Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#2701 NEMES1S

NEMES1S

Kuro no Shinigami

• Members
  • 72 posts

Posted 29 June 2012 - 19:08

Πωωωω αυτος ο Μεστ ειναι ποιο βλακας και απο τα καστανα χωνετε εκει που δεν τον σπερνουν και δεν αφηνει και τον Jelal να κανει την δουλεια του

#2702 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 29 June 2012 - 20:13

Φτου ρε γαμώτο, εκεί που λες ότι βρήκε τον τύπο εμφανίζεται ο Mest και σου κόβει την χαρά

#2703 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 29 June 2012 - 20:20

Εγω δεν καταλαβα πως νικησε η wendy ...

image.jpg

#2704 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 29 June 2012 - 20:21

Εγω δεν καταλαβα πως νικησε η wendy ...

Δεν νίκησε, ισοπαλία ήρθε

#2705 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 29 June 2012 - 20:22

Ναι δεν το ειπα καλα.Δεν καταλαβα πως εφερε ισοπαλια...Αφου ηταν πολυ δυνατοτερη η αλλη.

image.jpg

#2706 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 29 June 2012 - 20:26

Ναι δεν το ειπα καλα.Δεν καταλαβα πως εφερε ισοπαλια...Αφου ηταν πολυ δυνατοτερη η αλλη.

Τι να σου πω τώρα και ο Iwan δυνατότερος ήταν από τον Laxus αλλά εκείνος τους νίκησε και τους πέντε με δυο κινήσεις

#2707 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 29 June 2012 - 20:33

Ο Mashima εκανε παλι τα μαγικα του λεω εγω...Νταξει,παει στο διατανο και ο Laxus εχει γινει υπερτουμπανο και αυτο φανηκε απο την αρχη της μαχης.Αλλα η Wendy φανηκε οτι δεν ειχε καμια απολυτως πιθανοτητα νικης....

image.jpg

#2708 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 29 June 2012 - 20:41

Ο Mashima εκανε παλι τα μαγικα του λεω εγω...Νταξει,παει στο διατανο και ο Laxus εχει γινει υπερτουμπανο και αυτο φανηκε απο την αρχη της μαχης.Αλλα η Wendy φανηκε οτι δεν ειχε καμια απολυτως πιθανοτητα νικης....

H γνωστή nakama power του Mashima

#2709 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 30 June 2012 - 02:41

Μια χαρα το τσαπτερ.Συνεχιζει το αρκ να σπερνει.Μην ξεχνατε για fairy tail μιλαμε και επεισεις , ηταν απο τα πιο ωραια battles που εχω δει.
Lmao 2 κοριτσακια με κοτσιδακια να εχουνε μαγεια του αερα = epic win mashira.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#2710 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 30 June 2012 - 10:52

Η γουεντυ ηρθε ισοπαλια γιατι υποτι8εται οτι κουρασε την αλλη με τη μαγεια της ενω η αλλη γιατρεψε τους τραυματισμους της χωρις να διωξει την κουραση :P απλα τα ειπα ε? ε μετα βαραγανε και οι 2 κουρασμενες με νακαμαπαουερ και ηρθανε Χ. αυτα :lockulocku:

#2711 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 30 June 2012 - 11:38

Οχι οτι οι δυναμεις της μιας αποδειχτηκαν απο το προηγουμενο chapter κλασεις ανωτερες...

Και ξαναερχομαστε στα ιδια.Πως μπορεσε και αντεξε η Wendy τοση ωρα,ωστε να κουρασει την αντιπαλο της;Nakama@@@...Νομιζω κανουμε πολυ συζητηση για το τιποτα

image.jpg

#2712 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 30 June 2012 - 12:08

Ειναι απλο (τουλαχιστον για τον Mashira)

Η μαγεια της Wendy ειναι να healαρει τους αλλους (take away their fatigue).Η μαγεια της Chelia που ειναι god slayer ειναι να γιατρευει τον εαυτο της.(Εδω δεν ειμαι σιγουρος και για την μεταφραση).

Αυτη ειναι η διαφορα god slayer απο dragon slayer , και ουσιαστικα ειναι διαφορες στη μαγεια , χωρις αναγκαια να ειναι ανοτερη του god slayer.

Αυτο που εγινε τωρα στη μαχη , ειναι οτι η Wendy οταν η Chelia πηγε να της κανει μια πολυ δυνατη επιθεση στη μεση της μαχης οπου ητανε ΠΟΛΥ κουρασμενες , αποτωμα την Healαρε ωστε απο την πολυ magic power εκανε miss.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#2713 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 30 June 2012 - 13:19

Το θεμα ειναι οτι η δυναμη της ηταν πολυ ανωτερη.Απο την μια εχουμε την Wendy που βγηκε εκτος στα πρωτα 5 λεπτα και συνεχισε(...),που εχει πολλες πληγες απο την μαχη και απο την αλλη μια πολυ δυνατοτερη αντιπαλο που δεν εχει ουτε γρατζουνια....Νο logic here,τουλαχιστον εγω δεν μπορω να το καταλαβω...

Επισης γιατι η Chilia ηταν κουρασμενη;Εγω δεν την ειδα να λαχανιαζει...Αυτο που ειδα απο την μερια της Wendy ειναι οτι μολις αναφερθηκε στο FT πηρε ξανα την nakama power ουρανοκατεβατα....

image.jpg

#2714 Animanga fan

Animanga fan

Kaede FTW

• Members
  • 164 posts

Posted 03 July 2012 - 11:39

Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το κεφάλαιο!!!Μπράβο στην Wendy που επιτέλους έγινε δυνατή και ξεκίνησε να μαθαίνει secret moves :riiight: .Μου άρεσε η μάχη και θεωρώ πολύ έξυπνο αυτό που έκανε η Wendy(δεν την είχα και σε πολύ εκτίμηση).Ωραίος και ο Mashima που μας κρατά σε εγρήγορση...άραγε ο Jellal δεν μπορεί άνετα να ξεφύγει από εκεί;Πάντως αν το κάνει προβλέπω μάχη Milliana VS Jellal!!!

#2715 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 posts

Posted 05 July 2012 - 19:18

Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το κεφάλαιο!!!Μπράβο στην Wendy που επιτέλους έγινε δυνατή και ξεκίνησε να μαθαίνει secret moves :riiight: .Μου άρεσε η μάχη και θεωρώ πολύ έξυπνο αυτό που έκανε η Wendy(δεν την είχα και σε πολύ εκτίμηση).Ωραίος και ο Mashima που μας κρατά σε εγρήγορση...άραγε ο Jellal δεν μπορεί άνετα να ξεφύγει από εκεί;Πάντως αν το κάνει προβλέπω μάχη Milliana VS Jellal!!!

oxi den mporei na ksefigei aneta epeidi an figei tha ekthesei to fairy tail alla den mporei na katsei kiolas epeidi einai paranomos kai oxi o alithinos mystogan
Posted Image
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!:hahaha: