Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#2746 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2012 - 21:07

Ωραιο το σημερινό ήθελα να πέσουν μερικές μάπες βέβαια.Ελπίζω το επόμενο να μην είναι βαρετό.Ο Gray είναι μία χαρ... μπα αστο τι κάνει στην ομλαδα ο Gray!!.Περιμένουμε το επόμενο!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2747 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2012 - 22:28

Πολύ καλό το σημερινό chapter και συμφωνώ με τον Stam ότι στο επόμενο μάλλον θα δούμε τους blue pegasus. Μήπως θυμάται κανείς πόσο είχαν πει ότι διαρκεί το τουρνουά γιατί εγώ θυμάμαι ότι είχαν πεί 4 μέρες αλλά αν είναι όντως τέσσερις τότε αυτή η μέρα είναι και η τελευταία

#2748 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2012 - 23:36

αληθεια γιατι να μην μπει στην ομαδα η mirajane και να μπει ο gray? ακομα και ο freed και ο elfman καλυτεροι μου φαινονται...βεβαια εχει νικησει και μια Ultear αλλα και παλι εμενα μου φαινεται αδυναμος! δε μου το γεμιζει το ματι!

#2749 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2012 - 01:37

Μήπως θυμάται κανείς πόσο είχαν πει ότι διαρκεί το τουρνουά γιατί εγώ θυμάμαι ότι είχαν πεί 4 μέρες αλλά αν είναι όντως τέσσερις τότε αυτή η μέρα είναι και η τελευταία

5 μερες διαρκει το τουρνουα. Τωρα βρισκομαστε στην 4η μερα. http://www.mangareader.net/fairy-tail/268/14 (1η εικονα)

#2750 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2012 - 08:04

5 μερες διαρκει το τουρνουα. Τωρα βρισκομαστε στην 4η μερα. http://www.mangareader.net/fairy-tail/268/14 (1η εικονα)

Thanks, αλλά και πάλι ο άλλος είπε ότι το σχέδιο θα τεθεί σε εφαρμογή σε 3 μέρες. Τότε όμως θα έχει τελειώσει το τουρνουά και από ότι κατάλαβα αυτός για κάποιο λόγο χρειάζεται την Lucy που αυτή θα έχει φύγει μαζί με τους υπόλοιπους

#2751 tasos-cs2

tasos-cs2

The 6th Hokage

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2012 - 13:54

Πολυ ωραιο. Ο Natsu ζηταει εκδικιση και αποτι φαινεται θα συνεργαστει με τον Gazeel. Θα μου αρεσε στην ομαδα να ειναι Jellal η Mirajane.Ειναι S-Class και πολλοι πιο δυνατοι.(Ο Mystogan ειναι S-Class αλλα και ο Jellal δυνατος φαινεται.)
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2752 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2012 - 13:59

ολα καλα αλλα ο γκρει??? ο γκρει?? μας τρολλαρε παλι ο μασιμας...! ο νατσου φαινεται τσαντισμενος αλλα κατι λειπει... θελει ενα μεταλλο-φλογερο νακαμα παντς να τους στειλει απο κει που ρθαν τους σαμπερ.. και μαλλον ο αλλος γκει με το κουνελι θα πολεμησει την αλλη βδομαδα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Strawhat: 21 Ιούλιος 2012 - 13:59

#2753 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2012 - 20:10

Πώρωση το κεφάλαιο! Στο 5 vs 5 θα δούμε καλό ξυλίκι! Για τώρα, άντε να τις φάνε λίγο οι Sabertooth... :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2754 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2012 - 22:16

ολα καλα αλλα ο γκρει??? ο γκρει?? μας τρολλαρε παλι ο μασιμας...! ο νατσου φαινεται τσαντισμενος αλλα κατι λειπει... θελει ενα μεταλλο-φλογερο νακαμα παντς να τους στειλει απο κει που ρθαν τους σαμπερ.. και μαλλον ο αλλος γκει με το κουνελι θα πολεμησει την αλλη βδομαδα...

Ο Gray ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον Natsu.

Spoiler:

#2755 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούλιος 2012 - 23:16

Ναι απλα ο Natsu τους νικαει ολους ενω ο Gray χανει απο ολους

gVaaH5O.jpg

#2756 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2012 - 03:53

πολύ καλύτερα τώρα που η FT είναι μία ομάδα, δεν μου κόλλαγε καθόλου που ήταν A και B... αν και σίγουρα ο Gray είναι χειρότερος από την Mirajane, θέλω να τον δω να παίρνει εκδίκηση.

γλιτώσαμε από τους ανούσιους με την συγχώνευση, αυτή η πεντάδα είναι αρκετά ισχυρή για την FT πιστεύω, με τον Gildarts στην θεση του Gray είναι η καλύτερη πεντάδα της FT κατά την άποψη μου (χωρις το αρχηγόπουλο μέσα, αν και θα έπρεπε να χωρέσω και την Mira μέσα)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hyuuga_Nikorasu: 22 Ιούλιος 2012 - 03:57

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2757 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2012 - 12:53

Ο Gray ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον Natsu.

απο που φαινεται αυτο? αφου ειναι λουζερ ο τυπος

#2758 tasos-cs2

tasos-cs2

The 6th Hokage

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2012 - 14:07

Ακριβως :
1.Φωτια > Παγο
2.Natsu = Dragon Slayer
3.Θα προτιμουσα Wendy γιατι (εστω και αχριστη)η ομαδα θα ειχε 4 απο τους 5 σθμμετεχοντες Dragon Slayer.Τωρα που το σκςφτομαι αν εβαζαν την Wendy στο Tag Match θα βοηθοθσε με τα μαγικα της τον συμπαιχτη.
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2759 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2012 - 14:51

Ας μην κοροιδευομαστε...Ο Gray εμφανιστηκε σαν Vegeta σε αυτο το show(με τον Natsu να εχει αντιστοιχα τον ρολο του Goku)...Δηλαδη πριν γνωρισουμε την Erza ανετα ηταν ο 2ος πιο δυνατος μετα τον Natsu.Αργοτερα ειναι που χαλασε το πραγμα!

image.jpg

#2760 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2012 - 18:50

Ενταξει,ωραιο θα ηταν να ειχε και αυτος τα ass-pulls που εχει ο Natsu.

Spoiler: