Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1516 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 13 April 2011 - 19:33

Δηλαδη για να καταλαβω, μου βαζεις τους Slipknot, πανω απο Maiden , Metallica κλπ ? Οχι οτι ειμαι ενθερμος υποστηρικτους ( αν και ενθερμος hater των Slipknot ) εχω να πω πως αν δεν θες να το παρεις ιστορικα, οπως προαναφερθηκε ( και καλα κανεις ) παρτο απο αποψη εκτιμησης και αν θες και ανωτεροτητας. Αν οντως πιστευεις οτι τα ποζερια με τις μασκες ειναι πιο πανω , τοτε υπαρχει προβλημα φιλε μου.....

Πραγματικά όμως από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα δε μπορώ να καταλάβω.

Και προτιμώ να μη μιλάω μαζί σου γιατί με σπας τα νεύρα.

#1517 Rationalistas

Rationalistas

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 posts

Posted 13 April 2011 - 19:34

Μου έπρηξες τον τέτοιο Greed και Lethal δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα πάρτω χαμπάρι γνώμη σου και γνώμη μου.

Youtube Video

Youtube Video
\m/

Να στηρίζουμε και την ελληνική μέταλ που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από την διεθνή σκηνή!
Ο ανώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος από τους άλλους!:hero:

http://www.youtube.com/watch?v=NMeuMFjKFME

#1518 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 13 April 2011 - 19:35

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IY-IsCER6n8[/youtube]
για σενα mikami

Μου έπρηξες τον τέτοιο Greed και Lethal δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα πάρτω χαμπάρι γνώμη σου και γνώμη μου.

Τι σου επρηξα ρε, εγω απλα την γνωμη μου ειπα.
Οπως και εσυ.

ezgif.com-resize.gif

#1519 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 13 April 2011 - 19:40

Ρε δηλαδη ενας "μεταλας" γιατι να φοραει δερματινα και εμεις τα "παιδάκια" να μην φοραμε το μπλουζακι με την μπαντα που μας αρεσει.
2ον λες οτι καποιος φοραει μια μπλουζα και το παιζει γαματος, τι σοι λογικη ειναι αυτη ρε φιλε; Μας δουλευεις;

Βασικά αυτό που είπες έπρεπε να απευθυνόταν σε εμένα καθώς εγώ το άρχησα.
Και για να σου απαντήσω, ναι πιστεύω ότι για αυτό το κάνει, καθώς δεν φοράει μπλούζες με το σήμα του συγκροτήματος ας πούμε, αλλά ή με τις φάτσες τους ή μόνο με το όνομα του συγκροτήματος.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1520 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 13 April 2011 - 19:42

Youtube Video

Μια μπαντάρα που δεν χορταίνω να την ακούω... χαλαρά οι μέντορες των Fear Factory.

#1521 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 13 April 2011 - 19:43

Βασικά αυτό που είπες έπρεπε να απευθυνόταν σε εμένα καθώς εγώ το άρχησα.
Και για να σου απαντήσω, ναι πιστεύω ότι για αυτό το κάνει, καθώς δεν φοράει μπλούζες με το σήμα του συγκροτήματος ας πούμε, αλλά ή με τις φάτσες τους ή μόνο με το όνομα του συγκροτήματος.

ε και;

ezgif.com-resize.gif

#1522 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 13 April 2011 - 19:43

Η μουσικη του 80' μοδα ειναι που δεν λεει να περασει.
Ολα τα πιτσιρικια για καποιο ανεξηγητο λογο στα 15 τους αποφασιζουν να αφησουν μακρυ μαλλι και να ακουνε Metallica, Maiden και Iced Earth.
Καλοι, χρυσοι αλλα περιττοι και ανοστοι πλεον.
Το μελλον ειναι το prog.

That.

Παίδες όσο περισσότερο μιλάτε τόσο περισσότερο μπερδεύεστε. Ας ακούω ο καθένας την μουσική που θέλει και ας αφήσει τις υποδείξεις για τον ευατό του. Τέτοιες συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά.

ΜΗΝ κολλάτε. Αυτά είχα να πω.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1523 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 13 April 2011 - 19:50

rationalista.

γνωμη σου γνωμη μου ναι.

θα ηταν ετσι περισσοτερο αν μαζι με οσες μπαρουφες μαζεμενες ειπες δεν εμπλεκες και αλλα θεματα αλλα τεσπα,πια δεν σε βρισκω τοσο διασκεδαστικο(χμ.)

και στην τελικη αν βλεπεις μια καποια αντιδραση απο περισσοτερα απο 1 ατομα,συνηθως πρεπει να σκεφτεσαι μηπως εισαι λαθος σε ορισμενα θεματα.

τεσπα ας ληξει εδω:P

αν θες να στηριξεις την ελληνικη σκηνη ασε για λιγο τους φλες και τους κραιστ που ετσι κ αλλιως εχουν αρκετο στηριγμα,δες και αλλα πραγματα οπως αυτο.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=vdcepsNeDuA[/media]

#1524 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 13 April 2011 - 19:54

That.

Παίδες όσο περισσότερο μιλάτε τόσο περισσότερο μπερδεύεστε. Ας ακούω ο καθένας την μουσική που θέλει και ας αφήσει τις υποδείξεις για τον ευατό του. Τέτοιες συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά.

ΜΗΝ κολλάτε. Αυτά είχα να πω.

+10000. Απλα ειπες το πιο σωστο πραγμα. Ας τελειωνει αυτη η χιλιοσυζητημενη κουβεντα πλεον, κατανταει βαρετη....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IY-IsCER6n8[/youtube]
για σενα mikami

Γεια σου ρε Mike με τα ωραια σου ;D ...Decapitate her head, and bring it back to Athena *starts breaking things*.

Bleach, δεν σου ειπα και τιποτα, ηρεμησε......αλλα μαλλον υπαρχει καλο λογος που δεν συνεχιζεις αυτη τη κουβεντα....anyways, κανε λιγο butthurt management και οποτε θες συζηταμε, εγω ανοιχτος ειμαι για ολες τις συζητησεις.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1525 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 13 April 2011 - 20:00

Απλά με εκνευρίζει ο τρόπος που παρερμηνεύεις τα ποστ μου, το 'χεις κάνει κι' άλλες φορές σε παλαιότερα ποστ. Και ποτέ μου δεν έβαλα καμία μπάντα πιο πάνω απ' την άλλη, γιατί είναι χαζό να συγκρίνεις μπάντες, πραγματικά.

#1526 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 13 April 2011 - 20:02

Απλά με εκνευρίζει ο τρόπος που παρερμηνεύεις τα ποστ μου, το 'χεις κάνει κι' άλλες φορές σε παλαιότερα ποστ. Και ποτέ μου δεν έβαλα καμία μπάντα πιο πάνω απ' την άλλη, γιατί είναι χαζό να συγκρίνεις μπάντες, πραγματικά.

Δεν παρερμηνευσα τιποτα. Απο τη στιγμη που κοντραρεις τον Ρασιοναλιστα με τετοιο υφος και τετοια επιχειρηματα, σε αυτο που ανεφερα δεν αποσκοπεις ? Αν οχι, γινε πιο ξεκαθαρος.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1527 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 13 April 2011 - 20:09

Τον rationalista τον κόντραρα επειδή μου την σπάει το "ακούω τρου μουσική" υφάκι του, απλά έχει κολλήσει στην δεκαετία του 80' και γι' αυτόν είναι σαν να μην υπάρχει μουσική μετά απ' αυτήν την δεκαετία. Δεν είπα ότι οι slipknot είναι πιο πάνω απ' τους maiden ή metallica. Και 'γω τόση ώρα πραγματικά απορώ από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.

#1528 Rationalistas

Rationalistas

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 posts

Posted 13 April 2011 - 21:20

Ρε παιδιά χαλαρώστε και ακούστε την μουσική οκ? αυτό αξίζει..και αξίζει όταν η μουσική μας δίνει πολλά και η μέταλ δίνει αν ψάξεις μερικές καλές μπάντες...ρε Greed μην νομίζεις ότι είσαι ο σωστότερος από όλους αν πας σε ένα μέταλ φόρουμ θα δεις τι θα έχουν να σου σύρουνε και εγώ δεν είμαι και μεταλάς απλά γουστάρω να ακούω. Τέσπα χαλαρώστε και απολαύστε το..:P πάντως πάνω κάτω συμφωνώ με τον Mikamiterou απλά ακούστε την μουσική και ντάξει σόρρυ από μένα που παρασήρθηκα είπα την γνώμη μου κάποιοι απάντησαν και το πήραν προσωπικά...ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...και δεν ακούω μόνο μουσική της δεκαετίας του 80

Youtube Video

Ο ανώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος από τους άλλους!:hero:

http://www.youtube.com/watch?v=NMeuMFjKFME

#1529 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 13 April 2011 - 21:34

Καλά τα λες Γιώργο.
Γιατί έκανες νέο account όμως;

#1530 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members