Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#301 Mercyful

Mercyful

Dark Wizard

• Members
  • 42 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 14:24

μα αυτό είναι το νοήμα ! :emptyonexg1:
είναι απο μία αττάκα του απο το έργο Predator.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mercyful: 26 Σεπτέμβριος 2008 - 14:31

Δημοσιευμένη  εικόνα

#302 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 17:01

και μια που αργισα να μπω στη συζητηση το καινουριο μεταλλικα ηταν μια ευχαριστη εκπληξη που δε την περιμενα

#303 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 19:11

πρεπει μα κυκλοφορισε το καινουριο των Trivium...

Meh, τίποτα το ιδιαίτερο.

Χρησιμοποιεί ο Χέφυ και πολύ συχνά τις επιεικώς απαίσιες μπρουταλιές του (αν μπορείς να τις πεις καν μπρουταλιές) και ξενερώνω.

Ascendancy το καλύτερο τους χαλαρά ΙΜΟ.

HnH5aB0.jpg

#304 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2008 - 22:33

Εμενα παλι τα brutal του χεφυ παντα μαρεσαν......εκει που δεν παλεβεται ειναι στα καθαρα σε κατι ρεφρεν στο καινουργιο που καταστρεφει τα τραγουδια πραγματικα.......εχουν χαλαρωσει και απο τεχνικης αποψης ειδικα ο drummer......

Το the crusade ηταν οκ κατι το διαφορετικο το ascendancy ηταν και ειναι κορυφαιο ε το καινουργιο μεχρι στιγμης με 2-3 φορες που το χω ακουσει μαλλον μετριο.....πανε να τα χωσουν ολα μεσα και βγαινει ενα αποτελεσμα που ειναι φυσικα trivium και κανει bam απο μακρια αλλα μονο τα μισα κομματια λενε(και αν).......Περιμενα κατι καλυτερο μαλλον.......

Btw βγαζουν σε λιγες μερες και οι Bring me the horizon και γουσταρω!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#305 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 00:07

Το καινούργιο των Amon Amarth (Twilight of the Thunder God) σπεύσατε να ακούσετε όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει.

Το καινούργιο των Haggard επίσης, μιας και είχε αναφερθεί λίγο πιο πριν, πρόκειται για δισκάρα. Οι Haggard παρεμπιπτόντως θα μας επισκεφτούν (επιτέλους) στις 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα και ίσως και στην Θεσσαλονίκη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 27 Σεπτέμβριος 2008 - 00:13

E5VV38U.jpg

#306 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 12:21

απιστευτο το καινουριο των Haggard για μενα αξιζε η αναμονη...
αντε να τους δουμε και live να ριξουμε γουστα....

για το Death Magnetic μπορω να πω οτι ηταν καλυτερο απο reload και St anger αλλα σε παραπολλες στιγμες μου φενεται οτι πηρα πολλα στοιχεια απο παλια τους και τα ψιλοανακυκλοσανε για να βγαλουν τα καινουρια....

ειδα και ενα video clip δεν θυμαμαι ποιο αλλα εδειχνε το ποσο φιλεσπλαχνος ειναι ο αμερικανικος στρατος και κατι τετοιες μ@λακιες
πολυ σπαστικα

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#307 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2008 - 12:33

Το καινούργιο των Amon Amarth (Twilight of the Thunder God) σπεύσατε να ακούσετε όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει.

Πολύ ωραίο τραγούδι και απλά θεϊκό video :head::head:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#308 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2008 - 12:11

εγω περιμενω kainourio LEGION OF THE DAMNED.

#309 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2008 - 16:27

Λοιπόν άκουσα και εγώ τον "μαγνητικό θάνατο" και μου άρεσε πάρα πολύ. Ειλικρινά δεν περίμενα τόσο καλό...

Originally Posted by Phantom Duck Δημοσιευμένη  εικόνα

Φοβερή μουσική αλλά δεν μου άρεσε η φωνή.......
Δημοσιευμένη  εικόνα

#310 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 09:55

η δισκάρα είναι το All Hope Is Gone... όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες

#311 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2008 - 23:38

Σήμερα άκουσα δύο cd που μου άρεσαν πολύ . Παρόλο που η μεγάλη μου αγάπη είναι η reggae αυτή τη φορά έκανα ένα μουσικό "άνοιγμα" και άκουσα δύο cd που μου πρότεινε ένας φίλος .Μέταλ ακόυω ελάχιστα αλλά αυτη τη φορά άκουσα και πορώθηκα Το ένα ήταν το Formaton of damnation των Testament και το άλλο to Twilight of the thunder god των Amon Amarth. Παρόλο που οι μέταλ γνώσεις μου είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες χαλαρά προτείνω τους συγκεκριμένους δίσκους

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#312 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 00:58

η δισκάρα είναι το All Hope Is Gone... όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες

AΠΛΑ ΚΟΡΥΦΗ:respect:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#313 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 14:23

Αγόρασα και γω με το που κυκλοφόρησε το Shogun των Trivium και το μόνο που μπορώ να πω είναι ΦΟΒΕΡΟ! Δε το συγκρίνω με το The Crusade επειδή είναι διαφορετικά, αλλά σε σχέση με το Ascendancy είναι πολύ καλυτερο σαν σύνολο. Το Ascendancy ήταν κάτι πολύ διαφορετικό τότε που το πρωτοάκουσα. Όμως αν το συγκρίνει κανείς με το Shogun πιστεύω θα το βρει αρκετά μονότονο ή κουραστικό. Είχε φοβερά σόλο κτλ. αλλά ήταν όλα τα τραγούδια φτιαγμένα με έναν συγκεκριμένο τρόπο (ουρλιαχτά, καθαρές φωνές στα refrain και πάλι το ίδιο). Στο Shogun αλλάζουν πολλές φορές οι μελωδίες, ο ρυθμός, δοκιμάζουν πολλά πράγματα και ακόμα και τα φωνητικά έχουν πιο πολύ ποικιλία. 2-3 τραγούδια πιστεύω είναι πιο μέτρια. Τα περισσότερα για μένα είναι από τα καλύτερα που έχουν κάνει ποτέ και σίγουρα ότι καλύτερο έχω ακούσει από metal τα τελευταία χρόνια.

#314 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2008 - 15:49

ελεος, χειροτερο το Ascendancy απο το shogun???ειμαστε σοβαροι??
το Ascendancy ειναι επος απλα ο καλυτερος metal-core δισκος που υπαρχει...
το shogun πολυ καλο με ωραια σολιδια και καινουρια brutal του Heafy
προσεξα παντως αρκετη αλλαγη στην φωνη του Heafy οριμασε καπως...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#315 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 19:37

οι trivium ειναι φλωροι:hahaha: