Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#1996 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 posts

Posted 09 November 2011 - 13:08

Τόσες πολλές πληροφορίες μέσα σε ένα μόλις chapter. Well done Mashima. :riiight:

Το Magic Council φαίνεται πως πια δεν είναι τόσο εχθρικά προσκείμενο απέναντι στη Fairy Tail. Θέλω να δω τι ρόλο θα παίξει αυτό στην πορεία. Πάντως ουσιαστικά το μόνο που έχει προσφέρει στην ιστορία αυτή η "οργάνωση" είναι να ρίξει το Etherion, να συλλάβει τον Gellal και να στείλει τον Mest (aka Doranbalt), που στην ουσία δεν έκανε και τίποτα... Πάντως καθοριστικό ρόλο δεν έχουν λάβει στην ιστορία μέχρι στιγμής.

Ο Gildarts για νέος Master, ήταν εν μέρει αναμενόμενο, αν και θα μου άρεσε να έμενε ο Macao... :P Τι να 'ναι αυτό το Lumen Etoile όμως...; :hmmm:
Από πού ξέρουν όλοι τον Natsu ρε παιδί μου; Μία ο Zeref, τώρα αυτοί οι Dragonslayers (που ξέρουν και τον Gajeel)... Τι να πω, δημοσιότητες... :P

ΥΓ. Κάτι που θυμήθηκα και πρέπει να ομολογήσω πως έχει αφήσει ξεκρέμαστο ο Mashima είναι ότι ο Gajeel το παίζει διπλός πράκτορας μεταξύ Fairy Tail και την Guild του γιου του Makarov. Ελπίζω να μην το 'χει ξεχάσει. :P

ΥΓ.2 Θα ξαναδούμε την Grandine;! Άντε να κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους οι δράκοι... :D
Posted Image

#1997 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 11 November 2011 - 16:44

Fiary Tail 259 στο mangastream http://www.mangareader.net/fairy-tail/259

#1998 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 11 November 2011 - 17:12

fail chapter, μονο μερικα αστεια αξιζαν, τωρα την τελευταια σελιδα δεν την καταλαβα....

#1999 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 11 November 2011 - 17:18

Νταξ' δεν το λες και fail....

Μου άρεσε,που έδειξε την διαφορά δύναμης μεταξύ των μελών που έμειναν πίσω κι αυτών που ήταν στο Tenrou Island.

Posted Image

#2000 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 posts

Posted 11 November 2011 - 17:25

Hey, ο Max έχει γίνει γαμάτος! Πάντα μου άρεσε η μαγεία του, και τώρα που έχει και cool εμφάνιση και τέτοια δύναμη τα σπάει! :blingeye2:
Πολύ ό,τι να 'ναι η φάση με τον Gildarts όμως... Μα καλά, εκεί που πάει να κάνει κάποια αλλαγή, κάποια πρωτοτυπία, κάτι καλό τέλος πάντων, αυτός ο Mashima, το αναιρεί...; Αν είναι δυνατόν δηλαδή... :P Όσο για αυτό που προτείνει ο Romeo, υποθέτω θα 'ναι κανένα tournament για Guilds ή κάτι τέτοιο... Όπως και να 'χει θα 'ναι ενδιαφέρον!
Τέλος, αυτό με την Grandine τι ήταν...; :oo:
Πάντως και στο anime, η φωνή της Grandine όταν εμφανίζεται και μιλάει με τον Igneel είναι ίδια με τη φωνή της Polyushica... Λέτε οι δράκοι να έχουν πάρει ανθρώπινη μορφή; (αν και ο Igneel μου φάνηκε με σάρκα και οστά τότε... :P)

Γενικά πολύ γέλιο το chapter, και μ' αρέσει που μετά από την επιστροφή των μελών που είχαν πάει στο Tenrou Island παρουσιάζονται πολλά νέα στοιχεία σε κάθε νέο κεφάλαιο.
Posted Image

#2001 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 11 November 2011 - 17:27

Το τσαπερ ήταν στο γνωστό επίπεδο που έχει ωρίσει ο μανγακα οπότε δεν απογοητεύτικα αλλά δεν κατάλαβα ποιος είναι ο μαστερ τωρα...ο παππούς η ο laxus?

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#2002 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 posts

Posted 11 November 2011 - 17:31

ο παππούς η ο laxus?

O Makarov. Απλά ο Gildarts ζήτησε να γίνει δεκτός ξανά στην Guild ο Laxus.
Posted Image

#2003 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 11 November 2011 - 17:41

Το τσαπερ ήταν στο γνωστό επίπεδο που έχει ωρίσει ο μανγακα οπότε δεν απογοητεύτικα αλλά δεν κατάλαβα ποιος είναι ο μαστερ τωρα...ο παππούς η ο laxus?

Ο παππους.Και οχι μονο αυτο,αλλα ειναι και ο εκτος master;:hot::oo::redcard2:Μα καλα,πολυ ελαφρια την εχουν παρει την αρχηγια στο FT guild...Στην αρχη βαζει τον πατερα του Romeo(δεν εχω καταλαβει αν το εκανε για πλακα ή οχι.Επισης ακομι δεν εχω καταλαβει γιατι το εκανε αυτο ο Makarov),μετα απο λιγο καιρο βαζει τον Gildartz και μετα απο την επομενη μερα ο Gild βαζει ξανα τον Makarov .Δηλαδη WTF?!?!:oo:Επισης,πως εχει την δυναμη του Laxus o Natsu?:hmmm:

Στο chapter μ'αρεσαν μονο οι αποκαλυψεις,τις οποιες δεν πολυ-καταλαβα...:hihi2:

image.jpg

#2004 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 November 2011 - 17:42

βασικα εχω πρεοσεξει οτι τα ματια της ηταν σαν δρακου ...ξερετε ερπετου
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2005 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 11 November 2011 - 17:43

8 οριζόντια: το έχουν οι αναγνώστες, το υποτιμά ο Mashima. 9 γράμματα, το πρώτο Ν

Spoiler:

Μακάρι να ανέβει. Α, και οι mods κυκλοφορούν και οπλοφορούν. Στάνταρ θα φάμε κράξιμο για τα spoiler tags.

#2006 aXxXeL

aXxXeL

CHEERIOOO!!

• Members
  • 316 posts
  • LocationLarisa,Greece

Posted 11 November 2011 - 17:44

Ναι τώτα που το ξαναδιάβασα είδα πως λέει τον αναγνωρίζει σαν μέλος τον laxus νόμιζα ότι έλεγε Master αλλά θα έχει πλάκα ο igneel να είναι κανένας απ'το guild και ο natsu να τον ψάχνει σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο

Posted Image

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons

Even Death may die

Spoiler: MyAnimeList

#2007 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 11 November 2011 - 17:45

Εγω γιατι νομιζω πως ο Igneel ειναι ο Gildartz ???:hmmm::kakaka:

image.jpg

#2008 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 November 2011 - 17:49

Τι θα γίνει πότε θα δούμε επιτέλους τον Laxus Χοκάγκε να γουστάρουμε ?

Και μου άρεσε η λογική του Natsu, τι προπονήσεις και μλκιές lets do drugs :kakaka:
Posted Image

#2009 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 11 November 2011 - 17:51

Μακάρι να ανέβει. Α, και οι mods κυκλοφορούν και οπλοφορούν. Στάνταρ θα φάμε κράξιμο για τα spoiler tags.

worry not my friend spoiler tags have no place here. στην τελικη ειναι το latest chapter section. τωρα επι του τσαπτερ μπορω να πω οτι μου αρεσε που ειδα οτι ολοι εχουν δυναμωσει αρα ο νατσου δεν θα ειναι ο θεος που κυριαρχει στα παντα, αλλα τον να; τον παει κοντρα ενα ατομο που ηταν φιλλερ χαρακτηρας με βαζει σε σκεψη για το ποσο χρησιμοι θα ειναι ολοι τους..

#2010 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 11 November 2011 - 17:55

Εγω γιατι νομιζω πως ο Igneel ειναι ο Gildartz ???:hmmm::kakaka:

Δεν νομίζω, έχει πέσει σύρμα να μην έχουν επαφές με τους ανθρώπους, το λεγε ο Igneel όταν έκραζε τη Grandine. Και δεν έχει παρόμοιες δυνάμεις ο Gildy με τον Igneel. Οι 2 κυρίες είναι θεραπεύτριες πχ. Πάντως θα ΄λεγε άσχημα σαν ιδέα.