Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1531 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 22:18

ρε Greed μην νομίζεις ότι είσαι ο σωστότερος από όλους αν πας σε ένα μέταλ φόρουμ θα δεις τι θα έχουν να σου σύρουνε και εγώ δεν είμαι και μεταλάς απλά γουστάρω να ακούω. Τέσπα χαλαρώστε και απολαύστε το..:P πάντως πάνω κάτω συμφωνώ με τον Mikamiterou απλά ακούστε την μουσική και ντάξει σόρρυ από μένα που παρασήρθηκα είπα την γνώμη μου κάποιοι απάντησαν και το πήραν προσωπικά...ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...και δεν ακούω μόνο μουσική της δεκαετίας του 80

γιατι το συνεχιζεις και λες μαλaκιες παλι?σκεψου λιγο πριν μιλησεις,πραγματικα λες ασυναρτισιες,δεν ειναι τυχαιο πως δεν ημουν ο μονος που στην ειπα,νιωσε.

δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι ο σωστοτερος απο ολους,ουτε το πηρα προσωπικα,μη σκεφτεσαι σα 5χρονο.

ειμαι σε φορουμ χρονια και δεν μου εχουν συρει κατι.

ωπα κατσε!

επιδειξη ηταν και αυτο!

ουτε εγω ειμαι μεταλας,και συ μεταλας μπορει να μην εισαι,παντως μιλας σαν κολλημενο μεταλακι που εμαθε χτες 2-3 μπαντες,2-3 κομματια και νομιζει πως εκανε την τρομερη ανακαλυψη.γιαυτο στην ειπα και γω και αλλα παιδια.υπαρχουν πολλα περισσοτερα πραγματα,αυτο λεω απο την αρχη,αλλα εσυ επιμενεις να μην καταλαβαινεις,λες πιπες και να προσπαθεις να την πεις κιολας ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

οταν αρχισεις να καταλαβαινεις λιγο τι γινεται γυρω σου,κανε σοβαρη κουβεντα,και αν εχεις κ αλλα να πεις για εμενα τον κακο πες τα μου σε pm,οχι εδω περα.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=brP_IiuGh0w[/media]

#1532 Rationalistas

Rationalistas

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2011 - 22:20

Σκανδιναβία η καλύτερη μέταλ σκηνή! Από Burzum μέχρι Mashuggah;)
Ο ανώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος από τους άλλους!:hero:

http://www.youtube.com/watch?v=NMeuMFjKFME

#1533 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2011 - 18:39

Πήρε μια ιδιαίτερα ευχάριστη τροπή το θρεντ στις τελευταίες σελίδες, να γίνεται πιο συχνά.

Μπούρζουμ βλέπω από πάνω, αλλά μόνο ο long gone Azax μοιράστηκε την αγάπη του για το Φόλλεν. Κάντε το κιεσείς.

HnH5aB0.jpg

#1534 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2011 - 19:50

TOY ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!!!!!!!!!
six six six six six six six
o azathoth οταν εξελιχτηκε
Spoiler:

ezgif.com-resize.gif

#1535 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2011 - 16:15

μαμήσατε το θέμα με ένα σωρό υποκειμενικές λαλακίες και τελικά έφαγε και ban ο άλλος, ενώ κυκλοφορούν τέτοιες δισκάρες και κάνεις δε τις αναφέρει:

Youtube Video

Youtube Video

#1536 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2011 - 17:03

Γιατι εφαγε μπαν ο αλλος ? οΟ Και τωρα που ειπατε και Αζαθοθ....και αυτος μπαν ειχε φαει ? Δεν θυμαμαι.....in any case...

Youtube Video

Masterpiece.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1537 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 00:35

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=NXOC80o2BWo[/YOUTUBE]

Disasterpiece.

fix'd:congrats:

ezgif.com-resize.gif

#1538 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 14:44

Γιατι εφαγε μπαν ο αλλος ? οΟ Και τωρα που ειπατε και Αζαθοθ....και αυτος μπαν ειχε φαει ? Δεν θυμαμαι.....in any case...

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=NP2BNJBTVNo[/YOUTUBE]

Masterpiece.

Δες το προφίλ του :P

Γνώμες κανένας για το At the edge of time των Blind Guardian??:hmmm:

v4kFmx.png

#1539 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 02:46

Γνώμες κανένας για το At the edge of time των Blind Guardian??:hmmm:

Απλά φοβερό
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1540 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2011 - 08:19

Απλά φοβερό

Tον κατέβασα και κάτι έλεγε αλλα γιατί δεν μπορούν να κάνουν συναυλία για το twist in the myth ή για το somewhere far beyond???:zetsubou:

v4kFmx.png

#1541 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 16:36

Γεια σας μέταλα αδέρφια! 40.000 views έχει το thread. Να με κάνει να πιστέψω πως όσοι βλέπουν anime είναι μεταλάδες? Γιατί όσοι από την παρέα μου βλέπουνε animes, ακούνε και μέταλ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1542 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 20:41

Tον κατέβασα και κάτι έλεγε αλλα γιατί δεν μπορούν να κάνουν συναυλία για το twist in the myth ή για το somewhere far beyond???:zetsubou:

Eμενα μου αρεσε πολυ!Πολυ καλυτερο απο a twist in the myth!!

sc5bab.jpg

#1543 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2011 - 21:03

Eμενα μου αρεσε πολυ!Πολυ καλυτερο απο a twist in the myth!!

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :Crying2: ιερόσυλε!!
Spoiler:

Αλλά ντάξει πολύ καλο είναι το At the edge of time ειδικά το sacred worlds και το ride into obsession

v4kFmx.png

#1544 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2011 - 16:32

Γεια σας μέταλα αδέρφια! 40.000 views έχει το thread. Να με κάνει να πιστέψω πως όσοι βλέπουν anime είναι μεταλάδες? Γιατί όσοι από την παρέα μου βλέπουνε animes, ακούνε και μέταλ.

Το εχω προσεξει και εγω...βεβαια οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι(εκτος απο αυτους/αυτες που βλεπουν μονo shoujo anime)Βεβαια παρα πολλα AMV ειναι με μεταλ τραγουδια και καποια anime εχουν και μεταλ openings ή endings(πχ Death Note)

#1545 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2011 - 19:57

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :Crying2: ιερόσυλε!!

Spoiler:

Αλλά ντάξει πολύ καλο είναι το At the edge of time ειδικά το sacred worlds και το ride into obsession

Εμενα το a twist in the myth δεν μου ελεγε τιποτα.Εξαιρεσεις τα otherland και another stranger me!Κατα τα αλλα την βρηκα λαθος αυτην την στροφη στη μουσικη των bg!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ πως δεν παυει να ειναι bg δισκος και ειναι σχεδον αδυνατον να ειναι κακος!

sc5bab.jpg