Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#2041 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2011 - 20:39

8α με πε8ανεται ρε σεις...ηρεμα.. XDDD αλλα οκ, δν ειναι τπτ παραλογο με τη λογικη τ mashima....εδω ο natsu εχει καταπιει και ριξει 50 ειδη φωτιας, αυτο δν ειναι D.slayer ουτε human....flame container μαλιστα xDD Ο σιγκεριμενος char...οτι κ να κανει δν 8α μ φανει κα8λου περιεργο πλεον XD τωρα η πολυ δεν ξερω...πολυ ακιρο μου ακουγεται να νε η grandine, αν κιολα ειναι να τα περιμενουμε απτο mashima :oomfg: αλλα αν ειναι ετσι..."Makarooov = κτηνοβατης εν αγνια" xD
πλακα 8α χει να γινουν τετια ακιρα με τους αλους dragon slayers παντος...αλλα απτην αλη ετσι κ παμε σε τετια φαση...με βλεπω να μου φερνουν περισοτερο γελιο οι μαχες...παρα πορωση XDD

P.S: παντος 8ελω να δω πολυ Jellar, 7 years later :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 12 Νοέμβριος 2011 - 21:53

フカフカ

#2042 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 00:37

Αυτό το επιχείρημα αφού ξέρετε τόσο καλά από ίστορίες γιατί δεν γίνεστε mangaka η κριτικός είναι γελοίο, μου θυμίζει κάτι κουβέντες του Λεμπρόν μετά τους τελικούς του ΝΒΑ "Haters gonna hate βγάζω 20 μύρια και να πάτε να μαμηθείτε !".. Ναι ρε φίλε δεν είμαστε εσύ αλλά θα κριτικάρουμε την απόδοση σου.
Όταν δουλεύεις πάνω σε οποιοδήποτε είδος fiction και το παρακολουθούν εκκατομμυρια άτομα την δουλειά σου κάθε βδομάδα λογικό είναι να υπάρχει κριτική, και ο καθένας μπορεί να εκφράζει την γνώμη του για ένα manga και ας μην είναι mangaka σε ένα δημόσιο φόρουμ. Σε όποιο μη fanboiστικο φόρουμ και να μπείτε τα ίδια θα ακούσετε.

Κριτική =/= hating.
hating= always negative σχόλια=spam
spam=/= opinion

Seriously, αν για ένα manga έχεις συνεχώς αρνητική άποψη, τα πάντα σε χαλάνε, προϋποθέτεις από πριν ότι θα γίνει trollia (πέρα από εκλεκτισμένο γούστο υπάρχουν και μαντικές ικανότητες you see), υποστηρίζεις ότι ο mangaka υποτιμά την νοημοσύνη σου και άλλα μύρια πικρόχολα σχόλια, μια χαρά επιχείρημα είναι η πρόταση "και γιατί δεν γράφεις εσύ ένα ρε μεγάλε;" Μπορώ να καταλάβω ένα fanboy που αγαπά μια σειρά και δεν βλέπει τα μειονεκτήματα της. Αλλά έναν hater ο οποίος δεν βλέπει τα θετικά της αλλά εξακολουθεί να βλέπει/διαβάζει την σειρά, ότι και επιχείρημα να μου δώσει δεν πρόκειται να τον καταλάβω ποτέ.

Και μια χαρά τον ακούω τον Lebron. Μπορεί ο κάθε πικραμένος να τον κρίνει σωστά; Ή είναι όλοι προπονητές όπως εδώ στην Ελλάδα; Haters gonna hate indeed. :thatsit:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Black Kaiser: 13 Νοέμβριος 2011 - 01:00

#2043 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 02:05

Και μια χαρά τον ακούω τον Lebron. Μπορεί ο κάθε πικραμένος να τον κρίνει σωστά; Ή είναι όλοι προπονητές όπως εδώ στην Ελλάδα; Haters gonna hate indeed. :thatsit:

φυσικα και μπορει ο καθενας να τον κρινει σωστα, οταν μου εχει κανει ταττοο "chosen 1" και δεν εχει πετυχει (ακομη) τιποτα στην καριερα του , οταν βγαινει και λεει οτι ειναι ο καλυτερος και δεν εχει κανει ουτε τα μισα απο καποιους αλλους....οταν εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ (σε ο,τι κανεις) εχεις και haters.Οσο δεν τους κανεις να το βουλωνουν (σορρυ για την εκφραση) καλα κανουν και σε κραζουν , το ιδιο ισχυει και για τον mashima ο οποιος με τετοια chapter προς το παρον δεν το κανει αυτο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2044 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 02:15

Μα εσύ ρε μαν αν κάποιος δεν έχει θετική άποψη για΄κάτι τον βγάζεις hater. Για μένα το manga πλέον βγάζει καθαρά αρνητικό πρόσιμο ως συνολική εικόνα. Αλλά φυσικά υπήρξαν γαμάτα chapter και ήμουνα από τους πρώτους που τα αποθέωσα.
Και δεν πιστεύω πως εδώ μέσα έχουμε haters. Αν γίνει κάτι "καλό" στα μάτια τους θα το πουνε. Δεν περιμένουμε στην γωνία να κάνει μ@@@κια ο Χίρο να τον βρίσουμε και ούτε θα μας βουλώσει τα στόματα αν γράψει καλά chapters.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2045 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 02:35

Κριτική =/= hating.
spam=/= opinion

Seriously, αν για ένα manga έχεις συνεχώς αρνητική άποψη, τα πάντα σε χαλάνε, προϋποθέτεις από πριν ότι θα γίνει trollia (πέρα από εκλεκτισμένο γούστο υπάρχουν και μαντικές ικανότητες you see), υποστηρίζεις ότι ο mangaka υποτιμά την νοημοσύνη σου και άλλα μύρια πικρόχολα σχόλια, μια χαρά επιχείρημα είναι η πρόταση "και γιατί δεν γράφεις εσύ ένα ρε μεγάλε;" Μπορώ να καταλάβω ένα fanboy που αγαπά μια σειρά και δεν βλέπει τα μειονεκτήματα της. Αλλά έναν hater ο οποίος δεν βλέπει τα θετικά της αλλά εξακολουθεί να βλέπει/διαβάζει την σειρά, ότι και επιχείρημα να μου δώσει δεν πρόκειται να τον καταλάβω ποτέ.

Φυσικά και υπάρχουν θετικά. Εξακολουθεί να υπάρχει η πολύ καλή ροή από κεφάλαιο σε κεφάλαιο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Εξακολουθεί να με κρατά σε αγωνία για τη συνέχεια. Αλλά η πτώση είναι σαφής, τα λάθη είναι παιδικά,μερικά επαναλαμβάνονται από παλιότερα, άλλα είναι καινούργια και έχουν πέσει και μαζεμένα. Η πλοκή έχει χάσει τη δύναμή της, κρατιέται μόνο απ' την καλή ροή και τους χαρακτήρες. Γίνονται μερικά παράλογα πράματα. Και τέλος, η διαφορά με παλιότερα arcs είναι μεγάλη. Ελπίζω να σε κάλυψα. Τα καλά τα θεωρώ στάνταρ, τα κακά όμως με ξινίζουν.

Ναι, αλλά θα του 'δινες το κρίσιμο σουτ; Αν και γενικά, οι καινούργιοι παίκτες, οι κορυφαίοι των τελευταίων 5 χρόνων πχ δεν πολυλένε. Περιμένω να δω την εξέλιξη του Rose, γιατί NBA με καλύτερους τους Kobe και Lebron, είναι πισογύρισμα.

#2046 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 10:48

Κριτική =/= hating.
spam=/= opinion

Καταλαβαινω τα επιχειρηματα σου,αλλα το "δημιουργησε εσυ ενα manga να δουμε ποσο καλο θα το κανεις" δεν στεκει.Οι περισσοτεροι κρινουν αρνητικα το FT και ειναι απογοητευμενοι με την τωρινη πλοκη του,γιατι καποτε τους ελκυε και μπορει να ηταν και fan του(ειμουν και εγω μεσα σε αυτους).Αν δεν τους αρεσε απο την αρχη και εξακολουθουν μεχρι και σημερα να το βλεπουν,εε τοτε εχουν προβλημα.:redcard2:

Απο την στιγμη λοιπον,που κατα την γνωμη τους συμβαινουν τετοιες trolιες και λαθη,φυσικο ειναι να απογητευοντε και να το κρινουν σκληρα.Και μην μου πεις το γνωστο"εε τοτε παρατα το".Δεν θα το σταματησω γιατι απλουστατα θελω να δω πως στο δι@ολο θα συνεχιστει αυτο το manga.

image.jpg

#2047 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 13:06

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς , αλλά το FT είναι εγγύηση ότι θα περάσεις ευχάριστα την ώρα σου.....Αν το chapter είναι μάπα , τότε περνάω χαλαρωτικά την ώρα μου κράζοντας το εδώ , αλλά και διαβάζοντας τα σχόλια των υπολοίπων .......αν πάλι το chapter είναι καλό...............................Dunno , δεν μου 'χει τύχει . :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2048 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 13:33

^φιλε εισαι hater και πρεπει να το κοιταξεις....

αντε μη τη ξανανοιξω τη συζητηση περι fanboyσμου και σας δειξω τι λετε οι περισσοτεροι σε αλλα threads....

#2049 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 13:38

^Δεν χρειάζεται να το κάνεις,γιατί προβλέπω να πέσουν βροχή,τα ban και τα warn ....

Τέλος πάντων,έχουμε μάθει τι θα συμβεί αν κάποιος συγκεντρώσει και τα δώδεκα ζωδιακά κλειδιά ;
Αν ναι,πόσα μένουν στην Lucy,για να μαζέψει και τα δώδεκα ;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2050 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 14:07

Έχει τον Ταύρο, Υδροχόο, Καρκίνο, Αιγόκερω, Παρθένο, Τοξότη, Δίδυμους, Κριό, Λέοντα, Σκορπιό. Τον τελευταίο τον είχε το Αγγελάκι, δεν τον έχει χρησιμοποιήσει η Lucy, αλλά δεν νομίζω να τον άφησε. Λείπουν τα ψαράκια και ο ζυγός. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, πέρα απ' το ότι δεν θα ξαναδούμε stellar spirit mage. Νεκρό στοιχείο της πλοκής έτσι κι αλλιώς.

#2051 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 18:05

Έχει τον Ταύρο, Υδροχόο, Καρκίνο, Αιγόκερω, Παρθένο, Τοξότη, Δίδυμους, Κριό, Λέοντα, Σκορπιό. Τον τελευταίο τον είχε το Αγγελάκι, δεν τον έχει χρησιμοποιήσει η Lucy, αλλά δεν νομίζω να τον άφησε. Λείπουν τα ψαράκια και ο ζυγός. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, πέρα απ' το ότι δεν θα ξαναδούμε stellar spirit mage. Νεκρό στοιχείο της πλοκής έτσι κι αλλιώς.

θέλω να ξαναδώ το "Urano Metoria" ήταν μια πολύ καλή επίθεση :D

Spoiler:

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#2052 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 18:40

Το μόνο που έχω να πω είναι πως τέτοιου είδους thread είναι για να συζητάμε κυρίως για τον Natsu, την Lucy, την Erza, τον Aizen και τους άλλους χαρακτήρες. Όχι για τον Mashima τον ίδιο. Αυτό δεν συμβαίνει. Hell, είμαι σίγουρος πως σε αυτό το thread η λέξη "Mashima" εμφανίζεται περισσότερες φορές από την λέξη "Natsu". Το ίδιο ισχύει και στα αντίστοιχα threads του One Piece και των άλλων. H συζήτηση θα πρέπει να επικεντρώνεται στο τι κάνει ο Luffy, ο Naruto κλπ και όχι αν ο Oda κάνει πολλά διαλέιματα ή ο Kubo δεν φτιάχνει background. Κυρίως για τέτοιες συζητήσεις φτιάχτηκαν αυτά τα threads, πάνω στην πλοκή όποια και αν είναι αυτή. Δεν μπορεί να συζητάμε περισσότερο για το πως γράφει ο mangaka παρά για το τι συμβαίνει σε αυτό που γράφει.
Αυτή είναι η πλοκή, αυτός είναι ο συγγραφέας, σάμπως δεν το γνωρίζετε; Για παράδειγμα δεν μπορούμε να σχολιάζουμε πικρόχολα κάθε φορά που ο Natsu νικά με την δύναμη της φιλίας. Είναι στοιχείο της ιστορίας, στοιχείο του συγγραφικού χαρακτήρα του mangaka και από την στιγμή που συνεχίζεις να παρακολουθείς την σειρά θα πρέπει να το δεχτείς. Να το πάρεις σαν αυτονόητο. Είναι σαν να ποστάρει κάποιος συνεχώς, έπειτα από κάθε chapter "πόσο άθλιο είναι το σχέδιο του Oda" ή "γιατί δεν σχεδιάζει background" ο Kubo. Κριτίκαρε αλλα υπάρχει ένα μέτρο ακόμα και σε αυτό.

Κακώς ή καλώς, το thread απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που τους αρέσει η σειρά. Σε αυτούς που είναι fan του Fairy Tail. Αυτονόητο δεν είναι;

Νεκρό στοιχείο της πλοκής έτσι κι αλλιώς.

Ζυγός και Ιχθείς της μένουν indeed. Δεν νομίζω πως είναι νεκρό στοιχείο. Αυτό που έδειξε ο Makarov στον Gildarts (Lumen etoile)κάτω στο υπόγειο, είναι φανερό πως έχει να κάνει (και) με την Lucy. Μου φαίνεται πως απλά πρώτα πρέπει να συγκενρώσει η Lucy τα κλειδιά για να μάθουμε περισσότερα για τον ρόλο της.

#2053 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 18:46

Ζυγός και Ιχθείς της μένουν indeed. Δεν νομίζω πως είναι νεκρό στοιχείο. Αυτό που έδειξε ο Makarov στον Gildarts (Lumen etoile)κάτω στο υπόγειο, είναι φανερό πως έχει να κάνει (και) με την Lucy. Μου φαίνεται πως απλά πρώτα πρέπει να συγκενρώσει η Lucy τα κλειδιά για να μάθουμε περισσότερα για τον ρόλο της.

Για ανέπτυξε λίγο παραπάνω την θεωρία σου,γιατί κάπου σ'έχασα....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2054 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 18:53

Lumen Etoile = Light of the Stars

Spoiler:

Εντάξει, το παράκανα λίγο με τον χαρακτηρισμό "φανερό", αλλά μπορείς να πεις πως είναι heavily hinted μόνο και μόνο από το όνομα. Η Lucy ουσιαστικά είναι πρωταγωνίστρια μαζί με τον Natsu και πάντα υποπτεύομουν πως κάποια σχέση έχει η μητέρα της με την Fairy Tail. Μάλλον έχει να κάνει και με αυτό. Ας περιμένουμε να δούμε.

#2055 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 19:47

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς , αλλά το FT είναι εγγύηση ότι θα περάσεις ευχάριστα την ώρα σου.....Αν το chapter είναι μάπα , τότε περνάω χαλαρωτικά την ώρα μου κράζοντας το εδώ , αλλά και διαβάζοντας τα σχόλια των υπολοίπων .......αν πάλι το chapter είναι καλό...............................Dunno , δεν μου 'χει τύχει . :D

Δηλαδή όσο διάβαζες το ft δεν υπήρχε ούτε ένα chapter που να σου άρεσε; Τότε γιατί το συνέχισες; Για να το κράζεις και να διαβάζεις τα σχόλια των υπολοίπων;

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*