Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#451 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 04 March 2009 - 12:09

Τι εκανε λεει?Hardcore οι linkin park?Και εγω ειμαι ο παπας της ρωμης..... :uhh:
Επισης.....hardcore οι rage against the machine???
Το ξεφτυλισες ρε μαν....ειπαμε δηλαδη.....αν δεν ξερεις η τουλαχιστον δεν εισαι σιγουρος για κατι μην το γραφεις.....

Ρε καρδιναλιε με παρεξηγησες. Δεν ειπα οτι συμφωνω με τη γνωμη αυτη για Linkin park και rage a.t.m. Ακριβως το αντιθετο εννοουσα. Τωρα ή εσυ δεν με πιασες ή εγω δεν το συνταξα σωστα...
Η αποψη μας παντως ειναι ιδια!:erk:

#452 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 04 March 2009 - 19:08

Πολλοι παντως τους εντασσουν σε μια κατηγορια που λεγεται hard core.Εκει ομως συγκαταλεγονται με αλλα πολυ καλυτερα συγκροτηματα οπως Rage against the machine κουτουλου... Ετσι θα μπορουσε να τους συμπεριλαβει καποιος στη κατηγορια "εμπορικιλα" ή "βαριεμαι να γραψω ποιοτικη μουσικη" ή κατι τετοιο! Δοκιμασε παντως και τους οργισμενους εναντια στις μηχανες..

ειμαι κατω.
Posted Image

#453 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 04 March 2009 - 20:46

Exodus/Entombed/Sabbat θα πάει κανείς;

#454 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 04 March 2009 - 23:43

το ψηνω πολυ ασχημα αλλα δεν τα βλεπω τα λεφτα να μας καθονται...
θα ειναι ωραιο live αξιζει τον κοπο γαμωτο...
ας ελπισουμε να μας το jocker γιατι εχουμε πολυυυ πραμα να δουμε φετος

anw αυτα τα συζηταμε στο Συναυλιες thread

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#455 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 05 March 2009 - 23:54

$anw αυτα τα συζηταμε στο Συναυλιες thread

OOK.

#456 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 March 2009 - 19:20

Μιας και ειναι πρωτη φορα που γραφω σε αυτο το θρεντ επειδη ειμαι και εγω φαν της μεταλ μουσικης (το αγαπημεο μου ειδος) δν θα λεγα οτι τα ακουω ολα τις μεταλ κυριως μου αρεσουν symphonic ,Gothic,heavy και την απλη μεταλ πιο συγκεκριμενα =
αγαπημενο συγκροτημα Nightwish ....ακολουθουν within temptation,epica,leaves eyes,klp
απο heavy nevermore,children of bodom ,disturbed(το αγαπημενο απο το ειδος) και μετα system of a down ,amorphis,(και λιγο therion)γενικα ακουω μπερδεμενα ειδη της μεταλ αλλα και καποια ειναι βλακιες(gore metal etc)
blind guardian δν πολυ ακουω (ο μπρο μου ακουει πολυ) καιεπισης ηθελα να προσθεσω οτι δν μ αρεσουν καθολου metalica,iron maiden (παιδια σορυ εχουν κατι στην μουσικη τους που με αποθει δν λεω οτι δν ειναι καλοι..............)
Επισης ηθελα να σας πω ποσοι απο εσας ακουτε disturbed ...πιστευω οτι ειναι απλα θεικο συγκροτημα και οσοι δν ακουτε και σας αρεσει το ειδος να ακουσετε καποια λινκς για 2 τελεια τους τραγουδια ,αν εχετε την καλοσυνη δειτε τα ολα
Prayer!
Posted ImageAdded

3:56

Previously viewed
[TRANSLATED] Disturbed-Prayer
+
Stricken
Posted Image

Edited by Night_Wizard_Seal, 08 March 2009 - 20:21.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#457 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 08 March 2009 - 21:47

αυτά που είπες δεν είναι heavy ^^

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#458 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 08 March 2009 - 21:51

brOOtal.........
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#459 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 March 2009 - 23:04

αυτά που είπες δεν είναι heavy ^^

I know my friend flame οι disturbed δν παιζουν μονο heavy αλλα και άλλα ειδη απλα σας εδειξα μερικα τραγουδια για οσους δν τους ξερουν να μου πειτε αν σας αρεσουν αυτο μονο δν κολλαμε στο συνολο(καποιος αλλος πχ μπορει να τους πει και hardcore ).......:)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#460 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 09 March 2009 - 00:58

η και οχι....
οι disturbed παιζουν nu metal...

Posted Image

#461 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 09 March 2009 - 18:22

Παιδα ηρεμια παιζουν και αλτερνατιβ δν θα κολλησουμε εκει:yawn2: (θελω να πω παιζουν αρκετα ειδη)......υπαρχει κανεις που να ακουει και να του αρεσουν nightwish?????

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#462 AquaLayzeR

AquaLayzeR

• Members
  • 239 posts

Posted 09 March 2009 - 18:45

Για να ξεκαθαρίσουμε οι Disturbed παίζουν hard rock, nu metal και alternative metal.Όσο για Nightwish μου αρέσουν κάποια τραγούδια τους από παλιά albums όταν ήταν η Tarja.

Posted Image

#463 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 09 March 2009 - 19:29

για εμενα η nightwish είναι ένα από τα πιο fail συγκροτήματα στην "metal" σκοινί. η τάργια είναι μια opera singer με τελείως μέτρια opera φωνή που απότι φαίνεται δεν μπορούσε να βρει δουλειά στην opera και πήγε στην metal όπου θεοποιήθηκε. βαρετά τραγούδια, μονότονα, ότι πρέπει για κοριτσάκια και μικρά παιδάκια. αν σας αρέσει αυτού του style η μουσική πηγαίντε στην λυρική σκοινί, εκεί έχει σοβαρή opera ποιότητας, μην ακούτε αυτές τις αηδίες γιατί μονο κακό στα αφτιά κάνουν imo.μα αν θες να ακούσεις metal άκου metal ffs όχι κάτι που 9/10 δεν είναι metal :P

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#464 AquaLayzeR

AquaLayzeR

• Members
  • 239 posts

Posted 09 March 2009 - 19:39

Δεν νομίζω να αρέσουν στα μικρά παιδάκια οι Nightwish και δεν είναι τόσο χάλια όσο λες σε πολλούς αρέσουν οι Nightwish και είναι ενήλικες(και είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς και δεν είμαι ούτε κοριτσάκι ούτε μικρό παιδάκι....):smokingg:.

Posted Image

#465 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 09 March 2009 - 21:20

θα συμφονισω με τον the.flame.alchemist oi nightwish ειναι μια πολυ μετρια symphonic metal μπαντα....της Tarja δεν της αρεσει καν το metal δεν ειχε καμια σχεση με τον χωρο οταν ξεκινησε.....
και δυστυχως τους ακουνε πολλα παιδακια...
δεν λεω και γω ακουγα λιγο οταν πρωτοξεκινησα να ακουω metal αλλα ακουγα κυριως τα πολυ παλια τους τοτε που παιζανε λιγο πιο βαρυ ατμοσφαιρικο και experimental metal....βαρια μεχρι και το oceanborn.

αν σαρεσει η symphonic metal ψαξε να βρεις και πιο ψαγμενες και καλυτερες μπαντες απο τους nightwish
αν θες να σε πω καμια μπαντα στειλε pm

Posted Image