Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Metal
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 20:48

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 23:12
Θα τους μισήσει. Ειδικά το SoP δε παίζει να το έχω ακούσει πάνω από δυο φορές.
Σε σειρά αγάπης:
1. ΌΛΑ μέχρι και το Individual thought patterns.
2. Symbolic.
3.
4.
5.
6.
7. Sound of Perseverance.
Και για προγκρέσιβ θα γίνω γραφικός και θα σου προτείνω Pain of Salvation. Τελευταίο άκου το Be.
Τελευταία λιώνω το A Pleasant Shade of Gray των Fates Warning, απορώ γιατί δεν ξεκίνησα το λιώσιμο νωρίτερα. :/
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 00:21

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 09:04
Πέθανα στο γέλιο. Δεν το είχα ξαναδιαβάσει.
Αυτό το καιρό ακούω Nevermore, paradise lost. Έχω πάθει τρελή πώρωση και με τα δύο group.
Σκέφτομαι να ρίξω και ένα βλέφαρο στους death. Αξίζουν;;;;
Επίσης καμιά πρόταση για progresive;;;
Δεν εχω να σου προτεινω πολλα για progressive, παντως τσεκαρε Evergrey και Royal Hunt. Καλη φαση!!
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 14:39

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 14:40
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 14:43
όσο ζει κανείς μαθαίνει … ( άντε να παραδεχτώ τώρα ότι έκανα λάθος μετά από τόσο θάψιμο που τους έριξα

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 15:31
Οι linkin park ειναι ενα απαραδεκτο συγκροτημα που δεν ανηκουν πουθενα γιατι δεν ειναι τπτ σε μια προσπαθεια τους να ειναι ολα.Φλερταρουν με το rock,τo rap,το metal,την pop και οτι τους δωσει την εντυπωση πως θα πουλησει γενικοτερα.Το γεγονος και μονο οτι τους παιζει το -ελληνικο-ραδιοφωνο ειναι επιχειρημα να πεις στην κοπελα οτι εχει αδικο.
Επισης αν η φιλη σου εχει την εντυπωση πως μπορει να περηφανευεται οτι την ψαχνει με metal ακουσματα επικαλωντας τους linkin park ως ενα απο τα συγκροτηματα του ειδους.....τοτε φιλε δεν πειθει ουτε τη μανα μου.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 15:37

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 19:11
Korn
Adema
Kittie (τις οποίες και γουστάρω με τα χίλια)
Limp Bizkit
Ill Nino (άραγε τι να έχουν απογίνει αυτοί οι τύποι?)
Static-X

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 19:18
Καταπληκτικοί, φυσικά θα ακούσω όλα τα cd τους......

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 17:06
EDIT: Κιθάρε, άκουσα το δισκάκι.
Το κομμάτι Necrocriticism τέρμα αντιγραφή από Black Star.
To Virulent Corpus Dispersement έχει σε σημεία κιθάρες ΙΔΙΕΣ με του Reek of Putrefaction.
Επίσης γιατί πρέπει να έχουν το ίδιο αδιάφορο μπάσο με αυτό των Κάρκαςς στις πρώτες τους δουλειές; Το μπάσο είναι για να ακούγεται όταν ΠΑΙΖΕΙ, όχι όταν ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ τα άλλα όργανα.
Τα πιο slow-paced κομμάτια είναι και τα καλύτερα, το πρώτο που είναι χείμαρρος πήγε να μου χαλάσει όλη την εικόνα του δίσκου.
Γενικά είναι λες και έβγαλαν γκράηντ δίσκο οι Κάρκαςς μετά το reunion για να βγάλουν λεφτά κυρίως.
Μου άρεσε, αλλά δεν ενθουσιάστηκα κιόλα.
Σίγουρα όμως η περιορισμένη γρκάηντ δίσκων λίστα μου μεγάλωσε. ^ ^
P.S.: Το καβάτζωσα από μίντια πόρταλ και στα περισσότερα, αν όχι όλα, κομμάτια κόβονται 2-3 secs απ'το τέλος. ;S
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Putin: 24 Φεβρουάριος 2009 - 00:57
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 11:15
επειδή είχα μια διαφωνία με μια κοπέλα , οι Linkin park ανήκουν πράγματι στην κατηγορία metal ? αφορμή ήταν ένα δισκάδικο που τους είχε μπροστά-μπροστά στην κατηγορία
Πολλοι παντως τους εντασσουν σε μια κατηγορια που λεγεται hard core.Εκει ομως συγκαταλεγονται με αλλα πολυ καλυτερα συγκροτηματα οπως Rage against the machine κουτουλου... Ετσι θα μπορουσε να τους συμπεριλαβει καποιος στη κατηγορια "εμπορικιλα" ή "βαριεμαι να γραψω ποιοτικη μουσικη" ή κατι τετοιο! Δοκιμασε παντως και τους οργισμενους εναντια στις μηχανες..
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 04:03

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pQm1Nx5V_JA[/youtube]
Το τραγούδι ονομάζεται Blade από τους Imperanon
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b4zv0qHeHVM[/youtube]
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 20:45
Πολλοι παντως τους εντασσουν σε μια κατηγορια που λεγεται hard core.Εκει ομως συγκαταλεγονται με αλλα πολυ καλυτερα συγκροτηματα οπως Rage against the machine κουτουλου... Ετσι θα μπορουσε να τους συμπεριλαβει καποιος στη κατηγορια "εμπορικιλα" ή "βαριεμαι να γραψω ποιοτικη μουσικη" ή κατι τετοιο! Δοκιμασε παντως και τους οργισμενους εναντια στις μηχανες..
Τι εκανε λεει?Hardcore οι linkin park?Και εγω ειμαι ο παπας της ρωμης.....

Επισης.....hardcore οι rage against the machine???
Το ξεφτυλισες ρε μαν....ειπαμε δηλαδη.....αν δεν ξερεις η τουλαχιστον δεν εισαι σιγουρος για κατι μην το γραφεις.....