Καλά αυτό με τις μπλούζες είναι εντελώς ανόητο..με μία μπλούζα κατ εμαί δεν δείχνεις ότι ακούς μέταλ και είσαι γαμάτος. Νίκο όταν λέω φιλοσοφία δεν εννοώ το νόημα της μέταλ εννοώ την ιδεολογία και τον μέταλ τρόπο ζωής που επηρεάζει πολλά πράματα...Ρε Νίκο γενικώς σε αυτό για τους Slipknot είσαι λάθος και ξέρεις γιατί γιατί θα σου πω αυτό το απλούστατο επειχήρημα. Οι Slipknot είναι μία μόδα που θα περάσει είναι απλό. Και δεν συμβαίνει με τους Sabbath ας πούμε.
Ρε δηλαδη ενας "μεταλας" γιατι να φοραει δερματινα και εμεις τα "παιδάκια" να μην φοραμε το μπλουζακι με την μπαντα που μας αρεσει.
2ον λες οτι καποιος φοραει μια μπλουζα και το παιζει γαματος, τι σοι λογικη ειναι αυτη ρε φιλε; Μας δουλευεις;
@Kenny Ευχαριστώ για το διαμαντάκι.
Απλά δεν έχει νόημα να μιλάς με κάποιον που έχει κολλήσει στην δεκαετία του 80'. Έχω συζητήσει με πολλούς σαν κι εσένα όλο τα ίδια πράγματα λέτε. Λες και είστε ο ένας κόπια του άλλου.
+1
Απλά η παλιά μουσική είναι ανώτερη από όλες τις απόψεις...Γενικώς όμως η μουσική είναι θέμα γούστου...
Κοιταξε δεν λεω καλη ωραια μουσικη του 80 αλλα για μενα ειναι βαρετη, δηλαδη οσες φορες ακουω τα ατομα να μιλανε για Maiden metallica etc etc με εχουν κανει να σιχαθω τις ιδιες τις μπαντες.
η μουσική δεν είναι για τα λεφτά..οπότε δεν θεωρείται και σοβαρό κριτήριο για το πόσο καλό είναι κάποιο συγκρότημα...κύριε Greed
επίσης ο λόγος που ακούνε την μουσική του 80 είναι επειδή είναι καλύτερη από την σημερινή..τώρα για τα μαλλιά κλπ. περιττό συμφωνώ
Πες μου με ποιο κριτηριο εχεις βγαλει το συμπερασμα αυτο?!
Επισης παιδια μην μακρενετε τα μαλλια σας εισαστε ποζερια βγαλτε και τις μασκες σε λιγο να το παιξουμε slipknot
ειλικρινά με κουράσατε..δικαιωμα σου ακου Slipknot. Δεν με νοιαζει ακου ακομα ενα προιον της αμερικανικης στιχουργικης μηχανης.
διαβασε τα ποστ μου και δες τα επειχηρηματα γιατι βαριεμαι να σκεφτομαι και να γραφω για να με ειρωνευεσαι...και πες μετα οτι δεν εχω επιχειρηματα...απλα να ξες οτι δεν ακους σοβαρη μουσικη και η μοδα των Slipknot θα περασει
στίγοι? τι λες ρε υπαρχει τετοια λεξη?
Μαρεσει πως και καλα μας δινεις το "δικαιωμα"(λες και σε ρωτησαμε) και μετα κραζεις παλι.
Συμφωνώ μαζί σου DarkElf. Και είναι θέμα γούστου κιόλας...μην παρερμηνεύετε ότι λέω όμως...και γενικώς το κουράσαμε...εγώ είπα την γνώμη μου επί της μέταλ και αγαπημένα μέταλ συγκροτήματα και μαζευτήκανε να με φάνε οι Slipknotades
Κοιταξε εδω το αστειο ειναι οτι δεν ειπες μονο την γνωμη σου αλλα προσπαθησες να μας πεισεις οτι τα 80 ηταν τα καλυτερα μπλα μπλα, να σου πω δεν εχω προβλημα με τις μπαντες αυτες, απλα το θεμα ειναι εχω ακουσει πολλα ατομα να μιλανε για αυτες τις μπαντες και με εχουν κανει να τις σιχαθω.
Φίλε πόσα είδη μουσικής έχεις ακούσει? Έχεις πιάσει ποτέ σου μουσικό όργανο? Και στην τελική δεν μπορώ να ακούω κριτική από άτομο που ακούει το μίασμα της μουσικής. Εγώ τουλάχιστον δεν μένω σε 1,2 συγκροτήματα.
Πιστεψε με εχει ακουσει αρκετα.
EDIT: Καλή ιδεα Mikami
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z_ucAP9tRB4[/youtube]
απο μεταλ τα αγαπημενα μου ειναι τα melodeath
ε απο core ξερει ο μικαμι