Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 13 September 2012 - 20:41

Posted 13 September 2012 - 21:07
οτι να ναι πάλι το chapter, μόνο αυτό έχω να πω...
Για χιλιοστή φορά... Είναι side story αυτό και το προϊγούμενο chapter. Αν δεν θες, δεν τα διαβάζεις! Δεν επηρεάζουν την πλοκή ή τίποτα άλλο. Εναλλακτική λύση ήταν το να κάνει break για 2 βδομάδες!!
1) Διαβάζεις τα side stories
2) Τα προσπερνάς
Εσύ διαλέγεις!

Posted 14 September 2012 - 00:01
Posted 14 September 2012 - 00:34
+1 αλλα θα πρεπει να του ηταν δυσκολο να κανει τσαπ χωρις βυζια :Ρνταξει τι να πω γιαυτον τον ανθρωπο... ο μασιμας αντι να κανει μπρεικ κανει 2 τσαπτερ για μενα πολυ ωραια και ειδικα το δευτερο χωρις λογια και αποδιδει εξισου καλα την πλοκη... δεν ειναι θεουλης? τα κους Οντα-σαν??? για μενα χιρο μασιμα ο δευτερος καλυτερος μανγκακα

Posted 14 September 2012 - 01:01
νταξει τι να πω γιαυτον τον ανθρωπο... ο μασιμας αντι να κανει μπρεικ κανει 2 τσαπτερ για μενα πολυ ωραια και ειδικα το δευτερο χωρις λογια και αποδιδει εξισου καλα την πλοκη... δεν ειναι θεουλης? τα κους Οντα-σαν??? για μενα χιρο μασιμα ο δευτερος καλυτερος μανγκακα
Τι σχέση έχει πάλι ο Oda?
Κάτι πρόχειρο για τα breaks που με τρώει καιρό να πω. Δεν πέφτει σε κανέναν σας λόγος για τα breaks που κάνει ο Oda και ο κάθε Oda εκεί έξω. Τα Breaks είναι στα δικαιώματα του σαν εργαζόμενος άνθρωπος. Από τι στιγμή που είναι OΚ ο εργοδότης του, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Φανταστείτε να έρχεται ένας τρίτος σε εσάς ή στους συγγενείς σας κάθε φορά που θέλουν να πάρουν μια άδεια από τη δουλεία και να τους την λέει. Καθόλου όμορφο.
Και κάτι άλλο. Δεν ξυπνά κανείς μια μέρα και λέει "Ωραία, παω να πιω καφέ, και μετά βγάζω chapter". Είναι δύσκολη διαδικασία. Κάτι κάνεις λάθος και το βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου, πέραν του ότι τα deadlines και οι πολύ πιεστικοί εκδότες είναι πραγματικός εφιάλτης για πολλούς mangaka εκεί έξω. Υποτίθεται το πράγμα είναι τέχνη. Το καλύτερο για μένα θα ήταν να καταργηθεί το serialisation στη μορφή που το ξέρουμε τώρα, δηλαδή με τα εβδομαδιαία chapters και να βγάζει ο καθένας όποτε θέλει την δουλεία του, με την ησυχία του.
Μη παρεξηγηθώ, δε πάνε προσωπικά στον Strawhat τα από πάνω, γενικά περισσότερο.
Τώρα για το chapter, το πιο σωστό μου φάνηκε το είχε πει ο junpei την προηγούμενη βδομάδα. Ήθελε το επόμενο chapter να είναι το 300, και έβαλε τα 2 fillers/side stories. Οκ, θα μπορούσε να κάνει καλύτερο προγραμματισμό και να δείξει περισσότερο την μάχη με τους dragonslayers ας πούμε. Η αυτό, ή ήθελε να δημιουργήσει ένα "the calm before the storm" συναίσθημα. Όχι ιδιαίτερα καλές ιδέες και τα 2 αλλά ok, δε παραπονιέμαι μιας και ήταν διασκεδαστικά τα κεφάλαια πριν από αυτά.
Posted 14 September 2012 - 01:13
Posted 14 September 2012 - 01:40
ναι εργαζομενος ειναι και αυτος οπως και οι αλλοι μανγκακα στην ιαπωνια και οπουδηποτε. απλα κανει περισσοτερα μπρεικ (ισως λογω ταινιας τωρα) σε σχεση με οποιονδηποτε. οι αλλοι δεν εχουν δικαιωματα? απλα αυτος ειναι ο πιο πετυχημενος και εχει παραπανω "διευκολυνσεις".
Σίγουρα, δεν είπα το αντίθετο, ούτε νομίζω να βγήκε ο Oda και να απαγόρεψε στους άλλους να κάνουν διάλειμμα.
Αυτό που λες για τις διευκολύνσεις είναι σχετικό. Στον Oda δε δώθηκαν, δούλεψε για αυτές.Οι περισσότεροι mangaka φαντάζομαι ονειρεύονται να έχουν την επιτυχία του Oda, για αυτό δέχονται να δουλέψουν υπό πιο αυστηρές συνθήκες. Η επιτυχία του Oda όμως δε σημαίνει σε καμμία περίπτωση ότι πρέπει να ακολουθείτε από δουλεία or anything επειδή υπάρχουν συνάδελφοι του που δε κάνουν ένα break κάθε 6 βδομάδες πχ όπως αυτός (με πρόχειρο υπολογισμό βγήκε το νούμερο, φαντάζομαι είμαι στο περίπου σωστός). Έχει κάθε δικαίωμα να την χαρεί.
Και βασικά αυτό δεν αναιρεί το βασικό point του προηγούμενου post μου. Το manga δεν είναι μια τυχαία δουλεία, πχ μαγείρεμα που λες θα κάτσω να βγάλω και μετά comple όλα. Άμα κάνεις κάτι λάθος στο σημείο Α, θα σε κυνηγήσει στο σημείο Β, ειδικά σε Manga με μεγάλο κόσμο (o kishimoto πχ που τις προάλλες έκανε ένα δικαιολογημένο λάθος στη ζωγραφική και μόνο από απροσεξία έφαγε του κερατά το βρισίδι). Δεν μπορεί να βγει έτσι. Αντάλαξε το κάθε break που κάνει ο x/y/z με ένα κακό chapter και μια ακόμη χειρότερη συνέχεια, δε νομίζω να σου αρέσει το αποτέλεσμα. Με Mangaka που τον έχει με μαστίγιο από πάνω δε θα βγει τίποτα καλό. Δεν είναι δουλειά που να λές αμα δεν βγει με την πρώτη θα ξαναπροσπαθήσω, άμα δε μπορεί ο άνθρωπος απλά δε μπορεί, Nothing we can do about it.
Απλά σκέψου ότι κάθε διάλειμμα ισοδυναμεί με μια καλύτερη συνέχεια

Posted 14 September 2012 - 03:38

Το chapter είχε πλάκα γενικά τα filler του Mashima περνάνε ευχάριστα.
Posted 14 September 2012 - 06:55
Anyway.Βαρετό chapter,το προηγούμενο ήταν πιο διασκεδαστικό.
Posted 14 September 2012 - 09:46
Posted 14 September 2012 - 12:23
Ποια καλυτερη συνέχεια? τεσπα ας μη μιλήσω για τα λάθη του Oda και για το λάθος του Kishi σχεδόν κανείς δε το πήρε πρέφα απλά νομίζω ήμουν εγώ που το ανέφερα
.
Το chapter είχε πλάκα γενικά τα filler του Mashima περνάνε ευχάριστα.
Well, μπορείς τότε να φανταστείς πως θα ήταν αν δεν είχε κάνει τα breaks

Anyway έχω άλλη άποψη και για τη δυσκολία του arc, τον ρόλο του ή την ποιότητα του αλλά δεν είναι του παρόντος, μόλις με το καλό τελιώσει μιλάμε πιο ελεύθερα στο thread του.
Για τον Kishimoto δεν μιλούσα για εμάς εδώ, μην παρεξηγηθώ, για τα ξένα forum περισσότερο.
Πίσω στο fairy tail, μια πρόβλεψη για το επόμενο:
Οι 3 ψόφιοι είναι οι dragonslayers.
Καταρχήν είναι μία ομάδα 3 ατόμων με ένα κοινό χαρακτηριστικό.
Κατά δεύτερον χρησιμοποίησε τη λέξη "dear" για τον τρίτο, που σημαίνει είναι ή ο gazeel (ο οποίος ανήκει σε μια ομάδα 3 ατόμων, την αποπάνω) η ένας από τους άλλους δύο βλάκες της.
Μετά η "μελλοντική Lucy" 'εκλαψε μόλις είδε τον Natsu, που Ok, γιατί να το κάνει άμα είναι ζωνατνός και στο μέλλον της.
Τέλος εμφανίστηκε και στη μάχη της Wendy.
Εδώ θα κάνουν κάνα "we defy destiny" φαντάζομαι. Περισσότερο έχω περιέργεια για το αν θα εμφανιστεί νέος (σοβαρός) κακός, η θα τους κάνει kebap η aknologia.
Posted 14 September 2012 - 12:37
Posted 14 September 2012 - 15:05
Posted 14 September 2012 - 15:07
ο grayαν πεθανουν οι σλαυρς ποιος θα μεινει να βαραει? η λουσυ και η ερζα?
βασικα και να πεθανει καποιος απο αυτους που πηγαν στο νησι, χλωμο να μην γυρισουν η κατι τετοιο...δεν προκειται να στειλει καποιον απο τους μεην (πχ γκατζηλ νατσου (χωρις να τον φερει πισω τουλαχιστον καπως))...
αντε το πολυ κανεναν μακαροβ η κανεναν που δεν δινουμε μια (οσοι μειναν πισω απο στο φτ...βασικα και η κανα δεν θα με ενοιαζε αλλα οκ)
Edited by Nikos21, 14 September 2012 - 15:08.

Posted 14 September 2012 - 17:20

Aντε να γυρισουμε στη main πλοκη , να δουμε και κανα δρακο απο κοντα xD