Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#1531 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 18 June 2011 - 22:40

Καιρό έχουμε,να δούμε τον Gray,να δέρνει κάποιον.
Θυμάμαι,που στην αρχή του manga,μας τον είχε παρουσιάσει,σαν άξιο αντίπαλο-σχεδόν ισοδύναμο- του Natsu.Τώρα,πως τα κατάφερε ο Μάσιμας,μετά από καμιά εκατό κεφάλαια, να μου δίνει την εντύπωση πως ακόμα και η Lucy,θα μπορούσε να τον δείρει.,αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω...

Posted Image

#1532 Elidor

Elidor

of Cimmeria

• Members
  • 20 posts

Posted 19 June 2011 - 01:16

Θυμάμαι,που στην αρχή του manga,μας τον είχε παρουσιάσει,σαν άξιο αντίπαλο-σχεδόν ισοδύναμο- του Natsu.Τώρα,πως τα κατάφερε ο Μάσιμας,μετά από καμιά εκατό κεφάλαια, να μου δίνει την εντύπωση πως ακόμα και η Lucy,θα μπορούσε να τον δείρει.,αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω...

Iσως φταιει και το γεγονος πως εχουν μαζευτει 3 dragon slayers με αντιθεση την αρχη του fairy tail που ηταν μονο 1. ο Νατσου. Και ο Μασιμα δινει εμφαση σε αυτους, οπως για παραδειγμα στην μαχη με τον βασιλια του Edolas, οπου ηταν μια μαχη μεταξυ "δρακων" καθαρα και ο Gray ειχε μεινει στην ακρη να παιζει ξυλο με τους παρακατιανους τους στρατιωτες.

Posted Image

#1533 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 June 2011 - 01:29

Καλά και οι άλλοι 2 τίποτα δεν κάνουνε, ο Gazille κυνηγάει κοτόπουλα, και η Wendy υπάρχει για να δίνει fanservice σε παιδεραστές.
Posted Image

#1534 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 19 June 2011 - 10:15

@Elidor:
Πιστεύω πως οι Dragonslayers,είναι υπερεκτιμημένοι.

Καλά και οι άλλοι 2 τίποτα δεν κάνουνε, ο Gazille κυνηγάει κοτόπουλα, και η Wendy υπάρχει για να δίνει fanservice σε παιδεραστές.

Something like that....
O Gazille,ενώ στην αρχή ήταν Badass,τώρα μου θυμίζει τον Vegeta....

Posted Image

#1535 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 19 June 2011 - 11:08

Δεν νομίζω να νικήσει έτσι απλα ο Γκρίζος γιατί πρέπει κάπως ο Αδης να μάθει για τα σχέδια της ultear ώστε να την τιμωρίσει η κάτι τέτοιο. Αρα κάποια ανάμηξει θα έχει ο Αδης στο Gray VS Ultear

#1536 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 posts

Posted 23 June 2011 - 12:55

Nαι, το ίδιο έχει γίνει και σε πολλούς άλλους χαρακτήρες από μάνγκα, π.χ. Ishida

Όσο για το τελευταίο chapter (άργησα μόνο 5 μέρες να γράψω:hihi2:): ότι είχα πεί για τον Gray το παίρνω πίσω. Ο Μάσιμα αποφάσισε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να τον βάλλει πάλι στο παιχνίδι. Πολύ καλή η επιστροφή του στη δράση, ειδικά με την μπουνία-ηθική δικαίωση στην Ultear. Για να μην μιλήσω για την πιο Gray x Juvia σκηνή στην μέχρι στιγμής ιστορία του FT.:kakaka:
Posted Image

#1537 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 25 June 2011 - 15:27

άφωνοι μείνατε όλοι από το chapter?

qzMHWHd.png

#1538 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 25 June 2011 - 15:32

Καλο ηταν ^^

2bbd14fc.jpg

#1539 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 June 2011 - 16:00

Δεν υπάρχει κάτι αξιοσυζήτητο στο chapter, θα εντυπωσιαστώ αν κερδίσει η Ultear, θα είναι καλή έκπληξη γιατί βρίσκομαι σε ετοιμότητα να δω στο επόμενο τον Γκρέι να την δέρνει.
Posted Image

#1540 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 25 June 2011 - 16:43

Δεν υπάρχει κάτι αξιοσυζήτητο στο chapter, θα εντυπωσιαστώ αν κερδίσει η Ultear, θα είναι καλή έκπληξη γιατί βρίσκομαι σε ετοιμότητα να δω στο επόμενο τον Γκρέι να την δέρνει.

:bahhh:
My thoughts exactly.

Posted Image

#1541 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 posts

Posted 28 June 2011 - 12:24

Xμμ, εντάξει η μάχη, ο Gray επιστρέφει στη δράση.. Άνυπομονώ να δούμε και το παρελθόν της Ultear.

Πάντως, η όλη μάχη μου θυμίζει από το προηγούμενο μάνγκα του Μάσιμα,το Rave Master, την μάχη του Musika (copy paste ο Gray μόνο που πετάει ασήμι αντί για πάγο) με την Reina (η κακιά που στη μέση της μάχης άρχισε να πετάει κι αυτή ασήμι). Όποιος το έχει διαβάσει θα καταλάβει... :borednn9:

Edited by Brook The Pirate King, 28 June 2011 - 17:40.

Posted Image

#1542 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 28 June 2011 - 12:30

^Ισχύει !!! :hahaha:
Πάντως,ελπίζω να διαψευσθώ,θα είναι μεγάλη σούπα,αν η μάχη τελειώσει,με αγκαλιές και δάκρυα,όπως έγινε με την μάχη της Juvia...

Posted Image

#1543 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 28 June 2011 - 12:34

δεν το έχω τελειώσει ακόμα το rave αλλά έχω δει ένα σωρό παρόμοια πράγματα με το Fairy Tail. Μου άρεσε πάντος η σκέψη να χρησιμοποιήσει το αίμα του για να πολεμησει

#1544 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 posts

Posted 28 June 2011 - 17:43

Πάντως,ελπίζω να διαψευσθώ,θα είναι μεγάλη σούπα,αν η μάχη τελειώσει,με αγκαλιές και δάκρυα,όπως έγινε με την μάχη της Juvia...

Δεν το νομίζω. O Gray είναι, μην το παραχέσουμε κιόλας! Iσως βέβαια και να μην την αποτελειώσει ο Gray και να έρθει και κάποιος άλλος (αμφιβάλλω βέβαια με αυτό αλλά ποιός ξέρει; ).
Posted Image

#1545 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 02 July 2011 - 12:31

http://mangastream.com/read/fairy_tail/37257601/1

It's out.

Spoiler:

Edited by Black Kaiser, 02 July 2011 - 12:38.