Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#361 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 09 March 2010 - 20:45

Spoiler:

Posted Image

Spoiler:

#362 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 09 March 2010 - 22:59

Spoiler:

#363 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 March 2010 - 17:19

Ειμαι ο μονος που τον ενοχλει οτι τα γατια εχουν τοσο σημαντικο ρολο στο arc?Δε ξερω, οταν τα βλεπω δε μπορω να παρω τιποτα απο αυτα που γινοντε στα σοβαρα.

qzMHWHd.png

#364 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 March 2010 - 23:31

Το τελείωσα κι εγώ σήμερα! :)

Spoiler: Very Long, be prepared

Αυτά τα ολίγα. Μπαίνω στην σειρά ως μεγάλος fan της λοιπόν, ήδη είναι στις αγαπημένες μου (για δεδομένα endless shonen). Καλώς σας ήρθα. :P

Κλείνω λέγοντας πως, αν και μου αρέσει το τωρινό arc λόγω της μεγάλης και καλής δόσης φαντασίας που έχει, κι εμένα σαν filler μου κάνει πιο πολύ. Άντε να τελειώσει να δούμε τίποτα πιο σοβαρό, σαν τα προηγούμενα!

EDIT: didimakia, true... αλλά το άφησα να εννοηθεί μαζί με τα όλα για τις πρωταγωνίστριες. ;)

Edited by Zoro, 13 March 2010 - 00:05.

#365 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 12 March 2010 - 23:54

Ξεχασες να ανεφερεις και το fanservice στα θετικα...:hehehe:

2bbd14fc.jpg

#366 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 13 March 2010 - 01:50

Αυτά τα ολίγα. Μπαίνω στην σειρά ως μεγάλος fan της λοιπόν, ήδη είναι στις αγαπημένες μου (για δεδομένα endless shonen). Καλώς σας ήρθα. :P

Κλείνω λέγοντας πως, αν και μου αρέσει το τωρινό arc λόγω της μεγάλης και καλής δόσης φαντασίας που έχει, κι εμένα σαν filler μου κάνει πιο πολύ. Άντε να τελειώσει να δούμε τίποτα πιο σοβαρό, σαν τα προηγούμενα!

EDIT: didimakia, true... αλλά το άφησα να εννοηθεί μαζί με τα όλα για τις πρωταγωνίστριες. ;)

Καλως μας ηρθες.

Τον gazille τον εβαλαν να χορευει στο ελληνικο τραγουδι που θα παει στη eurovision:hahaha:

#367 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 13 March 2010 - 14:58

Πάνω κάτω συμφωνώ, και εμένα οι αγαπημένοι μου είναι Luxus, Gildartz και από γυναίκες η Mira. Μόνο όλοι οι τωρινοι gerardomistgun μοου τη σπάνε και θεωρώ πως είναι για τα σκουπίδια...εκτός του Zeref...και στα αρνητικά πολύ αδύναμη πλοκή πολλές φορές και ουκ ω λίγα plot holes.
Posted Image

#368 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 15 March 2010 - 01:26

Μολις παρατηρησα κατι: Στις guild cards των Natsu, Gazille, Wendy στην ηλικια τους ειχε "?". Επισης το barrier του Fried ελεγε οτι δεν μπορουσαν να περασουν ατομα πανω των 80 χρονων (για να μην μπει ο makarov) αλλα ουτε ο Natsu ουτε ο Gazille καταφεραν να περασουν. Επισης, οπως ειπε και ο didimakia πριν απο καμποσες σελιδες, η μητερα της Lucy πεθανε στις 07/07/777 δηλαδη τη μερα και τη χρονια που εξαφανιστηκαν οι δρακοι. Και τελος, η εμφανιση του Igneel στην οποια εγω προσωπικα δεν καταλαβα σχεδον τιποτα.

Συμπερασμα: Κατι περιεργο παιζει με τους δρακους....

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#369 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 15 March 2010 - 01:53

Πάνω κάτω συμφωνώ, και εμένα οι αγαπημένοι μου είναι Luxus, Gildartz και από γυναίκες η Mira. Μόνο όλοι οι τωρινοι gerardomistgun μοου τη σπάνε και θεωρώ πως είναι για τα σκουπίδια...εκτός του Zeref...και στα αρνητικά πολύ αδύναμη πλοκή πολλές φορές και ουκ ω λίγα plot holes.

Spoiler:

Μολις παρατηρησα κατι: Στις guild cards των Natsu, Gazille, Wendy στην ηλικια τους ειχε "?". Επισης το barrier του Fried ελεγε οτι δεν μπορουσαν να περασουν ατομα πανω των 80 χρονων (για να μην μπει ο makarov) αλλα ουτε ο Natsu ουτε ο Gazille καταφεραν να περασουν. Επισης, οπως ειπε και ο didimakia πριν απο καμποσες σελιδες, η μητερα της Lucy πεθανε στις 07/07/777 δηλαδη τη μερα και τη χρονια που εξαφανιστηκαν οι δρακοι. Και τελος, η εμφανιση του Igneel στην οποια εγω προσωπικα δεν καταλαβα σχεδον τιποτα.

Συμπερασμα: Κατι περιεργο παιζει με τους δρακους....

Spoiler:

Edited by Zoro, 15 March 2010 - 02:01.

#370 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 15 March 2010 - 13:43

Βγηκε το καινουριοοο!

http://mangastream.com/read/fairy_tail/176-73/1

edit:
Spoiler:

Edited by Nozomu, 15 March 2010 - 14:09.

Posted Image

Spoiler:

#371 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 15 March 2010 - 17:46

Spoiler:

#372 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 15 March 2010 - 18:02

Spoiler:

#373 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 March 2010 - 18:07

^αυτο.

Catland?Catrule?Catgod?

Καποιος μου φαινετε μας κοροιδευει.

Δε μου αρεσε, καθολου.

qzMHWHd.png

#374 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 15 March 2010 - 19:01

^αυτο.

Catland?Catrule?Catgod?

Καποιος μου φαινετε μας κοροιδευει.

Δε μου αρεσε, καθολου.

Spoiler:

#375 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 15 March 2010 - 20:55

Me either >.> i hate the catgod arc :ballumad:.

Posted Image