Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 2 votes

Metal


  • Please log in to reply
1989 replies to this topic

#466 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 10 March 2009 - 17:56

Aφηστε τους nightwish ρε και ακουστε το καινουργιο lamb of god.Δυστυχως μαλακωσαν καπως και αυτοι συγκριτικα παντα με εποχες new american gospel αλλα παραμενουν στην κορυφη της συγχρονης metal(core)σκηνης.

Α επισης οι πιο νεοι στο χωρο αντι να αρχιζουν με disturbed κλπ ακουστε τπτ parkway drive,darkest hour η august burns red να μπειτε στο σωστο δρομο.
Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#467 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 March 2009 - 18:05

Παιδια εδω ερχονται τα γουστα και βασικα εγω συμφωνω με τον ακουαλειζερ ....πρωτον εγω δν θεωρω σωστο να λεμε οτι γενικα καποιο συγκροτημα δν ξερει μουσικη γτ ειναι βλακεια και δν στεκει το να πουμε οτι δν μ αρεσουν τα τραγουδια τους ναι ....Επισης να πω οτι ουτε εω ειμαι μικρο παιδακι ουτε κοριτσακι και συμφωνω οτι η tarja ηταν η καλυτερη δν συγκρινετε καν με την ανετ ......και ολα τους τα αλμπουμηταν που ωραια και επειδη εγω τους ακουω 3 χρονια και ξερω σχεδον τα παντα εμενα μου αρεσει πολυ η συμφωνικη που παιζουν αλλα και η gothic που παιζουν .επεισης εχω ακουσει και αλλα συμφωνικα συγκροτηματα καιδν λεω οτι δν μ αρεσουν (μια χαρα ειναι) αλλα δν συγκρινονται με τους nightwish ...........τωρα η tarja το μουσικο ειδος που μπηκε και αρχισε ηταν η μεταλ ....εκτος απο το οτι η nightwish παιζουν k gothic k symponic k metal δν θα τους συγκριναμε με την λυρικη σκηνη .......(εχω ακουσει και αθλια συγκροτηματα αυτου του ειδους αλλα και πολυ ωραια)
και πανω απο ολα ειναι και τα γουστα απλα να μην υπερβαλουμε και τοσο ....:bike:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#468 AquaLayzeR

AquaLayzeR

  • Members
  • 239 posts

Posted 10 March 2009 - 18:36

Α επισης οι πιο νεοι στο χωρο αντι να αρχιζουν με disturbed κλπ ακουστε τπτ parkway drive,darkest hour η august burns red να μπειτε στο σωστο δρομο.


Γιατί τι έχουν οι Disturbed:chigau:???Μια χαρά band είναι και εγώ με αυτούς άρχισα αν και τώρα ακούω κάτι πιο βαρύ όπως In Flames που έχω φάει κόλλημα εδώ και ένα χρόνο.:smokingg:

Posted Image


#469 BarbasSs

BarbasSs

    NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

  • Members
  • 783 posts

Posted 10 March 2009 - 19:51

ελπιζω απο inflames να ακους τα παλια που αξιζουν απιστευτα και μονο....
μετα το colony για να μην πω μετα το whoracle για μενα αρχιζει η πτωση...
δεν λεω οτι δεν εχουν βγαλει καλα κομματακια μετα απο κει αλλα δεν ειναι inflames εκεινα
αλλαξε μαλλι Anders Fridén αλλαξε και η μουσικη τους

Edited by BarbasSs, 10 March 2009 - 19:56.

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr


#470 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 10 March 2009 - 20:20

Γιατί τι έχουν οι Disturbed:chigau:???Μια χαρά band είναι και εγώ με αυτούς άρχισα αν και τώρα ακούω κάτι πιο βαρύ όπως In Flames που έχω φάει κόλλημα εδώ και ένα χρόνο.:smokingg:


Μα εκει ειναι το θεμα....αν αρχιζεις με disturbed και nightwish μετα το "βαρυ" σου θα γινονται οι in flames που-οκ μια χαρα μπαντα ειναι(ηταν)φυσικα-αλλα μεχρι εκει.

Ενω αν πχ αρχιζες με in flames,scar symmetry,soilwork κλπ (και γενικοτερα τη σουηδικη gayberg melodic death(?) σκηνη) αλλα και με καλο metalcore το αυτι σου θα μπορει να επεξεργαζεται πιο ακραιους ηχους σε κανα χρονο και θα θελεις να ψαχτεις σε ενα ευρυτερο φασμα αυτης της μουσικης(converge,botch,between the buried and me).Θα γουσταρεις περισσοτερο πειραματισμο και λιγοτερο συμβατικα κομματια.Να μην μεινεις δηλαδη σε μπαντες που της ξερει και η μανα μου με αλλα λογια.....

Μια καλη μπαντα πχ να αρχισει καποιος ειναι οι trivium της ascendancy εποχης που οκ πιστευω μπορει να ακουσει ο οποιοσδηποτε καθως εγω με αυτους πρωτοαρχισα(αλλο που τωρα δεν μου λενε και πολλα).Και να παιζουν ξερουν,και κομματια καλα γραφουν και νεα παιδια ειναι.....(λιγο να σταματησει ο heafy τα λαλαλα φωνητικα μονο....)
Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#471 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 11 March 2009 - 00:05

Μα εκει ειναι το θεμα....αν αρχιζεις με disturbed και nightwish μετα το "βαρυ" σου θα γινονται οι in flames που-οκ μια χαρα μπαντα ειναι(ηταν)φυσικα-αλλα μεχρι εκει.



Παίδες, ο καθένας αρχίζει με ό,τι ακούγεται καλά στα αυτιά του, και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό με γνωστά συγκροτήματα όπως είναι φυσιολογικό. Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να κρίνουμε το πως θα εξελιχθούν τα γούστα του οποιουδήποτε. Προσωπικά στον χώρο της metal μπήκα κυρίως με τους Helloween και Nightwish. Αυτό δεν με εμποδίζει να ακούω πλέον Dimmu Borgir, Mayhem, Kreator, Death, κλπ. Μην κρίνετε με βάση τους εαυτούς σας, κι εμένα κάποτε οι Blind Guardian μου φαίνονταν βαριοί κι ασήκωτοι επειδή άκουγα το μουσικό πρόγραμμα των MAD και MTV. Όσο μεγαλώνει ο καθένας, όσο ψάχνεται, θα βρίσκει τα ακούσματα που του αρέσουν και κάποια στιγμή θα κατασταλάξει.
Δεν υπάρχει σωστός δρόμος στη μουσική, ούτε σωστό είδος εισαγωγής σε αυτήν, πόσο μάλλον ειδικότερα στη Metal που έχει ένα σωρό είδη.


Μιας και αναφέρθηκαν οι Nightwish, όσοι θέλετε παρόμοια ατμοσφαιρικά συγκροτήματα, για αρχή ρίξτε μια ματιά στους:
Exsecratus
Penumbra
Luna Obscura
και από πιο γνωστά ονόματα
Therion
Tristania (βεβαίως βεβαίως)




Όσον αφορά τους In Flames, ο καλύτερός τους δίσκος κατ' εμέ είναι το Colony το οποίο συνδυάζει μαζί το παλιό και το μεταγενέστερο στυλ τους. Δυστυχώς όμως στα δύο τους τελευταία (Come Clarity & A Sense Of Purpose) η κατάσταση έχει ξεφύγει. Μέχρι και το Reroute To Remain πάντως τους ακούω άνετα.



Προσωπικά αγαπημένα συγκροτήματα εδώ και μια πολύ μεγάλη περίοδο
Kalmah
Insomnium
Imperanon
και δεκάδες άλλα, που παίζουν γενικότερα Φινλανδικό μελωδικό Death Metal (ή όπως αλλιώς θέλει να λέγεται αυτό το στυλ). Τσεκάρετέ τους, κυρίως τους Insomnium ειδικά αν είστε φανς των παλιών In Flames.

E5VV38U.jpg


#472 manOfManyNames

manOfManyNames

    Anime Newbie

  • Members
  • 62 posts

Posted 11 March 2009 - 00:40

σε κανα χρονο και θα θελεις να ψαχτεις σε ενα ευρυτερο φασμα αυτης της μουσικης(converge,botch,between the buried and me).Θα γουσταρεις περισσοτερο πειραματισμο και λιγοτερο συμβατικα κομματια.

Χωρίς πλάκα, αλλά γιατί να το κάνει κανένας αυτό στον εαυτό του; Αυτά είναι metal χωρίς την ένταση και την ενέργειά του. Χίλιες φορές nightwish παρά mathcore (άντε, με εξαίρεση ίσως τους Dillinger escape plan).
Συμφωνώ όμως για Trivium. Τα ascendancy και The Crusade ήταν δίσκοι γραμμένοι για να βάλουν στο heavy metal τη νέα γενιά. Και οι Disturbed το ίδιο.

#473 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 11 March 2009 - 01:14

@PK:Δεν μιλησα ρε για καποιο "σωστο" τροπο να αρχισεις να ακους μουσικη προς θεου....Kατ αρχας δεν ειμαι καν metalhead.Απλα ανεφερα γενικα κατι που θεωρω πως ισχυει και συνεβη και σε μενα.Αρχισα να ακουω metal/hardcore/thrash με Trivium,killswitch engage,the haunted,in flames,soilwork,chimaira και γενικοτερα νεα σχετικα συγκροτηματα χωρις να εχω περασει απο τα κλασικα η πιο light (power,epic,symphonic κλπ).Και απλα πιστευω οτι αυτο βοηθησε να ανοιξουν τα αυτια μου σε διαφορα ειδη μουσικης.
Αν ειχα αρχισει με disturbed,korn και drowning pool θα ειχα σταματησει σε ενα χρονο(και πολυ λεω) να ασχολουμε γενικα με το ειδος.Απλα προτεινα στοn night wizard να ακουσει κατι διαφορετικο περα απο τα συνηθισμενα που τα ακουει ανετα και ο μεσος pop-ας.

@man of many names:Nα κανει τι στον εαυτο του?Να ακουσει converge?Αν σου πω οτι τους θεωρω το καλυτερο συγκροτημα του ακραιου ηχου θα ακουστω ισως υπερβολικος αλλα ειδικα αυτο με την ενταση και την ενεργεια δεν το καταλαβα...Εχεις ακουσει converge η απλα εβαλες δυο λεπτα και το κλεισες με τη μια?Βασικα δεν τους θεωρω καν mathcore.Δεν εχουν καμια σχεση ακουστικα ουτε με τους Dilinger ουτε με τους The bled.Τεσπα γουστα ειναι τι να πω.....
Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#474 BarbasSs

BarbasSs

    NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

  • Members
  • 783 posts

Posted 11 March 2009 - 01:21

Προσωπικά αγαπημένα συγκροτήματα εδώ και μια πολύ μεγάλη περίοδο
Kalmah
Insomnium
Imperanon
και δεκάδες άλλα, που παίζουν γενικότερα Φινλανδικό μελωδικό Death Metal (ή όπως αλλιώς θέλει να λέγεται αυτό το στυλ). Τσεκάρετέ τους, κυρίως τους Insomnium ειδικά αν είστε φανς των παλιών In Flames.

να τος ο ανθρωπος που ξερει.....:P
και οι 3 υπερμπανταρες

παντως οπως ειπε και ο παπιος καθε ενας προσανατολιζεται αλλιως
νταξει εγω ακουω πολυ death metal αλλα δεν θα πω ακουστε death ολα τα αλλα ειναι μαλακιες (αν και θα ειχα δικιο μουχαχαχαχαχ)
ψαχτειτε γενικα για το αν η μεταλ ειναι το ειδος μουσικης που σας εκφραζει και θελετε να ασχολιθειτε.
και φυσικα καλα τα ψαγμενα...
καλη και η underground σκηνη (που προσωπικα την εκτιμω περισσοτερο πια)
αλλα ας μην ξεχναμε και τις ριζες
μην ξεχναμε και τα βασικα

black sabbath,iron maiden,judas priest και πολλα αλλα ειναι must

Edited by BarbasSs, 11 March 2009 - 01:37.

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr


#475 manOfManyNames

manOfManyNames

    Anime Newbie

  • Members
  • 62 posts

Posted 11 March 2009 - 11:49

@man of many names:Nα κανει τι στον εαυτο του?Να ακουσει converge?Αν σου πω οτι τους θεωρω το καλυτερο συγκροτημα του ακραιου ηχου θα ακουστω ισως υπερβολικος αλλα ειδικα αυτο με την ενταση και την ενεργεια δεν το καταλαβα...Εχεις ακουσει converge η απλα εβαλες δυο λεπτα και το κλεισες με τη μια?Βασικα δεν τους θεωρω καν mathcore.Δεν εχουν καμια σχεση ακουστικα ουτε με τους Dilinger ουτε με τους The bled.Τεσπα γουστα ειναι τι να πω.....

Δεν έχεις περάσει από τα κλασσικά, για αυτό. Από όσους αναφέρεις, ναι, η μοιραία εξέλιξη είναι να περάσεις στους Converge (όπως και πολλοί άλλοί)
Έχω ακούσει το δίσκο You fail me του 2004 (και τον ξαναέχω βάλει τώρα για να τον θυμηθώ καλύτερα) και νομίζω ότι προτιμώ να ακούσω Coroner ή κάποιο άλλο τεχνικό thrash συγκρότημα. Σε τελική, ίσως έχει και λίγη μουσική μέσα πέρα από το κοπάνημα

Ενταξει εγω ακουω πολυ death metal αλλα δεν θα πω ακουστε death ολα τα αλλα ειναι μαλακιες (αν και θα ειχα δικιο μουχαχαχαχαχ)
ψαχτειτε γενικα για το αν η μεταλ ειναι το ειδος μουσικης που σας εκφραζει και θελετε να ασχολιθειτε.
και φυσικα καλα τα ψαγμενα...
καλη και η underground σκηνη (που προσωπικα την εκτιμω περισσοτερο πια)
αλλα ας μην ξεχναμε και τις ριζες
μην ξεχναμε και τα βασικα

black sabbath,iron maiden,judas priest και πολλα αλλα ειναι must

Τα βασικά κυριαρχούν. Τα τελευταία χρόνια έχω επιστρέψει σε αυτά. Priest, Maiden, Metallica, Manowar (που παλιά δεν άντεχα καν να ακούω) Slayer, Megadeth, Dio, Sabbath, Saxon και πολύ 80's γενικότερα.
Από σύγχρονους, γουστάρω τρελά Trivium, The Primordial καθώς και τους νέους heavy blacksters Darkthrone (το ότι οι δύο τελευταίοι έχουν τις ρίζες τους στα 90's λέει νομίζω πολλά)

#476 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 11 March 2009 - 16:08

Δεν έχεις περάσει από τα κλασσικά, για αυτό. Από όσους αναφέρεις, ναι, η μοιραία εξέλιξη είναι να περάσεις στους Converge (όπως και πολλοί άλλοί)
Έχω ακούσει το δίσκο You fail me του 2004 (και τον ξαναέχω βάλει τώρα για να τον θυμηθώ καλύτερα) και νομίζω ότι προτιμώ να ακούσω Coroner ή κάποιο άλλο τεχνικό thrash συγκρότημα. Σε τελική, ίσως έχει και λίγη μουσική μέσα πέρα από το κοπάνημα


Κατσε ρε φιλε.Δηλαδη οι Converge ειναι μια καταντια ας πουμε και τους ακουνε μονο οσοι δεν εχουν ασχοληθει με τα 80s.Που κολλανε οι Converge με τα κλασικα συγκροτηματα των 80s που αναφερεις πιο κατω?Θρυλοι του hardcore punk ειναι που υπαρχουν απο τις αρχες των 90s και δεν εχουν βγαλει μια μαμημενη φορα ιδιο δισκο και οσο παει εξελισσονται και πηγαινουν τον ηχο τους στα ακρα αυτης της μουσικης (οχι της metal,για την punk μιλαω).Φυσικα και σεβομαι τους κλασικους αλλα τυχαινει να μην εχω ζησει στα 80s οποτε η μουσικη τους δεν μου φαινεται καθολου επικαιρη και ουτε μπορω να ταυτιστω με αυτους.
Kαλο το you fail me αλλα τα κορυφαια τους ειναι το petitioning the empty sky καλα και το κλασικο Jane Doe.
Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#477 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 March 2009 - 16:29



Παίδες, ο καθένας αρχίζει με ό,τι ακούγεται καλά στα αυτιά του, και κατά πολύ μεγάλο ποσοστό με γνωστά συγκροτήματα όπως είναι φυσιολογικό. Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να κρίνουμε το πως θα εξελιχθούν τα γούστα του οποιουδήποτε. Προσωπικά στον χώρο της metal μπήκα κυρίως με τους Helloween και Nightwish. Αυτό δεν με εμποδίζει να ακούω πλέον Dimmu Borgir, Mayhem, Kreator, Death, κλπ. Μην κρίνετε με βάση τους εαυτούς σας, κι εμένα κάποτε οι Blind Guardian μου φαίνονταν βαριοί κι ασήκωτοι επειδή άκουγα το μουσικό πρόγραμμα των MAD και MTV. Όσο μεγαλώνει ο καθένας, όσο ψάχνεται, θα βρίσκει τα ακούσματα που του αρέσουν και κάποια στιγμή θα κατασταλάξει.
Δεν υπάρχει σωστός δρόμος στη μουσική, ούτε σωστό είδος εισαγωγής σε αυτήν, πόσο μάλλον ειδικότερα στη Metal που έχει ένα σωρό είδη.


Μιας και αναφέρθηκαν οι Nightwish, όσοι θέλετε παρόμοια ατμοσφαιρικά συγκροτήματα, για αρχή ρίξτε μια ματιά στους:
Exsecratus
Penumbra
Luna Obscura
και από πιο γνωστά ονόματα
Therion
Tristania (βεβαίως βεβαίως)




Όσον αφορά τους In Flames, ο καλύτερός τους δίσκος κατ' εμέ είναι το Colony το οποίο συνδυάζει μαζί το παλιό και το μεταγενέστερο στυλ τους. Δυστυχώς όμως στα δύο τους τελευταία (Come Clarity & A Sense Of Purpose) η κατάσταση έχει ξεφύγει. Μέχρι και το Reroute To Remain πάντως τους ακούω άνετα.



Προσωπικά αγαπημένα συγκροτήματα εδώ και μια πολύ μεγάλη περίοδο
Kalmah
Insomnium
Imperanon
και δεκάδες άλλα, που παίζουν γενικότερα Φινλανδικό μελωδικό Death Metal (ή όπως αλλιώς θέλει να λέγεται αυτό το στυλ). Τσεκάρετέ τους, κυρίως τους Insomnium ειδικά αν είστε φανς των παλιών In Flames.


Σε αυτο συμφωνω απολυτα ,οντως απο τα τρια συγκροτηματα που εβαλες για πιο ατμοσφαιρικα μπορω να πω οτι περισσοτερο μ αρεσουν οι penumbra αλλα δν θα συγκρινουμε τα αλλα με τους nightwish και επεισης συμφωνω και μ το οτι οι tristania ειναι πολυ καλη (εγω δν ακουω και παρα πολυ death δν μ αρεσει και παρα πολυ )απλα οι nighwish εχουν κατι δικο τους που εμενα μ αρεσει πολυ συνδυαζουν πολλα και επισης σωστο ειναι ο καθενας μας να αρχιζει με οτι του κανει ντου στο αυτακι οπως ειπε και ο συναδελφος phantom duck...οποτε αφηστε το .........:Blissfull:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#478 aboumonkey

aboumonkey

    I love monkeys

  • Members
  • 1,385 posts

Posted 11 March 2009 - 18:19

Δεν είμαι και ο πιο πορωμένος με την metal και τη μουσική γενικότερα αλλά τα brutal φωνητικά δε μου αρέσουν.Γιατί το λέω αυτό ? Ακούω τώρα τα κομματάκια που έχουν οι Kalmah στο myspace τους:φοβερή μελωδία αλλά τα φωνητικά...Πολύ θα ήθελα να τα ακούσω με καθαρή φωνή,θα έσπαιρναν.

#479 manOfManyNames

manOfManyNames

    Anime Newbie

  • Members
  • 62 posts

Posted 11 March 2009 - 19:30

Κατσε ρε φιλε.Δηλαδη οι Converge ειναι μια καταντια ας πουμε και τους ακουνε μονο οσοι δεν εχουν ασχοληθει με τα 80s.Που κολλανε οι Converge με τα κλασικα συγκροτηματα των 80s που αναφερεις πιο κατω?Θρυλοι του hardcore punk ειναι που υπαρχουν απο τις αρχες των 90s και δεν εχουν βγαλει μια μαμημενη φορα ιδιο δισκο και οσο παει εξελισσονται και πηγαινουν τον ηχο τους στα ακρα αυτης της μουσικης (οχι της metal,για την punk μιλαω).Φυσικα και σεβομαι τους κλασικους αλλα τυχαινει να μην εχω ζησει στα 80s οποτε η μουσικη τους δεν μου φαινεται καθολου επικαιρη και ουτε μπορω να ταυτιστω με αυτους.
Kαλο το you fail me αλλα τα κορυφαια τους ειναι το petitioning the empty sky καλα και το κλασικο Jane Doe.

Θα τσεκάρω και τους δύο δίσκους που λες, πάντως, αν δεν ακούς όπως λες metal μήπως να μην έκανες σύγκριση punk/core συγκροτημάτων με metal; Έτσι, για να υπάρχει μέσο σύγκρισης.
Έπειτα λες κάτι ότι άκουγες in flames, που έχουν καθαρά metal καταβολές (εκτός κι αν άκουσες τα 2-3 τελευταία album τους, οπότε καλύτερα μη το προσπαθείς να συζητήσεις άλλο, απλά δεν έχεις αίσθηση του τι είναι metal)
Επίσης: οι converge δεν είναι κατάντια, είναι acquired taste σε όσους τη βρίσκουν με περίεργους ρυθμούς και sonic textures. Δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω, δεν έχουν καν μια καθολική αποδοχή στους fans του ακραίου ήχου, μετά βίας μάλιστα ξεπερνάνε και τους οπαδούς του genre τους (όπως πχ έχουν οι Napalm Death ή οι Slayer)
Τέταρτον: ξανακούω τώρα πάντως και βαράνε ωραία σε μερικά κομμάτια. Αλλά μπορώ να κάνω σύγκριση με 3-4 παρόμοια πράγματα που έχω ακούσει και δεν πολυτρελαίνομαι.

#480 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 11 March 2009 - 20:22

@manOfManyNames:Να μην συγκρινω punk/hardcore με metal συγκροτηματα λες ε?Ανεφερες πριν τους Darkthrone.....για μαντεψε σε τι το εχουν γυρισει τα τελευταια χρονακια οι φιλοι σου.

Αλλα αν θες να πιασουμε την metal συγκεκριμενα αυτο που ειπα ειναι οτι δεν ειμαι metalhead απλα και ωραια.Εχω ακουσει παρα πολυ πραμα απο αυτη τη μουσικη.Περισσοτερο και απο αυτοαποκαλουμενους metalheads.Aπλα τον τελευταιο χρονο την βρισκω με διαφορετικα ακουσματα και απο metal ακουω μονο συγχρονο και λιγο παλιο τεχνικο death καθως και παλιους Carcass,dying fetus κλπ.Οσο για τους In Flames εχω ακουσει τα παντα απο αυτους και γενικοτερα απο τη σουηδικη σκηνη ε και καποια στιγμη με κουρασε η αμεσοτητα τους.Μπορει να βαλω καμια φορα το jester race η το Colony παντως....Η σουηδια εχει να επιδειξει καλυτερες μπαντες οπως οι Entombed,oι Dismember,oι Carnage....

Νταξ απλα πιστευω οτι η συζητηση ξεφυγε.Προτεινα απλα μερικες μπαντες που θεωρω top στον Night wizard και τπτ αλλο.Να δοκιμασει να ακουσει και τπτ διαφορετικο περα απο nu/symphonic/power/heavy του ειπα......
Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.