Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 18 June 2011 - 22:40
Θυμάμαι,που στην αρχή του manga,μας τον είχε παρουσιάσει,σαν άξιο αντίπαλο-σχεδόν ισοδύναμο- του Natsu.Τώρα,πως τα κατάφερε ο Μάσιμας,μετά από καμιά εκατό κεφάλαια, να μου δίνει την εντύπωση πως ακόμα και η Lucy,θα μπορούσε να τον δείρει.,αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω...
Posted 19 June 2011 - 01:16
Καιρό έχουμε,να δούμε τον Gray,να δέρνει κάποιον.
Θυμάμαι,που στην αρχή του manga,μας τον είχε παρουσιάσει,σαν άξιο αντίπαλο-σχεδόν ισοδύναμο- του Natsu.Τώρα,πως τα κατάφερε ο Μάσιμας,μετά από καμιά εκατό κεφάλαια, να μου δίνει την εντύπωση πως ακόμα και η Lucy,θα μπορούσε να τον δείρει.,αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω...
Iσως φταιει και το γεγονος πως εχουν μαζευτει 3 dragon slayers με αντιθεση την αρχη του fairy tail που ηταν μονο 1. ο Νατσου. Και ο Μασιμα δινει εμφαση σε αυτους, οπως για παραδειγμα στην μαχη με τον βασιλια του Edolas, οπου ηταν μια μαχη μεταξυ "δρακων" καθαρα και ο Gray ειχε μεινει στην ακρη να παιζει ξυλο με τους παρακατιανους τους στρατιωτες.
Posted 19 June 2011 - 10:15
Πιστεύω πως οι Dragonslayers,είναι υπερεκτιμημένοι.
Something like that....Καλά και οι άλλοι 2 τίποτα δεν κάνουνε, ο Gazille κυνηγάει κοτόπουλα, και η Wendy υπάρχει για να δίνει fanservice σε παιδεραστές.
O Gazille,ενώ στην αρχή ήταν Badass,τώρα μου θυμίζει τον Vegeta....
Posted 19 June 2011 - 11:08
Posted 23 June 2011 - 12:55
Καιρό έχουμε,να δούμε τον Gray,να δέρνει κάποιον.
Nαι, το ίδιο έχει γίνει και σε πολλούς άλλους χαρακτήρες από μάνγκα, π.χ. Ishida
Όσο για το τελευταίο chapter (άργησα μόνο 5 μέρες να γράψω

Posted 25 June 2011 - 15:27
Posted 25 June 2011 - 15:32
Posted 25 June 2011 - 16:43
Δεν υπάρχει κάτι αξιοσυζήτητο στο chapter, θα εντυπωσιαστώ αν κερδίσει η Ultear, θα είναι καλή έκπληξη γιατί βρίσκομαι σε ετοιμότητα να δω στο επόμενο τον Γκρέι να την δέρνει.

My thoughts exactly.
Posted 28 June 2011 - 12:24
Πάντως, η όλη μάχη μου θυμίζει από το προηγούμενο μάνγκα του Μάσιμα,το Rave Master, την μάχη του Musika (copy paste ο Gray μόνο που πετάει ασήμι αντί για πάγο) με την Reina (η κακιά που στη μέση της μάχης άρχισε να πετάει κι αυτή ασήμι). Όποιος το έχει διαβάσει θα καταλάβει...

Edited by Brook The Pirate King, 28 June 2011 - 17:40.

Posted 28 June 2011 - 12:30

Πάντως,ελπίζω να διαψευσθώ,θα είναι μεγάλη σούπα,αν η μάχη τελειώσει,με αγκαλιές και δάκρυα,όπως έγινε με την μάχη της Juvia...
Posted 28 June 2011 - 12:34
Posted 28 June 2011 - 17:43
Πάντως,ελπίζω να διαψευσθώ,θα είναι μεγάλη σούπα,αν η μάχη τελειώσει,με αγκαλιές και δάκρυα,όπως έγινε με την μάχη της Juvia...
Δεν το νομίζω. O Gray είναι, μην το παραχέσουμε κιόλας! Iσως βέβαια και να μην την αποτελειώσει ο Gray και να έρθει και κάποιος άλλος (αμφιβάλλω βέβαια με αυτό αλλά ποιός ξέρει; ).

Posted 02 July 2011 - 12:31
It's out.
Edited by Black Kaiser, 02 July 2011 - 12:38.