Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 16:47
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 16:59

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 17:14
ναι δν ξερω αλλα τα κεφαλαια του fairy tail διαβαζονται απιστευτα γρηγορα για καποιο λογο (λες και δν υπαρχει τοσο πολυ κειμενο ας πουμε:Ρ)....
Γενικα περιμενα πιο πολυ μαχη απο την πλευρα της Ερζα για να πω την αληθεια ..τοσα εχουμε δει εδω επρεπε να το κανει πιο αληθοφανες :Ρ.... too one sided αν και παραδεχομαι οτι ειναι πολυ δυνατη κι η Kagura.. ΘΑ δουμεεεε
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 19:04
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 19:09
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 19:11
Εγω το κοβω για κανονικο θανατο. Απλως αργοτερα θα ταξιδεψουν στον χρονο και ολα θα γινουν ομορφα και ωραια με πεταλουδες γυρω γυρω
OMG I can totally see that one coming... αλλα αν γινει ετσι τουλαχιστον να χουμε και λιγο κλαμα για το εφε... μν παει χαμενος ο θανατος! ΧΔ
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 20:40
Btw
http://www.youtube.com/watch?v=nFSy86kdcuw ακουστε το με το chapter , απλα μαγεια.

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 21:33
likeΉ κατι πολυ cliche,να μπηκε καποιος στην μεση!Καλη η μαχη αλλα ειναι κριμα στο τελος να κερδισει η Erza...
likeΠάντα υπάρχει και το σενάριο το να τραβούσε το σπαθί της με κάποια καταστρεπτική μαγεία και αυτή να failαρε όπως το Fairy Law του Laxus. Οπότε απλώς να την έκοψε.
like αν και θα κουραζε να ξαναπεθαινε η ερζα(ετσι νομιζαμε τουλαχιστον)... αλλα αν πεθανει παλι θα πρεπει γυρισει παλι φανταζομαι...δε κοβεις ετσι ενα δημοφιλη μεην ηρωα...Εγω το κοβω για κανονικο θανατο. Απλως αργοτερα θα ταξιδεψουν στον χρονο και ολα θα γινουν ομορφα και ωραια με πεταλουδες γυρω γυρω
απλα δεν εδειξαν τοσο σοκαρισμενοι τα αλλα ατομα της guild, οσο ηταν οι host κλπ
χαχαχαχα την ιδια σκεψη ειχαμε αδερφε!Well , η ερζα με τον gajeel ειναι ο λογος που ουσιαστικα αρχισα να βλεπω φαιρυ ταιλ.Αλλα πραγματικα ετσι οπως εχει φτασει το μανγκα , μακαρι να παιθανει η ερζα.Εξαλλου αν ξαφνικα δουμε και 2-3 θανατους σε αυτο το αρκ θα αλαξει ολο το κλιμα του μανγκα.
Btw
http://www.youtube.com/watch?v=nFSy86kdcuw ακουστε το με το chapter , απλα μαγεια.

ΥΓ: διαβαζα την μαχη ακουγοντας αυτο http://www.youtube.com/watch?v=nFSy86kdcuw' , απλα πωρωση :Ρ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos21: 11 Ιανουάριος 2013 - 21:34

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 22:31
like
like
like αν και θα κουραζε να ξαναπεθαινε η ερζα(ετσι νομιζαμε τουλαχιστον)... αλλα αν πεθανει παλι θα πρεπει γυρισει παλι φανταζομαι...δε κοβεις ετσι ενα δημοφιλη μεην ηρωα...
απλα δεν εδειξαν τοσο σοκαρισμενοι τα αλλα ατομα της guild, οσο ηταν οι host κλπ
χαχαχαχα την ιδια σκεψη ειχαμε αδερφε!
Εμένα δεν έχει like

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2013 - 10:14
(Y)χαχαχαχα την ιδια σκεψη ειχαμε αδερφε!

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2013 - 16:51
Επίσης να δηλώσω την χαρά μου που παρατηρώ πολλούς να συμμερίζονται το μίσος μου για την Erza (και την imba-συνη της), σε αυτο το thread. Εδώ μιλάμε η Kagura παλεύει με μία μόνο τεχνική ξιφομαχίας, ενώ η άλλη έχει δοκιμάσει 25 στολές και όπλα, για να βρει το κατάλληλο να την νικήσει. Άξια η Kagura, θάνατος στην Erza.
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2013 - 17:15
Πάλι η χιλιοειπωμένη ιστορία με τον Simon! Έλεος ρε Mashima, περίμενα να ακούσω τον λόγο που τα έχει πάρει με τον Jellal η Kagura, και βγήκε ότι ήταν αδερφή του Simon... Καλύτερα να μας έλεγε ότι την κεράτωσε ή κάτι τέτοιο. Ανακυκλωνόμαστε με την "αμαρτία" του Jellal και τις emo κρίσεις της Erza.
Βασικά απ' το να βγάλει έναν άκυρο λόγο απ' το πουθενά, καλύτερα που χρησιμοποιεί κάτι που είναι ήδη γνωστό σε μας. Προσωπικά δε με χάλασε καθόλου και το βρήκα λογική ακολουθία των γεγονότων.
Τώρα δεν πιστεύω για κανένα λόγο ότι θα πεθάνει η Erza, εδώ δεν πέθανε ο Master από τον Acnologia ναούμε.

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2013 - 17:40

the good the bad and the Hiratsuka
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2013 - 19:20
αλλα οι αντιδρασεις τους και τα αιματα συν το οτι πρεπει να ναι κατι πολυ κουφο που θα πεισει την πριγκηπισσα...
εχουμε και για το οπλο το quote "unsheathing could potentially cause a cataclysm"
ελπιζω να μην μας απογοτευσει ο μασιμα
μου φυγε το multiquoteΕμένα δεν έχει like

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos21: 12 Ιανουάριος 2013 - 19:42

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2013 - 21:15
Α btw, έχω μια σελίδα του Γκιλνταρτς στο φβ με 1500 likes, αν θέλετε ρίξτε μια ματιά γτ δεν είναι κανένας Έλληνας μέσα

http://www.facebook.com/AccidentallyCrashingShit