Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Νταξ τα 'σπασε ο Azuma, όλα τα shonen έχουν τον mad bomber τους (Mr.5 - OP, Deidara - Naruto, Kimbley - FMA) και μπορώ να πω ότι με τα εκρηκτικά που έσκαγαν από το πουθενά, κατευθείαν στον αέρα είναι σε δική του league, χωρίς να γίνεται απομίμηση.
Ultear forever Ultear και πάλι, ειδικά με την νέα στολή, αν και το φαβορί μου σε αυτό το arc είναι καθαρά Evergreen <3, με την νέα επίσης εμφάνιση (που btw αναρωτιόμουν αφού μπορεί να τους κάνεις πέτρινους όλους με ένα βλέμμα γιατί δεν το χρησιμοποίησε καθόλου πιο πριν με τα τέρατα - Mira).
Και φυσικά ο Makarov μέσα σε 2 σελίδες έκλεψε την παράσταση απ' όλους, άντε να δούμε στο επόμενο τι θα μας δείξουν τα 2 γερόντια, θα δούμε και ικανότητες Hades (ελπίζω μόνο κι αυτός να μην έχει πάλι τις ίδιες με Jose και Brain με τις ψυχές, αν και λόγω ονόματος I wonder).
Τώρα για το αν θα πεθάνει δεν ξέρω... στο FT πεθαίνουν ακόμα πιο λίγοι και από το OP και μάλιστα είναι από τα λίγα που μέχρι και νεκροί των flashbacks επιστρέφουν (Lisanna ), ουσιαστικά ο μόνος που την έπαθε ήταν ο Simon (αν δεν γυρίσει κι αυτός τπτ) και το κλισέ του γέρου που ήταν αλλά δεν είναι πια τούμπανος λόγω γηρατειών και θυσιάζεται για την νέα γενιά το έχουμε ξαναδεί
Spoiler: DB-OP-Naruto Spoilers
Master Roshi - DB (αν και μετά επέστρεψε με τις μπάλες, whatever )
Whitebeard - OP
3rd Hokage - Naruto
... οπότε πεθάνει δεν πεθάνει δεν θα με εκπλήξει, αλλά ελπίζω απλώς να αποδοθεί καλά η μάχη. Το ιδανικό μου πάντως θα ήταν να πεθάνει και να γυρίσει ο Laxus, που λέει και ο laraska, πιο δυνατός και καλός από παλιά, τους βοηθήσει όλους και γίνει new master. /daydreaming
Αντε να δουμε hades vs makarov...Δυστυχως ολοι ξερουμε πως θα καταληξει αυτη η μαχη,αλλα παλι θα ειναι ενδιαφερουσα...Και φενονται ωραιες οι δυναμεις των 7 kin.
Ας γράψω για το "Makarov Charges" τότε. Ο Azuma είναι υπερδυνατός, τρεις (σχετικά καλοί) μάγοι δεν μπορούν να τον κάνουν καλά! Ένοιωσα να κυλάει πολύ γρήγορα αυτό το κεφάλαιο, χωρίς να 'χω πολλά να σχολιάσω.
Οι τελευταίες σελίδες ήταν αηδιαστικά πωρωτικές, και δεν μπορώ να περιμένω για τις ξυλιές του Makarov στο επόμενο, αλλά και τη(ν πιθανή) συμμετοχή του Natsu στην μάχη με τον βομβιστή. Υποθέτω πως, ενώ ο Makarov θα προσπαθήσει να κρατήσει όλη τη Συντεχνία του Άδη πίσω, τελικά θα μείνουν Master vs. Master και οι υπόλοιποι θα ξαμοληθούν στο Ιερό Νησί.
Όσο και να λέγεται, αν μου πεθάνει ο Makarov δε θα το αντέξω. Αλλά από μια ειρινική παραίτηση και μια συμμετοχή τύπου Kameshen'nin θα έριχνε πολύ το γόητρό του, οπότε ένας ηρωικός θάνατος (αφού νικήσει τον Hades εννοείται) θα αρέσει πιο πολύ.
Spoiler:
Αλλά βρε παιδιά, αν τα τινάξει ποιος θα τον αντικαταστήσει;
Καιρο εχω να γραψω εδω περα. Καλα το παει ο Mashima.Καταφερε ο φουστης να του δωσει ξανα ενδιαφερον μετα απο ενα αθλιο arc.
κοιτα νομιζω οτι πλεον και αφου το δουμε ολο μαζι το αρκ με τις γατες δεν ηταν και τοσο ασχημο. ηταν χειροτερο απο τα προηγουμενα σιγουρα και απο οτι ειχαμε συνηθισει αλλα σε τελικη αναλυση ηταν ΟΚ
ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.