έχουμε καταντήσει να θεωρούμε τους trivium αξιόλογη metal band μετά το 2000 τότε χαίρομαι που έχω κολλήσει στα nineties

Υπάρχουν πολλοί που ξεκίνησαν στα 90's και έβγαλαν δισκάρες στα 00's.
Πχ: System of a Down, Disturbed, Primordial, Nevermore, Nasum, Arch Enemy και πολλοί ακόμα που ξεχνάω.
Αλλά πόσοι μπήκαν στη δισκογραφία μετά το 2000 και, με το χέρι στην καρδιά, θα λέγατε ότι έχουν ξεχωρίσει;

Και οι Trivium τα σπάνε. Αρκεί να θέλεις να ακούσεις heavy metal παιγμένο με σύγχρονο αμερικάνικο στυλ

#543 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 12:22

Σίγουρα υπάρχουν αξιόλογες μπάντες που ξεκίνησαν το 00 και μετά.
Απλά είναι σχετικά άγνωστες.

Το ότι δεν ακούγονται από τους περισσότερους δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν/δεν παίζουν καλή μουσική.

Οι Sunn O))) πχ. Πρώτο ντέμο το 99, δίσκος το 2000.
\μ/

HnH5aB0.jpg

#544 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 21:42

Σίγουρα υπάρχουν αξιόλογες μπάντες που ξεκίνησαν το 00 και μετά.
Απλά είναι σχετικά άγνωστες.

Το ότι δεν ακούγονται από τους περισσότερους δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν/δεν παίζουν καλή μουσική.\μ/

Ποιος ακούει Sunn O))) ρε; Ο μέσος ακροατής αδυνατεί να καταλάβει γιατί πρέπει να ακούσει 20 λεπτά με το drone του ενισχυτή μιας κιθάρας/μπάσου όταν κάποιος παίζει μια νότα το δίλεπτο σε αυτά. Και με το δίκιο του μπορώ να προσθέσω.
Αν λοιπόν όλοι οι αξιόλογοι του 2000 παίζουν μέταλ που το ακούνε λίγοι εκλεκτοί, μάλλον σημαίνει ότι δεν είναι αξιόλογοι.
Με τη λογική αυτή, ας θεωρήσουμε το ιδίωμα νεκρό και ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο...

#545 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 22:03

και εγω νομιζω οτι το τελευταιο σημαντικο ρευμα της metal, ηταν το black metal των 90's,
απο και περα αν και βγηκαν αξιολογα group και albums, δεν υπαρχει κατι τοσο σπουδαιο που να αφησει την σφραγίδα του....

ασε που στα 00's εφτασαν να θεωρουνται μερος της σκηνης ασχετα ειδη μουσικης, οπως το παναθλιο nu-metal, που εκαναν μεγαλη ζημια και σαν επιρροη...

#546 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 22:19

Αν λοιπόν όλοι οι αξιόλογοι του 2000 παίζουν μέταλ που το ακούνε λίγοι εκλεκτοί, μάλλον σημαίνει ότι δεν είναι αξιόλογοι.

Μη το λες.

Απλά λίγος κόσμος ασχολείται.
Οι μισοί έχουν μείνει στα παλιά πιστεύοντας πως πλέον δε βγαίνει τίποτα το αξιόλογο, και οι άλλοι μισοί ακούν τα καινούρια που οι προηγούμενοι δε θεωρούν αξιόλογα. Mostly βλέπε -core stuff.

Δε λέω πως εγώ έχω ασχοληθεί και τόσο αφού έχω τόσους ακόμα καλλιτέχνες να ακούσω, αλλά μια στο τόσο πετυχαίνω κάτι καινούριο και καλό.

Αν ψάχνεις, σού'ρχεται. Αν είσαι αισιόδοξος ΚΑΙ ψάχνεις, βρίσκεις.

HnH5aB0.jpg

#547 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 22:33

Να υποθεσω οτι το παντρεμα του metal με το hardcore και του death metal παλι με το hardcore σε κανεναν δεν αρεσει ε?
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#548 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 22:35

και εγω νομιζω οτι το τελευταιο σημαντικο ρευμα της metal, ηταν το black metal των 90's,
απο και περα αν και βγηκαν αξιολογα group και albums, δεν υπαρχει κατι τοσο σπουδαιο που να αφησει την σφραγίδα του....

ασε που στα 00's εφτασαν να θεωρουνται μερος της σκηνης ασχετα ειδη μουσικης, οπως το παναθλιο nu-metal, που εκαναν μεγαλη ζημια και σαν επιρροη...

Μy point exactly. Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Επίσης όλα τα συγκροτήματα που αναφέρατε πιο πάνω , πέραν δύο τριών εξαιρέσεων (πχ Αμνός του Θεού) είναι μέτρια και μερικά απλά δεν ακούγονται (πχ Arsis) .

Και το nu-metal είναι ότι πιο πίπα έχει υπάρξει ποτέ....

Μήπως είναι καιρός να το παραδεχτούμε , ότι το μέταλ έχει μείνει γενικά στάσιμο από το 2000 και μετά ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#549 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 22:59

Οι Arsis δεν ακουγονται??? ΕΕ?
Εχεις ακουσει τον πρωτο δισκο τους "A celebration of guilt"?
Απο τα καλυτερα ντεμπουτα που εχω ακουσει και απο αποψη τεχνικης,συνθεσεων και παραγωγης.Aλλα και οι υπολοιπη δουλεια τους πολυ αξιολογη....
Νταξ να πεις οτι δεν σαρεσουν αλλα πως ακριβως "δεν ακουγονται"?

Δεν ξερω ρε guys αλλα προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο με τα συγχρονα συγκροτηματα.Χαμος γινεται.Μεσω του myspace και γενικοτερα του internet,λιγο να ψαξεις θα δεις οτι υπαρχουν απειρες μπαντες απο νεα παιδια που κανουν live σαν τρελα για να προωθησουν την μουσικη τους.War from a Harlots mouth,Arsonists get all the girls,trigger the bloodshed κλπ....

Xαρη στα νεα μεσα που προσφερει η τεχνολογια μονο στασιμοτητα δεν διακρινω απο το 2000 και μετα παντως.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#550 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 23:08

Well εσύ είσαι τυχερός και ακούς ντεθκοριές κιέτσι. :P Και σε ζηλεύω.
Βρίσκονται πολύ εύκολα αξιόλογες μπάντες του είδους μιας και ξεφυτρώνουν σα μανιτάρια.

Τώρα οι υπόλοιποι υποθέτω πως ανήκουν στην πρώτη κατηγορία του προηγούμενου ποστ μου.

Αλλά είπαμε, θέληση να υπάρχει. Ριτζέκτ ολ δε άρνηση εντ νιου παθς σαλ όπεν. :warning:

HnH5aB0.jpg

#551 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 23:56

Ναι, αν ψάχνει κανένας βρίσκει να ακούσει καλές μπάντες, αλλά δεν έχουμε δει ακόμα

Να υποθεσω οτι το παντρεμα του metal με το hardcore και του death metal παλι με το hardcore σε κανεναν δεν αρεσει ε?

Αρέσουν σε εμένα. Όπως και τα nu-metal που, όταν έμαθαν πια να παίζουν μουσική, έδωσαν ρέστα (βλέπε πχ Disturbed και SoaD) Αλλά όλοι αυτοί ξεκίνησαν στα 90's και οι πρώτοι metalcore-άδες το ίδιο.

Α, και στις πολύ καλές μπάντες των 00's να προσθέσω και τους μεταλλογκοθάδες The Vision Bleak.

#552 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 19:06

(Συγγνωμη που ειμαι ξεκαρφωτος...)
Check this Social groups>Metaltone-instrument players για οποιον ενδιαφερεται

#553 Doomfall

Doomfall

Caramelldansen!~

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 19:43

Εγω παλι αρχισα με μαχαιριτσα και Εvanescence στο γυμνασιο, μετα το γυρισα προς low bap και μετα αφου πηγα στo MMD που παιξαν οι ManOwaR γυρισα οριστικα στη μεταλ =Ρ
Αφου περασα λοιπον απο power metal φαση, rock φαση και progressive metal φαση εχω καταληξει να προτιμω το melodic progressive death metal post rock ακουσμα των Opeth και το epic λυρικο progressive ακουσμα των Virgin Steele.
Παρεπιπτοντως, ενα :riiight: για τις θεικες progressive melodic metal με jazz επιρροες συνθεσεις των Opeth....

Δημοσιευμένη  εικόνα
Nyan~Nyan <(o.O<)

#554 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 20:16

το melodic progressive death metal post rock ακουσμα των Opeth

O_O
όπα όπα εδώ το ******* >_> δεν είναι πιο εύκολο να πεις το "γαμάτο άκουσμα των Opeth" η το progressive death άκουσμα τον opeth"?
Spoiler:

also, άκουγες low bap και πηγες mmd ? περίεργο να σου άρεσε η low bap και ξαφνικά να σε πώρωσαν oi manowar πάντως ;P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#555 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2009 - 00:17

O_O
also, άκουγες low bap και πηγες mmd ? περίεργο να σου άρεσε η low bap και ξαφνικά να σε πώρωσαν oi manowar πάντως ;P

Υπάρχει ολόκληρη θεωρία γιατί οι Manowar παίζουν hip hop: ντύνονται αστεία, τα τραγούδια τους έχουν πολύ μπάσο και συχνά "δανείζονται" γνωστά θέματα από άλλες μπάντες, τραγουδάνε συνεχώς για το πόσο γαμάτοι είναι και για όπλα/μάχες, το παίζουν μάτσο στη σκηνή και βλέπουν τη γυναίκα ως αντικείμενο ηδονής.

ΥΓ: Κι εγώ άκουγα low bap και μετά έγινα 18...