Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#3046 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 09 November 2012 - 16:00

πολυυυυ μεταβατικο αλλα σε αφηνει να περιμενεις πολυ ξυλο (στις φυλακες κ στο τουρνουα) και αυτο μ αρεσει!
ελπιζω να μη λυπηθει κανενας τον στινγκ και τον αφησει να νικησει για να σωσει την γατα (αν και δε το χω 100% οτι ζει)
:thatsit: Have a nice day! :)

#3047 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 posts

Posted 09 November 2012 - 19:49

LOOOLLL,o Sting ήταν πιο δυνατός από τον Natsu αλλά δεν μπορούσε να τον νικήσει επειδή ο Natsu έχει αυτό το "Power Of Feelings"
Lol worthy as always.

Μου φαίνεται η πολύ ανάλυση του One Piece δυσκολεύει την κατανόηση των άλλων manga. Μου τη δίνει η γενικότερη απαξίωση του Fairy Tail με το παραμικρό. Το ότι ο Sting ήταν πιο δυνατός από το Natsu δεν ειπώθηκε πουθενά μέσα στο σημερινό κεφάλαιο, πληροφοριακά.

Φιλικά :D

ΥΓ. Ωραίο μεταβατικό chap, στο επόμενο απ' ό,τι καταλαβαίνω Natsu and co. VS Garou Knights! :D
Posted Image

#3048 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 09 November 2012 - 20:02

Μου φαίνεται η πολύ ανάλυση του One Piece δυσκολεύει την κατανόηση των άλλων manga. Μου τη δίνει η γενικότερη απαξίωση του Fairy Tail με το παραμικρό. Το ότι ο Sting ήταν πιο δυνατός από το Natsu δεν ειπώθηκε πουθενά μέσα στο σημερινό κεφάλαιο, πληροφοριακά.

Φιλικά :D

ΥΓ. Ωραίο μεταβατικό chap, στο επόμενο απ' ό,τι καταλαβαίνω Natsu and co. VS Garou Knights! :D

Πάμε από την αρχή.Πρώτη σελίδα.
"Even though he was considered inferior in skills,Gray is able to defeat Rufus thanks to his powerful feelings that surpass physical powers"

Ti λέει η Μinerva
"Sting,there's only one thing that Natsu has and you don't.That is the power of feelings"
"Now that you have this power you can surpass him"

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχει σημασία το πόσο δυνατός είναι κάποιος.Μονο τα αισθήματα του μετράνε.
Αυτό κάνει τις μάχες τρομερά βαρετές γιατί στο τέλος αυτό θα μετρήσει.

Την εξυπνάδα για το OP,δεν θα τη σχολιάσω.

Spoiler:

#3049 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 09 November 2012 - 20:39

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχει σημασία το πόσο δυνατός είναι κάποιος.Μονο τα αισθήματα του μετράνε.
Αυτό είναι και η ουσία του manga και το οποίο προσπαθεί να μας πεί ο mangaka. Το Fairy Tail δεν είναι στο ίδιο style με τα 3 top shonen ασχέτως αμα μοιάζει πολύ.
Αυτό κάνει τις μάχες τρομερά βαρετές γιατί στο τέλος αυτό θα μετρήσει.
Droppαρε το! Υπάρχουν πολύ καλύτερα manga απο το Fairy Tail πχ. One Piece!
(Λέω droppαρε το γιατί ακούγονται τα ίδια παράπονα για το FT κάθε τρείς και λίγο που σημαίνει ό,τι ήδη ξέρεις-ετε το πως δουλεύει το manga και το τι να περιμένετε)

Με άλλα λόγια, το hate που πέφτει στο manga είναι καθαρά trolling. (και εγώ που νόμιζα ό,τι το trolling είναι ενάντια στους κανονισμούς του forum :/ ) <---- Δεν πάει απευθείας σε εσένα Μάριε, γενικά το λέω γιατι το να γίνει μια σωστή συζήτηση σε αυτό το thread είναι εντελώς αδύνατο.........

Edited by Stam, 09 November 2012 - 20:48.

#3050 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 09 November 2012 - 20:51

Πολύ ωραίο ήταν το σημερινό αλλά όλο νέοι χαρακτήρες ξετρυπώνουν, έχω βαρεθεί να βλέπω καινούργιους, εγώ άλλα θέλω να μάθω...!
Στο άλλο Κεφάλαιο 100% θα έχει μάχη αφού το λέει και τον τίτλο του επόμενου.
Posted Image

#3051 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 09 November 2012 - 20:53

Πολύ ωραίο ήταν το σημερινό αλλά όλο νέοι χαρακτήρες ξετρυπώνουν, έχω βαρεθεί να βλέπω καινούργιους, εγώ άλλα θέλω να μάθω...!
Στο άλλο Κεφάλαιο 100% θα έχει μάχη αφού το λέει και τον τίτλο του επόμενου.

Θα έχει μάχες με τον Natsu. Εγώ ήθελα να δω μάχες στο πρωτάθλημα όμως :/

#3052 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 09 November 2012 - 21:00

Και ποιος δεν θέλει να δει;!
Εγώ θέλω να δω Erza vs Minerva. Πιστεύω και ελπίζω να μονομαχήσουν αυτές οι δύο!
Posted Image

#3053 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 09 November 2012 - 21:03

erza vs minerva το περιμενω πραγματικα πως και πως! τωρα για τους καινουριους κεφτεδες που βγηκαν...παιζει να τους φαει ολους ο νατσου με τη μια αν και φαινονται πολυ δυνατοι!

#3054 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 09 November 2012 - 21:05

Ο ένας πάντως ξέρουμε πετάει οξύ από που δεν το κατάλαβα, ό άλλος ήταν λουλούδι για τριαντάφυλλο μου έμοιαζε!
Α και μην ξεχνάμε ότι όλο και φτάνουμε στην καταστροφή "7 Ιουλίου" άντε να δω τι θα είναι και αυτή η καταστροφή!
Posted Image

#3055 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 09 November 2012 - 21:21

Με άλλα λόγια, το hate που πέφτει στο manga είναι καθαρά trolling. (και εγώ που νόμιζα ό,τι το trolling είναι ενάντια στους κανονισμούς του forum :/ ) <---- Δεν πάει απευθείας σε εσένα Μάριε, γενικά το λέω γιατι το να γίνει μια σωστή συζήτηση σε αυτό το thread είναι εντελώς αδύνατο.........

Πρώτα από όλα,εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το plot tτου FT ούτε και με το nakama power up.
Απλά με ενωχλεί ο τρόπος που θέλει να το δείξει.Μια χαρά το είχε έτσι όπως το είχε στα προηγούμενα arcs,δεν χρειάζεται να μας το χτυπάει συνέχεια.

Spoiler:

#3056 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 09 November 2012 - 21:38

Πρώτα από όλα,εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το plot tτου FT ούτε και με το nakama power up.
Απλά με ενωχλεί ο τρόπος που θέλει να το δείξει.Μια χαρά το είχε έτσι όπως το είχε στα προηγούμενα arcs,δεν χρειάζεται να μας το χτυπάει συνέχεια.

Επειδή έτυχε να δω τα προηγούμενα λόγια που γράψατε δεν άντεξα και είπα να ποστάρω για εσάς γιατί είδα κάτι που δεν μου άρεσε.
Ο καθένας έχει την άποψη του να λέει ότι δεν του άρεσε το manga για τους εξής λόγου αυτό το δέχομαι αλλά δεν δέχομαι να λέει σε κάποιον στο συγκεκριμένο τόπικ κάντο Drop το συγκεκριμένο manga γιατί είναι πιστή αντιγραφή του One Piece η όποιουδηποτε άλλου manga σ' αυτό εδώ το τόπικ!
Αυτό εδω το τόπικ είναι για να λέμε αν μας άρεσε ή όχι το συγκεκριμένο κεφάλαιο ή κεφάλαια στο anime και όχι να λέμε σε κάποιον μην το διαβάζεις!
Το βρίσκω πολύ λογικό σε μερικούς/κες στην αρχή να τους άρεσε το manga και μετά απογοητεύτηκαν αλλά επειδή απογοητεύτηκες εσύ δεν σημαίνει ότι το έκαναν και άλλοι αυτό!
Posted Image

#3057 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 09 November 2012 - 21:44

Επειδή έτυχε να δω τα προηγούμενα λόγια που γράψατε δεν άντεξα και είπα να ποστάρω για εσάς γιατί είδα κάτι που δεν μου άρεσε.
Ο καθένας έχει την άποψη του να λέει ότι δεν του άρεσε το manga για τους εξής λόγου αυτό το δέχομαι αλλά δεν δέχομαι να λέει σε κάποιον στο συγκεκριμένο τόπικ κάντο Drop το συγκεκριμένο manga γιατί είναι πιστή αντιγραφή του One Piece η όποιουδηποτε άλλου manga σ' αυτό εδώ το τόπικ!
Αυτό εδω το τόπικ είναι για να λέμε αν μας άρεσε ή όχι το συγκεκριμένο κεφάλαιο ή κεφάλαια στο anime και όχι να λέμε σε κάποιον μην το διαβάζεις!
Το βρίσκω πολύ λογικό σε μερικούς/κες στην αρχή να τους άρεσε το manga και μετά απογοητεύτηκαν αλλά επειδή απογοητεύτηκες εσύ δεν σημαίνει ότι το έκαναν και άλλοι αυτό!

Με είδες εμένα να λέω "drop-αρετε το FT" ?Απλά είπα για τo "power of feelings" και ότι δεν μου αρέσει,ποτέ δεν μίλησα για άλλα manga εδώ πέρα.

Edited by Dio Brando, 09 November 2012 - 21:49.

Spoiler:

#3058 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 09 November 2012 - 21:55

Λίγο ποιο πάνω άμα πας έχει κάνει κάποιος ποστ παραπάνω παραθέτοντας εσένα να έχεις πει αυτά τα λόγια!
Εκτός άμα έκανε τίποτα αλλάγές, αυτό\αυτή!
Απλώς το είδα και δεν μου άρεσε και γι' αυτό το είπα, γενικά το είπα, δεν ήθελα να σε θίξω!
Posted Image

#3059 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 09 November 2012 - 21:58

Λίγο ποιο πάνω άμα πας έχει κάνει κάποιος ποστ παραπάνω παραθέτοντας εσένα να έχεις πει αυτά τα λόγια!
Εκτός άμα έκανε τίποτα αλλάγές, αυτό\αυτή!
Απλώς το είδα και δεν μου άρεσε και γι' αυτό το είπα, γενικά το είπα, δεν ήθελα να σε θίξω!

Άμα λες αυτό με τα κόκκινα γράμματα,ο Stam τα έγραψε όταν με quote-ταρε,όχι εγώ.

Spoiler:

#3060 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 09 November 2012 - 22:03

Δεν ημουν στη συζήτηση και νόμισα πως εσύ το έγραψες και αυτός τα κοκκίνισε!
Posted Image