Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 29 January 2011 - 17:36
Και επισης υπαρχει πιθανοτητα να πεθανε η mira.
Posted 29 January 2011 - 18:27

Posted 30 January 2011 - 02:54
Παντως θα ηταν καλο να πεθανει καποιος σε αυτο το σημειο.
Μην καταντησει σαν το bleach, δεν θα το αντεξω
Posted 30 January 2011 - 03:24
That! Γιατί να σκοτώσει τη Mirajne; Τόσοι άλλοι χαρακτήρες υπάρχουν.Mira don't die!!!!!!!!!

Την όμορφη και badass, satan soul μου;

Ωραίο τσάπτερ αν και πιστεύω πως δεν ήταν δίκαιος στη μάχη. Όχι δεν ήταν.
Σκρού γιου Mishima.

Posted 06 February 2011 - 02:31
That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Posted 06 February 2011 - 05:19
Devils don't ask favors from God
Posted 06 February 2011 - 12:40
Urtear vs Zeref με την πρώτη να νικά εστω και δύσκολα. Και όλα αυτά ενώ ο Zeref είναι σε sleep state, μπορώ να φανταστώ πόσο δυνατός θα είναι κανονικά. Μάθαμε και τον σκοπό της Grimoire Heart ο οποίος θυμίζει αυτόν του Voldemort στο Harry Potter.
Απο ότι φαίνεται η FT οδεύει προς την πρώτη της καθαρή ήττα. Κρίμα μόνο που ο Natsu είναι ο μοναδικός που δεν ηττήθηκε. Αν και φαίνεται σε χειρότερη κατάσταση απο ότι ο αντίπαλος του στο προηγούμενο chapter. Θα ξαναέχει βέβαια rematch με τον Zancrow με τον τελευταίο να πολεμά πιο σοβαρά αυτήν την φορά.
Posted 06 February 2011 - 12:49
Καθόλου μέτριο chapter. Αναλόγιστείτε λίγο τι μας έδειξε. Απλώς οι περισσότερες σελίδες αφιερώθηκαν στην μάχη Elfman/Evergreen vs Rustyrose, χαρακτήρες οι οποίοι δεν είναι και οι πιο δημοφιλείς.
Urtear vs Zeref με την πρώτη να νικά εστω και δύσκολα. Και όλα αυτά ενώ ο Zeref είναι σε sleep state, μπορώ να φανταστώ πόσο δυνατός θα είναι κανονικά. Μάθαμε και τον σκοπό της Grimoire Heart ο οποίος θυμίζει αυτόν του Voldemort στο Harry Potter.
Απο ότι φαίνεται η FT οδεύει προς την πρώτη της καθαρή ήττα. Κρίμα μόνο που ο Natsu είναι ο μοναδικός που δεν ηττήθηκε. Αν και φαίνεται σε χειρότερη κατάσταση απο ότι ο αντίπαλος του στο προηγούμενο chapter. Θα ξαναέχει βέβαια rematch με τον Zancrow με τον τελευταίο να πολεμά πιο σοβαρά αυτήν την φορά.
+1:riiight: αλλά έχω την απορία ..όταν ξυπνήσουνε το Zeref θα είναι η ίδια προσωπικότητα ή θα θέλει να κάνει καό σε όλους

Posted 06 February 2011 - 15:18
Επισης ο Zeref εχασε,και αυτο μονο καλο δεν μπορει να ειναι...
Posted 06 February 2011 - 15:33
Posted 06 February 2011 - 17:18
ρε παιδια εχω μαι ερωτηση ισχυει οτι στο anime του fairy tail κοβουν ecchi scenes και γενικοτερα το κανουν πολυ πιο παιδικο γιατι ειδα 8 επεισοδια και οσο να'ναι το περιμενα καλυτερο απ'αυτα που ειχα ακουσει.....πειτε αν ισχυει για να πιασω αμα ειναι το manga να το χαρω σ'ολο του το μεγαλειο.....
Εχω δει 30 επεισοδια απο το anime και πραγματι κοβουν πολλες σκηνες,και γενικα εχει πολυ censorship...Το manga ειναι πολυ καλο ωστοσο.
Posted 06 February 2011 - 17:56
ρε παιδια εχω μαι ερωτηση ισχυει οτι στο anime του fairy tail κοβουν ecchi scenes και γενικοτερα το κανουν πολυ πιο παιδικο γιατι ειδα 8 επεισοδια και οσο να'ναι το περιμενα καλυτερο απ'αυτα που ειχα ακουσει.....πειτε αν ισχυει για να πιασω αμα ειναι το manga να το χαρω σ'ολο του το μεγαλειο.....
Παρόλο που είμαι οπαδός των manga στην συγκεκριμένη σειρά βλέπω και το anime και σου λέω πως παρά το censorship (το οποίο δεν είναι εκτεταμένο), οι animators έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Βασικά έχεις δει λίγα επεισόδια, τα καλύτερα arcs ξεκινάνε για άλλους απο το επεισόδιο 11 (Galuna island arc) είτε απο το 21 (Phantom Lord arc). Δώστου μια ευκαιρία ως εκεί.
Γενικά εγώ θα σου πρότεινα να δεις το anime μέχρι τέλους και μετά να πιάσεις το manga απο το σημείο που το σταμάτησες. Το arc στο οποίο βρίσκεται τώρα το manga είναι μακράν απο τα καλύτερα που έχω διαβάσει σε shonen.
Posted 06 February 2011 - 18:25
Παρόλο που είμαι οπαδός των manga στην συγκεκριμένη σειρά βλέπω και το anime και σου λέω πως παρά το censorship (το οποίο δεν είναι εκτεταμένο), οι animators έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Βασικά έχεις δει λίγα επεισόδια, τα καλύτερα arcs ξεκινάνε για άλλους απο το επεισόδιο 11 (Galuna island arc) είτε απο το 21 (Phantom Lord arc). Δώστου μια ευκαιρία ως εκεί.
Γενικά εγώ θα σου πρότεινα να δεις το anime μέχρι τέλους και μετά να πιάσεις το manga απο το σημείο που το σταμάτησες. Το arc στο οποίο βρίσκεται τώρα το manga είναι μακράν απο τα καλύτερα που έχω διαβάσει σε shonen.
αχα.....θα μου την εσπαγε να αρχισω να παρακολουθω κι αλλη σειρα σε manga(θα αναγκαστω που θ'αναγκαστω ν'αρχισω να διαβαζω bleach λογω των επικειμενων fillers).....
thanx a lot!!!!
god μακαρι να μην εχουν κοψει ecchiness
Posted 09 February 2011 - 22:04
+++++++++++++++
Το ανιμε ειναι απιστευτο μονο και μονο λογω μουσικης. Κανουν πολυ καλη μεταφορα. Εγω πλεον διαβαζω το manga και βλεπω και το ανιμε για να τα θυμηθω και να τα δω με ωραια πορωτικη μουσικη. Σιγουρα οι ecchi σκηνες ειναι λιγοτερες, αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν υπαρχουν.