Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#196 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 10:26

με ενοχλεί να με λένε ηλίθιο επειδή μου άρεσαν κάποτε...

και μενα με ενοχλει να με λεω ηλιθιο γιατι και μενα μου αρεσανε καποτε, αν και εμενα μ'αρεσανε μεχρι και το burnt offerings, στην συνεχεια βγαλανε 2 διδυμα αλμπουμς, που αμα δεν σ'αρεσει το ενα δεν θα σ'αρεσουν και τα 2.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#197 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 17:07

και άμα σου αρέσει το ένα [dark saga] τότε σου αρέσει και το άλλο [something wicked...] ;)

ενώ είχα το burnt offerings σε κασέτα [εκείνες τις εποχές έτσι τα είχα] δεν του είχα δώσει πολλά ακούσματα... το dark saga με πήρε μαζί του. και με έκανε να ακούσω και τα υπόλοιπα... Κι αν σκεφτείς ότι μέχρι τότε [περίπου] είχα μόνο τα κλασσικά μεταλλικά ακούσματα, τότε ήταν μια χαρά. Μετά που άκουσα και διάφορα άλλα συγκροτήματα είδα ότι δεν είναι τπτ το εξαιρετικό... Δεν παύουν να μου αρέσουν αυτά τα άλμπουμ όμως...

#198 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2008 - 01:37

λοιπον επειδη ειχα κανει ενα τοπικ μονο για το thrash να μη παει χαμενο θα τα γραψω εκει τα συγκροτηματα .Τσεκαρε το.

#199 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 16:03

δεν ξερω για σας , αλλα πριν τους Blind Guardian(γιατι θα ξαναερθουν φετος δεν γινετα ιαλλιως), θα παω να δω τους Uriah Heep, τους θεους, στις 25 και 26 Γεναρη

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#200 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2008 - 00:23

Διαγράφηκαν αρκετά spam posts των τελευταίων 2 ημερών.
On topic please...:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#201 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2008 - 12:18

ανακαλυψα οτι ο Marty Friedman των Megadeath ζει εδω και πολλα χρονια μονιμα στην Ιαπωνια, μιλαει απταιστα ιαπωνικα, και παρουσιαζει ροκ εκπομπη στην ιαπωνικη tv.

Youtube Video

δεν ξερω αν εχει ηδη ειπωθει, αλλα ειπα να το αναφερω...

sorry for the double post, but...

Youtube Video

metal + enka = PURE WIN!!!

:hahaha::hahaha::hahaha:
(τωρα τα εχω δει ολα)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#202 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2008 - 22:57

Αν χαίρομαι για κάτι φέτος,είναι για το ότι οι Opeth έρχονται στο Rockwave...Ακούει κανείς άλλος?...Γιατί μέχρι τώρα δεν έχω γνωρίσει κανέναν που να είναι μεγάλος fan,όπως εγώ....

#203 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2008 - 23:36

..ναι ναι, αμαν κανείς δεν τους ξέρει αυτούς τους όπεθ..

..
.

#204 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 14:11

ούτε τους έχει ξαναδεί κανένας live... :rolleyes:

#205 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 14:30

Καλά αν είναι να δώσω ένα κάρο φράγκα για να παώ να δω Opeth μόνο δεν αξίζει. Εδικά από τότε που έφυγε ο Lopez πιστεύω πως έχασαν σε ήχο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#206 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 14:35

Καλά αν είναι να δώσω ένα κάρο φράγκα για να παώ να δω Opeth μόνο δεν αξίζει. Εδικά από τότε που έφυγε ο Lopez πιστεύω πως έχασαν σε ήχο.

εφυγε και ο κιθαρερ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#207 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 15:34

Μια χαρά είναι η μπάντα ωε. Απλά ντάξει, δεν είναι η καλύτερη τους φάση τώρα. Αλλά όσο είναι ο Akerfelt μέσα θα υπάρχουν Opeth.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#208 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 16:13

καλος ο lopez. δε νομιζω πως εκανε και πολλα οσον αφορα τις συνθεσεις.
αλλα οταν εφυγε, ειχε ερθει σαν σεσιονας ο Hoglan για καποια λαηβακια και για το γνωστο βιντεοκλιπ. λοιπον αυτος ο χοντρουλιακας τα κομματια τα εβγαλε σε 15 λεπτα το καθενα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#209 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 16:31

εγω τους ειχα δει live πριν κατι χρονακια δλδ πριν damnation αν δε κανω λαθος. Πολυ ωραιο live ηταν και απο τα λιγα που πηγα με τον αδελφο μου....

Και αν δε γινει τπτ τρελο λογικα θα τους δω και φετος. Btw blind guardian ποτε ξαναρχονται? τους ειδα στο τελευταιο τους live ( αθηνα 2004) και σωποσδηποτε οπως λεει και ο ovelix πρεπει να ξαναπαω.

#210 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 00:16

..ναι ναι, αμαν κανείς δεν τους ξέρει αυτούς τους όπεθ..

..
.

ούτε τους έχει ξαναδεί κανένας live... :rolleyes:

Αμάν πια αυτή η ειρωνία.

Τέσπα, πρόσφατα ανακάλυψα τους Antimatter οι οποίοι παίζουν πολύ όμορφη μουσική.
Δεν ξέρω βέβαια αν μπορεί να χαρακτηριστεί μέταλ.

Πάω να λιώσω αφού δεν άκουσα αρκετά κομμάτια ακόμα.

HnH5aB0.jpg