Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#481 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 11 March 2009 - 20:53

....Η σουηδια εχει να επιδειξει καλυτερες μπαντες οπως οι Entombed,oι Dismember,oι Carnage....

παρακολουθω καμποσα ποστ τη συζητηση και επιτελους ειδα και μερικα σοβαρα ονοματα...
ολο corecorecore διαβαζα... αν θες να ασχοληθεις με ενα ειδος πιστευω καλυτερα να ξεκινας απο τα παλια... και μετα να συνεχιζεις στα καινουργια ωστε να μπορεις να απορριψεις σωστα οτι δεν αρεσει σε εσενα... ακου grave, entombed, dismember και μετα τραβα σε at the gates, dark tranquility, in flames... και μετα σε πιο core πραματα... μιας και πεσαμε σε σουηδια μερια...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#482 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 11 March 2009 - 21:47

@manOfManyNames:Να μην συγκρινω punk/hardcore με metal συγκροτηματα λες ε?Ανεφερες πριν τους Darkthrone.....για μαντεψε σε τι το εχουν γυρισει τα τελευταια χρονακια οι φιλοι σου.

Σε hiking metal punk. Για αυτό γουστάρω τρελά. Old school heavy black metal punk. Κοινώς fun! fun! fun!

Η σουηδια εχει να επιδειξει καλυτερες μπαντες οπως οι Entombed,oι Dismember,oι Carnage....

Και At the Gates βάλε μέσα και το έχεις μια χαρά.

Νταξ απλα πιστευω οτι η συζητηση ξεφυγε.Προτεινα απλα μερικες μπαντες που θεωρω top στον Night wizard και τπτ αλλο.Να δοκιμασει να ακουσει και τπτ διαφορετικο περα απο nu/symphonic/power/heavy του ειπα......

Μα ούτε καν power/heavy δεν ακούει το παλικάρι. Αλλά εντάξει, ας ακούσει κανένα Keeper I&II από Helloween, τίποτα Therion, Judas Priest, Maiden, Metallica να δει και λίγη ποιότητα το παλικάρι. Όχι να πέσει με τη μία στις core-ίλες (κι εγώ ακούω -Core, με αγαπημένους τους παλιούς Zao και τους Stampin Ground, αλλά πρώτα άκουσα πχ Slipknot, Metallica, Megadeth και Testament, ύστερα Slayer, μετά Morbid Angel & Entombed και έπειτα Dillinger Escape Plan και Nasum)

#483 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 11 March 2009 - 22:35

παρακολουθω καμποσα ποστ τη συζητηση και επιτελους ειδα και μερικα σοβαρα ονοματα...
ολο corecorecore διαβαζα... αν θες να ασχοληθεις με ενα ειδος πιστευω καλυτερα να ξεκινας απο τα παλια... και μετα να συνεχιζεις στα καινουργια ωστε να μπορεις να απορριψεις σωστα οτι δεν αρεσει σε εσενα... ακου grave, entombed, dismember και μετα τραβα σε at the gates, dark tranquility, in flames... και μετα σε πιο core πραματα... μιας και πεσαμε σε σουηδια μερια...

Ρε τα εχω ακουσει ολα οσα λες καιρο τωρα.Προτιμω σαφως το παλιο σουηδικο death συγκριτικα με την τωρινη καταντια των gothenburg κλπ in flames,soilwork,scar symmetry.Εδω πλασαρουν οι σουηδοι ως το μελλον της σκηνης αυτης τους παιδικους sonic syndicate ρε.Kαι πιστεψε με πριν 2 χρονια αν με ρωταγες ακουγα πολυ NWOSDM απλα σε καποια φαση βαρεθηκα.
Και btw γιατι τοσο αντιπαθεια στα core?Υπαρχουν εξαιρετικα συγκροτηματα μην κολλατε στις ταμπελες.

hiking metal punk.

Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα.crust punk το λενε.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#484 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 11 March 2009 - 22:50

Και btw γιατι τοσο αντιπαθεια στα core?Υπαρχουν εξαιρετικα συγκροτηματα μην κολλατε στις ταμπελες.

δεν υπαρχει θεμα αντιπαθειας. μισω τις ταμπελες... προτιμω να τα χωριζω ολα αναλογα με την χρονολογια και σειρα δουλειων της καθε μπαντας.

απλα το core δεν μαρεσει ως core. με χαλαει στο αυτι. φυσικα υπαρχουν, οπως λες, οι εξαιρετικες εξαιρεσεις αλλα δεν εχω ασχοληθει τοσο ωστε να προτεινω κατι σε καποιον αλλο.

#485 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 11 March 2009 - 22:53

Ρε τα εχω ακουσει ολα οσα λες καιρο τωρα.Προτιμω σαφως το παλιο σουηδικο death συγκριτικα με την τωρινη καταντια των gothenburg κλπ in flames,soilwork,scar symmetry.Εδω πλασαρουν οι σουηδοι ως το μελλον της σκηνης αυτης τους παιδικους sonic syndicate ρε.Kαι πιστεψε με πριν 2 χρονια αν με ρωταγες ακουγα πολυ NWOSDM απλα σε καποια φαση βαρεθηκα.

Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα.crust punk το λενε.

NWOSDM δεν το πήγαινα ποτέ. Προτιμώ το old school αργό βαρύ Death metal, άντε και Death και Morbid Angel, Septic Flesh και κάποια Doom Death συγκροτήματα (Anathema, Paradise Lost κτλ)
Με το -core καμία αντιπάθεια, απλά είναι λίγο άκυρο να το θέτουμε ως μέτρο σύγκρισης σε μια συζήτηση για Heavy Metal.
Και δεν το λένε crust punk, το λένε old school heavy black metal. Δεν έχει τρελή διαφορά, δεδομένου του πόσο το punk επιρέασε τους Venom, Bathory, Celtic Frost, Slayer, Sodom και λοιπά 80's πρωτο-blacksters.

#486 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 11 March 2009 - 22:59

αναρωτιεμαι αν στους αλλους τυπους μουσικης λενε τοσο μεγαλες ονομασιες για τα διαφορα στυλ... =_=''

#487 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 March 2009 - 23:09

@manOfManyNames:Να μην συγκρινω punk/hardcore με metal συγκροτηματα λες ε?Ανεφερες πριν τους Darkthrone.....για μαντεψε σε τι το εχουν γυρισει τα τελευταια χρονακια οι φιλοι σου.

Αλλα αν θες να πιασουμε την metal συγκεκριμενα αυτο που ειπα ειναι οτι δεν ειμαι metalhead απλα και ωραια.Εχω ακουσει παρα πολυ πραμα απο αυτη τη μουσικη.Περισσοτερο και απο αυτοαποκαλουμενους metalheads.Aπλα τον τελευταιο χρονο την βρισκω με διαφορετικα ακουσματα και απο metal ακουω μονο συγχρονο και λιγο παλιο τεχνικο death καθως και παλιους Carcass,dying fetus κλπ.Οσο για τους In Flames εχω ακουσει τα παντα απο αυτους και γενικοτερα απο τη σουηδικη σκηνη ε και καποια στιγμη με κουρασε η αμεσοτητα τους.Μπορει να βαλω καμια φορα το jester race η το Colony παντως....Η σουηδια εχει να επιδειξει καλυτερες μπαντες οπως οι Entombed,oι Dismember,oι Carnage....

Νταξ απλα πιστευω οτι η συζητηση ξεφυγε.Προτεινα απλα μερικες μπαντες που θεωρω top στον Night wizard και τπτ αλλο.Να δοκιμασει να ακουσει και τπτ διαφορετικο περα απο nu/symphonic/power/heavy του ειπα......

Κοιτα συμφωνω φιλε μου μαζι σου ,μην νομιζεις οτι ακουω χειβι και νιου και παουερ ,σχεδον καθολου απλως ετυχε απο το ειδος ναμ αρεσουν καποια τραγουδια τον disturbed και system of a down κατα τα αλλα ακυω μονο gothic,symphonic,και την απλη την μεταλ ..οπως ειπα και πριν η death δν μ αρεσει ..και θα κοιταξω και τις μπαντες που μ ειπες απλαγια να μην παρεξηγουμαστε δν ακουω και τα παντα της μεταλ .....ειδικα της death αυτο πουμε χαλαει ειναι η φωνη εχω ακουσει τις γαμ@τες μελωδιες αλλα μπαινει η φωνη και τα καταστρεφει ολα(αυτη ειναι η αποψη μου )ειναι βασικα και καποιες φωνες death οι οποιες ειναι πολυ ωραιες δν ειναι αυτο το θεοχοντρο αν με πιανετε.....αν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο ,ολα ευπροσδεκτα ......

Edited by Night_Wizard_Seal, 11 March 2009 - 23:14.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#488 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 12 March 2009 - 09:31

ειδικα της death αυτο πουμε χαλαει ειναι η φωνη εχω ακουσει τις γαμ@τες μελωδιες αλλα μπαινει η φωνη και τα καταστρεφει ολα(αυτη ειναι η αποψη μου )

.

Και εγώ έτσι έλεγα φίλε μου μέχρι που άκουσα τους death...... Πορώθηκα τρελά!!!!!
Posted Image

#489 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 12 March 2009 - 17:58

.

Και εγώ έτσι έλεγα φίλε μου μέχρι που άκουσα τους death...... Πορώθηκα τρελά!!!!!

To θεμα ειναι οτι εγω τους εχω ακουσει και για αυτο δν μου αρεσουν...:canthelp:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#490 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 12 March 2009 - 20:10

To θεμα ειναι οτι εγω τους εχω ακουσει και για αυτο δν μου αρεσουν...:canthelp:

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΒΛΑΣΘΗΜΕΙΣ ΕΤΣΙ....
θα σε ακουσει ο Chuck Schuldiner...
R.I.P.

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#491 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 12 March 2009 - 20:16

τώρα αν πω πως ούτε εμενα με ξετρελαίνουν oi Death? :P αξιοσέβαστoi αλλα ποτε δεν μου έκαναν αυτό το click :/

Night_Wizard_Seal άκου αυτά:

Enslaved ~ Blodhemn
Celtic Frost ~ Monotheist
Bolt Thrower ~ τα πάντα
Amon Amarth ~ With Oden To Our Side
~ Twilight Of The Thunder God

κανένα δεν είναι death (maybe only Bolt Thrower) αν και μερικοί μοιάζουν παρα πολύ έχουν διαφορα αλλα πραγματάκια μέσα, νομίζω θα σου αρέσουνε :D

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#492 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1,763 posts

Posted 12 March 2009 - 20:20

Amon Amarth ~ With Oden To Our Side
~ Twilight Of The Thunder God

και το fate of norns. τρομερος δισκος.

#493 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 12 March 2009 - 21:01

Το With Oden To Our Side έχει εξαντληθεί στην Ελλάδα ? Έψαχνα και στα metropolis και σε άλλα μαγαζιά που είναι μόνο με metal και λένε ότι δεν υπάρχει πια .
Posted Image

#494 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 12 March 2009 - 21:03

δεν το είχα ακούσει αυτό, μπορεί να ισχύει dunno αλλά internet is your friend.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#495 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 12 March 2009 - 21:18

Ναι βέβαια , απλώς είναι πιο γρήγορο και δεν έχεις και τα έξοδα αποστολής . Κοιτάω τώρα λίγο το Monotheist, είναι πάντως απίθανο τραγούδι το A Dying God Coming Into Human Flesh
Posted Image