Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#3151 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2013 - 13:05

http://www.mangareader.net/fairy-tail/315
όλοι τα είχαμε ψηλιαστεί, και το τι θα κάνει η Elza και ότι η Minerva εκτός από τσόντα είναι και BITCH :redcard2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#3152 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2013 - 14:18

Φοβερος χαρακτηρας για villain η minerva, πολυ μ'αρεσει και πολυ ευχομαι να τη σπασουν στο ξυλο
Μμμ νομιζω παλι τρολαρε ο Μασιμα...
Τελος παντων ακομα περιμενουμε το μεγαλο μπαμ που θα αδυνατουμε να πιστεψουμε...
:thatsit: Have a nice day! :)

#3153 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2013 - 14:40

καιρο ειχαμε να δουμε σε shonen εναν τοσο badass γυναικιο χαρακτηρα!

2bbd14fc.jpg

#3154 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2013 - 19:37

Πάλι καλά πήγαν έτσι τα πράγματα, στο μυαλό μου μου ερχόντουσαν όλα τα χειρότερα πιθανά σενάρια..
Ήμουν συνεχόμενα έτσι για το ολόκληρο τσάπτερ..

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lucy Heartfilia: 18 Ιανουάριος 2013 - 19:38

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#3155 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2013 - 19:42

MINERVA!!!

Ναι. Επιτέλους. Ένας κακός στο Fairy Tail που ΔΕΝ θα γίνει καλός!!! Θέλω να ξαντεριάσει την Έρζα, να αφήσουμε το fairy tail, την έκλειψη και το τουρνουά και να δούμε τη ΘΕΑ να καίει, να σκοτώνει, να λεηλατεί και να ισοπεδώνει ό,τι βρει στο δρόμο της.

#3156 SilisKun

SilisKun

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2013 - 20:30

Ντάξει παιδιά, ο Μασίμα το χει παρακάνει με το όλο nakama power thing.
Η Έρζα στο προηγουμενο chapter δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της και μόλις η Κάγκουρα έβγαλε το δυνατότερο σπαθί της για να την αποτελειώσει, η Ερζα ξαφνικά μπόρεσε να το αποκρούσει και να την νικήσει μάλιστα με μια μόλις κίνηση(!!!). Δηλαδή έλεος!
Τουλάχιστον ελπίζω ο αγαπημένος μου γυναικείος χαρακτήρας στο Fairy Tail(λέγε με Kagura) να επιζήσει!

Υ.Σ: Εύχομαι η Μινέρβα να φάει τόσο ξύλο που θα ικετεύει την Έρζα να σταματήσει.

#3157 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2013 - 20:42

Βασικα το πρωτο μισο ηταν απο κακο εως κακιστο...Το φλασμπακ και το τελος ητανε αρκετα ωραιο.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙ Η ΚΑΓΚΟΥΡΑ , ειναι καλη ευκαιρια για τον Hiro να στειλει εναν χαρακτηρα.Την μαχη την περιμενα πολυ καλυτερο ΑΦΟΥ σηκωθηκε η Ερζα πρωτα απ'ολα.
Minerva Overpowered
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#3158 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2013 - 21:59

Erza Overpowered

fixed :P

#3159 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2013 - 11:38

Το ότι η Erza απλά έκανε άμυνα δεν θα το σχολιάσω καν. Ειπαμε πρεπει σώνει και καλά να μην χάνει απο κανέναν. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η Kagura είχε όντως σκοπό να σκοτώσει την Erza, νόμιζα ότι απλά θα αστοχούσε εσκεμμένα στην επίθεση της. Τώρα σχετικά με την Minerva δεν καταλαβαίνω γιατί η νίκη χρεώθηκε σε αυτήν, η Kagura είχε χάσει προφανώς πριν παρέμβει και την αποτελειώσει. Να δω επίσης αν καταλήξουμε σε μάχη Erza - Minerva πως θα επανέλθει η Erza σε φυσική κατάσταση για μάχη, και πώς θα το εξηγήσει ο Mashima

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3160 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2013 - 12:16

fixed :P

Σωστα το ειχα γραψει... :D
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#3161 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2013 - 01:09

Σωστα το ειχα γραψει... :D

Ναί... Θέλω να σου πω ό,τι η Erza είναι OP, η Minerva καλά είναι ακόμα. Εξάλλου στα επόμενα chapters θα χάσει απο την Erza

#3162 SilisKun

SilisKun

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2013 - 19:08

Καλό θα είναι να χάσει η Έρζα απέναντι στη Minerva, έτσι και οι υπόλοιπες μάχες θα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον.
Ρε σεις, έχουμε Rogue vs Gajeel τώρα και ΚΥΡΙΩΣ Laxus vs Orga! :lovulovu:

'Εχω επίσης και πολύ μεγάλη απορία για το τι έχει σκαρφιστεί ο Sting!

#3163 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2013 - 01:02

Mακαρη να χασει επιτελους η Eρζα μονο νηκες εχει
Aς παρει εκδικιση ο Laxus που δεν μας εχει διξει ακομα την πραγματικη του διναμη να κανει και κανα fairy law επιτελους πια εχει καταντισει γραφικο το ft πρπ να γινει κατι και η αρχη υποτιθετε οτι εγινε αλλα επιδη τον ξερουμε τον μασιρα ας μην παρασιρθουμε γιατι σε λιγο θα γινη η μινερβα σαν την ultiar

#3164 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2013 - 10:59

Έφτασα και εγώ στο τελευταίο chapter μετά από καιρό που το είχα stalled. Σε αυτό το arc έχει πολλές και ωραίες μάχες, μ' αρέσει και είναι καλύτερο από προηγούμενα arc . Ελπίζω να έχουμε 1-2 θανάτους :hehehe: και όχι να γίνουν όλοι καλοί και όλα τέλεια στο τέλος. Να αλλάξει κάπως το κλίμα....

Ο Laxus o TOYMΠANOΣ δεν το συζητώ, θα τον δώσει πόνο τον άλλο ;)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DeLGaDo: 21 Ιανουάριος 2013 - 13:41

Beyond the Grave Δημοσιευμένη  εικόνα

#3165 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2013 - 14:03

http://www.mangareader.net/fairy-tail/316
καλούτσικο...
Τώρα για την Elza...
Και άλλο τρίο...