Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Metal
Posted 10 May 2008 - 23:12
α και zabimaru κανε μια παληκαρια και ποσταρε πια συγκροτηματα παιζουν εκεινη τη μερα
Posted 11 May 2008 - 03:05
παντως μλκια που τους Opeth τους βαλαν μεσημεριατηκα~
πειραζει να την κανω εγω την παληκαρια επειδη ειμαι στις καλες μου κ εχω ορεξη?
Judas Priest
Opeth
Within Temptation
Cavallera Conspiracy (για οσους δν ξερουν ο cavallera = ex-Sepultura + Soulfly)
Morbid Angel
Carcass (Fuck yeah)
κ ο παπαροκας InnerWish

Posted 11 May 2008 - 10:46

Posted 15 May 2008 - 17:32
Kαλούτσικο μου φάνηκε κι εμένα . Το μόνο που με χαλάει είναι η σύνθεση του group καθώς μόνο ένα απο τα αρχικά μέλη συνεχίζει να παίζει .Όχι ότι αυτό είναι κακό αλλά όσο να ναι ... Ο ήχος κλασσικός manilla road μου φάνηκε με κάποιες βέβαια μικροδιαφοροποιήσεις .Όσοι είναι φαν καλό είναι να ρίξουν μια ματιά .ε ναι, δεν ειμαι φαν των μπαντων αυτων, αλλα δινω το ρισπεκτ.
για πες τι γνωμη σου για το αλμπουμ και για τον ηχο γενικοτερα.
'μενα ψηλομαρεσε το βογιατζερ.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 15 May 2008 - 18:44
Τώρα να σ πω δεν ξέρω αν πήγατε πέρσυ metallica αλλά οι my dying brideπρεπει να παμε...χαλιεμαι π παιζουν μεσημερι οι οπεθ...δλδ θα λιωσουμε????θα ακουσω deliverance μεσημεριατικο??δν πολυλεει αλλα τ να κανουμε...δν παμε για την ωρα...παμε για την μουσικη....
μεσημεριάτικα ήταν πολύ ξενέρα...Μου αρέσει αυτή η μπάντα πολύ κιόλας,αλλά το ρίξανε και στη μελαγχολία(δεν έπαιξαν δυνατά) και δεν ταίριαζε και το κλίμα μεσημεριάτικα...
Πάντως φέτος metal μέρα δεν παίζει να πάω...Αν είναι να πάω μόνο για opeth και within temptetion...Αντε και για priets αλλά τους ψιλοβαριέμαι πλέον...

Posted 16 May 2008 - 00:18
Όντως χαζομάρα να παίζουν μεσημεριάτικα οι Opeth...anyway,αξίζει όμως πιστεύω και θα ήθελα να δώ και τους Cavalera Bros ξανά μαζί.....πρεπει να παμε...χαλιεμαι π παιζουν μεσημερι οι οπεθ...δλδ θα λιωσουμε????θα ακουσω deliverance μεσημεριατικο??δν πολυλεει αλλα τ να κανουμε...δν παμε για την ωρα...παμε για την μουσικη....και οι οπεθ θα μας ανταμειψουν
...καλα και τζουντας θα δουμε....γενικως η δευτερη μερα τα σπαει carcass,cavalera conspiracy,morbid angel...καλα θα αναφερω και τους within temptation...
Posted 20 May 2008 - 11:15
Όντως χαζομάρα να παίζουν μεσημεριάτικα οι Opeth....
Όντος...δεν υπάρχει αυτό.ελπίζω να πάω

Posted 20 May 2008 - 20:23
Pain of salvation <3
Moonspell!!! fucken yeah! επιτελους live!!
iced earth και λοιπα παλι πολυ ωραια !
Posted 20 May 2008 - 23:12
Posted 21 May 2008 - 08:53
http://www.anime.gr/forums/%CC%EF%F5%F3%E9%EA%DE/1758-%D3%F5%ED%E1%F5%EB%DF%E5%F2-41.html
!

Posted 21 May 2008 - 14:55
και αν ναι απο που θα παρει εισητηρια?
Posted 02 June 2008 - 19:38