Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#3136 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 16:47

Ή κατι πολυ cliche,να μπηκε καποιος στην μεση!Καλη η μαχη αλλα ειναι κριμα στο τελος να κερδισει η Erza...

image.jpg

#3137 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 16:59

Πάντα υπάρχει και το σενάριο το να τραβούσε το σπαθί της με κάποια καταστρεπτική μαγεία και αυτή να failαρε όπως το Fairy Law του Laxus. Οπότε απλώς να την έκοψε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3138 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 17:14

μαλιστα... νταξει πιστευω οτι βαθια μεσα μας ολοι ξερουμε οτι η Ερζα ζει ... δν νομιζω να την πεθανει ..ουτε καν... ΒUT trolling is always an option!
ναι δν ξερω αλλα τα κεφαλαια του fairy tail διαβαζονται απιστευτα γρηγορα για καποιο λογο (λες και δν υπαρχει τοσο πολυ κειμενο ας πουμε:Ρ)....
Γενικα περιμενα πιο πολυ μαχη απο την πλευρα της Ερζα για να πω την αληθεια ..τοσα εχουμε δει εδω επρεπε να το κανει πιο αληθοφανες :Ρ.... too one sided αν και παραδεχομαι οτι ειναι πολυ δυνατη κι η Kagura.. ΘΑ δουμεεεε
Spoiler:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#3139 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 19:04

Μπαα δεν πιστεύω να πεθάνει η Erza, είναι απο τους πιο βασικούς χαρακτήρες.

#3140 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 19:09

Εγω το κοβω για κανονικο θανατο. Απλως αργοτερα θα ταξιδεψουν στον χρονο και ολα θα γινουν ομορφα και ωραια με πεταλουδες γυρω γυρω

2bbd14fc.jpg

#3141 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 19:11

Εγω το κοβω για κανονικο θανατο. Απλως αργοτερα θα ταξιδεψουν στον χρονο και ολα θα γινουν ομορφα και ωραια με πεταλουδες γυρω γυρω

OMG I can totally see that one coming... αλλα αν γινει ετσι τουλαχιστον να χουμε και λιγο κλαμα για το εφε... μν παει χαμενος ο θανατος! ΧΔ

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#3142 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 20:40

Well , η ερζα με τον gajeel ειναι ο λογος που ουσιαστικα αρχισα να βλεπω φαιρυ ταιλ.Αλλα πραγματικα ετσι οπως εχει φτασει το μανγκα , μακαρι να παιθανει η ερζα.Εξαλλου αν ξαφνικα δουμε και 2-3 θανατους σε αυτο το αρκ θα αλαξει ολο το κλιμα του μανγκα.
Btw
http://www.youtube.com/watch?v=nFSy86kdcuw ακουστε το με το chapter , απλα μαγεια.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#3143 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 21:33

Ή κατι πολυ cliche,να μπηκε καποιος στην μεση!Καλη η μαχη αλλα ειναι κριμα στο τελος να κερδισει η Erza...

like

Πάντα υπάρχει και το σενάριο το να τραβούσε το σπαθί της με κάποια καταστρεπτική μαγεία και αυτή να failαρε όπως το Fairy Law του Laxus. Οπότε απλώς να την έκοψε.

like

like αν και θα κουραζε να ξαναπεθαινε η ερζα(ετσι νομιζαμε τουλαχιστον)... αλλα αν πεθανει παλι θα πρεπει γυρισει παλι φανταζομαι...δε κοβεις ετσι ενα δημοφιλη μεην ηρωα...
απλα δεν εδειξαν τοσο σοκαρισμενοι τα αλλα ατομα της guild, οσο ηταν οι host κλπ

Well , η ερζα με τον gajeel ειναι ο λογος που ουσιαστικα αρχισα να βλεπω φαιρυ ταιλ.Αλλα πραγματικα ετσι οπως εχει φτασει το μανγκα , μακαρι να παιθανει η ερζα.Εξαλλου αν ξαφνικα δουμε και 2-3 θανατους σε αυτο το αρκ θα αλαξει ολο το κλιμα του μανγκα.
Btw
http://www.youtube.com/watch?v=nFSy86kdcuw ακουστε το με το chapter , απλα μαγεια.

χαχαχαχα την ιδια σκεψη ειχαμε αδερφε! :P

ΥΓ: διαβαζα την μαχη ακουγοντας αυτο http://www.youtube.com/watch?v=nFSy86kdcuw' , απλα πωρωση :Ρ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos21: 11 Ιανουάριος 2013 - 21:34

:thatsit: Have a nice day! :)

#3144 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2013 - 22:31

like

like

like αν και θα κουραζε να ξαναπεθαινε η ερζα(ετσι νομιζαμε τουλαχιστον)... αλλα αν πεθανει παλι θα πρεπει γυρισει παλι φανταζομαι...δε κοβεις ετσι ενα δημοφιλη μεην ηρωα...
απλα δεν εδειξαν τοσο σοκαρισμενοι τα αλλα ατομα της guild, οσο ηταν οι host κλπ

Εμένα δεν έχει like :(

#3145 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2013 - 10:14

(Y)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#3146 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠάτρα

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2013 - 16:51

Πάλι η χιλιοειπωμένη ιστορία με τον Simon! Έλεος ρε Mashima, περίμενα να ακούσω τον λόγο που τα έχει πάρει με τον Jellal η Kagura, και βγήκε ότι ήταν αδερφή του Simon... Καλύτερα να μας έλεγε ότι την κεράτωσε ή κάτι τέτοιο. Ανακυκλωνόμαστε με την "αμαρτία" του Jellal και τις emo κρίσεις της Erza.

Επίσης να δηλώσω την χαρά μου που παρατηρώ πολλούς να συμμερίζονται το μίσος μου για την Erza (και την imba-συνη της), σε αυτο το thread. Εδώ μιλάμε η Kagura παλεύει με μία μόνο τεχνική ξιφομαχίας, ενώ η άλλη έχει δοκιμάσει 25 στολές και όπλα, για να βρει το κατάλληλο να την νικήσει. Άξια η Kagura, θάνατος στην Erza.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3147 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2013 - 17:15

Πάλι η χιλιοειπωμένη ιστορία με τον Simon! Έλεος ρε Mashima, περίμενα να ακούσω τον λόγο που τα έχει πάρει με τον Jellal η Kagura, και βγήκε ότι ήταν αδερφή του Simon... Καλύτερα να μας έλεγε ότι την κεράτωσε ή κάτι τέτοιο. Ανακυκλωνόμαστε με την "αμαρτία" του Jellal και τις emo κρίσεις της Erza.

Βασικά απ' το να βγάλει έναν άκυρο λόγο απ' το πουθενά, καλύτερα που χρησιμοποιεί κάτι που είναι ήδη γνωστό σε μας. Προσωπικά δε με χάλασε καθόλου και το βρήκα λογική ακολουθία των γεγονότων.
Τώρα δεν πιστεύω για κανένα λόγο ότι θα πεθάνει η Erza, εδώ δεν πέθανε ο Master από τον Acnologia ναούμε. :P Πάντως η Kagura έγινε αγαπημένη!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3148 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2013 - 17:40

ανετα θα εχει κανει χαρακιρι, εδω η Εlza μας κερδησε τον Αζουμα απ'την Καγκουρα θα χασει...
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#3149 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2013 - 19:20

χμμμ...παντως κοινος σκοπος και των δυο ειναι να σωσουν την πιτσιρικα...τωρα αν εγινε κατι προς εκεινη την κατευθυνση...
αλλα οι αντιδρασεις τους και τα αιματα συν το οτι πρεπει να ναι κατι πολυ κουφο που θα πεισει την πριγκηπισσα...
εχουμε και για το οπλο το quote "unsheathing could potentially cause a cataclysm"
ελπιζω να μην μας απογοτευσει ο μασιμα

Εμένα δεν έχει like :(

μου φυγε το multiquote :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos21: 12 Ιανουάριος 2013 - 19:42

:thatsit: Have a nice day! :)

#3150 SilisKun

SilisKun

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2013 - 21:15

Θέλω να νικήσει ΠΑΡΑ πολύ η Κάγκουρα, καθώς είμαι μεγααααλος φαν της! Νίκη της Έρζα με οποιοδήποτε τρόπο θα με απογοητεύσει! Πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτό το arc είναι πολλά υποσχόμενο μέχρι τώρα, έχει τις προυποθέσεις να γίνει το αγαπημένο μου!
Α btw, έχω μια σελίδα του Γκιλνταρτς στο φβ με 1500 likes, αν θέλετε ρίξτε μια ματιά γτ δεν είναι κανένας Έλληνας μέσα :D
http://www.facebook.com/AccidentallyCrashingShit