Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 15:02
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 15:30
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 15:32

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons
Even Death may die
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 15:40
Εγω το καταταζω στα Top 3 fails του FT...ΧΑΧΑΧΑΧ τι βλακεία chapter πάλι
,. Ούτως η άλλως δεν είχα καμία προσδοκία και σίγουρα έχουμε δει και χειρότερα.
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 15:42
αλλά ήθελα να τους δω μετά το timeskip τόσο πολύ δύσκολο του φάνηκε να κάτσει να σκεφτεί πως θα ήταν μετά απο 7 χρόνια?πρώτη φορά με εκνεύρησε τόσο πολύ ο mangaka
απ' το στομα μου το πηρες. ακριβως αυτο! :@@@@@
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 15:44
Εντομεταξυ,παρακολουθω τη συζητηση στο mangastream.Το τι fanboyσμος πεφτει,δεν λεγεται.
Εγω το καταταζω στα Top 3 fails του FT...
και αναρωτιομουν τι γνωμη θα ειχαν αλλα ατομα εκτος αυτου του φορουμ. ποια ειναι τα αλλα 2 top fails? να φανταστω την ηττα του hades και του azuma?
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 15:48
Το πρωτο που ειπες,και οταν ο Natsu εφαγε αυτον τον κρυσταλο(ονομα δεν θυμαμαι)και νικησε τον Jellal...και αναρωτιομουν τι γνωμη θα ειχαν αλλα ατομα εκτος αυτου του φορουμ. ποια ειναι τα αλλα 2 top fails? να φανταστω την ηττα του hades και του azuma?
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 15:59
Χαχαχαχαχαχα I lol'd so hard
Μιλάμε ξεπέρασε τον Kubo.....Κι αυτό είναι πραγματικό κατόρθωμα! ( ofc not in a good way
Εντάξει , κι εγώ νόμιζα ότι ο 1st ήταν άντρας.........αλλά λες και αυτό είναι το μόνο κουλό στην όλη υπόθεση!
Τουλάχιστον , αν και ήταν παγωμένοι , τα σώματα τους μπορούσαν να είχαν "ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ" ( π.χ. μόνο στα females
+ ότι δεν γινόταν να το πάει πιο γρήγορα το σκηνικό.......
Το πρωτο που ειπες,και οταν ο Natsu εφαγε αυτον τον κρυσταλο(ονομα δεν θυμαμαι)και νικησε τον Jellal...
Etherion
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 16:14
Εντομεταξυ,παρακολουθω τη συζητηση στο mangastream.Το τι fanboyσμος πεφτει,δεν λεγεται.
Ούτε το hate που πέφτει εδώ λέγεται. ^^
Τώρα το trolling δεν ξέρω που το είδατε. Για μένα τουλάχιστον ήταν ψιλοαναμενόμενο.

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 16:19
Ειλικρινα,ειχα ολη την καλη διαθεση σημερα να γραψω παρα πολυ καλα λογια για το σημερινο(συμφωνα με αυτα που περιμενα).Αλλα μετα το σημερινο,δεν σου δινει πολλες επιλογες... ^_^Ούτε το hate που πέφτει εδώ λέγεται. ^^
Τώρα το trolling δεν ξέρω που το είδατε. Για μένα τουλάχιστον ήταν ψιλοαναμενόμενο.
Ενα ερωτημα,πως θα αντιμετωπισει τωρα τους δρακους η FT guild?Ουτε power up δεν εκαναν...
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 16:44
Ενα ερωτημα,πως θα αντιμετωπισει τωρα τους δρακους η FT guild?Ουτε power up δεν εκαναν...
Ρε συ , έχουμε φτάσει στο chapter 255 και ακόμα σκέφτεσαι κάτι τέτοιο!?
ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΦΥΣΙΚΑ!
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 16:51
Επίσης, Stam, όταν θέλεις να προσθέσει κάτι στα λεγόμενά σου, πατάς το Edit στο πρώτο post σου και voila. Μην κάνεις καπάκι δεύτερο. Καταλαβαίνεις, λόγω χώρου
Στα του τσάπτερ.
Εμένα η Mavis μ'άρεσε και γούσταρισα που ήταν loli και dere.
Και απ'ό,τι φαίνεται πάγωσε ο χρόνος και για τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές, καλώς ή κακώς.
Let the Ft continue and stop whining.
Δε θα αλλάξει τίποτα. Ο Mashima θέλει να παραμείνει αιωνίως παιδί. Εδώ λέει ότι το αγαπημένο του anime είναι το DB, for god's sake
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night Wizard Seal: 15 Οκτώβριος 2011 - 17:42
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2011 - 17:00