ρε Greed μην νομίζεις ότι είσαι ο σωστότερος από όλους αν πας σε ένα μέταλ φόρουμ θα δεις τι θα έχουν να σου σύρουνε και εγώ δεν είμαι και μεταλάς απλά γουστάρω να ακούω. Τέσπα χαλαρώστε και απολαύστε το..
πάντως πάνω κάτω συμφωνώ με τον Mikamiterou απλά ακούστε την μουσική και ντάξει σόρρυ από μένα που παρασήρθηκα είπα την γνώμη μου κάποιοι απάντησαν και το πήραν προσωπικά...ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...και δεν ακούω μόνο μουσική της δεκαετίας του 80
γιατι το συνεχιζεις και λες μαλaκιες παλι?σκεψου λιγο πριν μιλησεις,πραγματικα λες ασυναρτισιες,δεν ειναι τυχαιο πως δεν ημουν ο μονος που στην ειπα,νιωσε.
δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι ο σωστοτερος απο ολους,ουτε το πηρα προσωπικα,μη σκεφτεσαι σα 5χρονο.
ειμαι σε φορουμ χρονια και δεν μου εχουν συρει κατι.
ωπα κατσε!
επιδειξη ηταν και αυτο!
ουτε εγω ειμαι μεταλας,και συ μεταλας μπορει να μην εισαι,παντως μιλας σαν κολλημενο μεταλακι που εμαθε χτες 2-3 μπαντες,2-3 κομματια και νομιζει πως εκανε την τρομερη ανακαλυψη.γιαυτο στην ειπα και γω και αλλα παιδια.υπαρχουν πολλα περισσοτερα πραγματα,αυτο λεω απο την αρχη,αλλα εσυ επιμενεις να μην καταλαβαινεις,λες πιπες και να προσπαθεις να την πεις κιολας ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
οταν αρχισεις να καταλαβαινεις λιγο τι γινεται γυρω σου,κανε σοβαρη κουβεντα,και αν εχεις κ αλλα να πεις για εμενα τον κακο πες τα μου σε pm,οχι εδω περα.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=brP_IiuGh0w[/media]