Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πιο όμορφη τραγουδίστρια / όμορφος τραγουδιστής
Posted 13 January 2008 - 22:11
Posted 14 January 2008 - 17:05
ΑΥΤΟ είναι νταρντανομωρό...
Posted 14 January 2008 - 18:40
Lauryn Hill

Posted 14 January 2008 - 21:43

αν και δεν ξέρω αν μπορουμε να την πουμε τραγουδιστρια

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Posted 14 January 2008 - 23:40
Ιερόσυλε.OMG, ο RMS με μπάσο και μικρόφωνο!Σπανια τετοιο beauty ε...
Spoiler:
slayer4eSpoiler:
Να πέσει φωτιά να σε κάψει ρε.
Πάντως είναι μεγάλη μορφή ο Αράγια.
Δεν αναφέρομαι για τη μουσική του (όχι οτι δεν μ'αρέσει, Slayer iz one of my favz), αλλά στην εξωτερική του εμφάνιση. Πολύ επιβλητικός αλλά όχι κάγκουρας. Έχει το δικό του γαμάτο στυλ. Ειδικά αν αναλογιστείς την ηλικία του.
Έτσι θέλω να είμαι και εγώ στα 50 μου.

Posted 14 January 2008 - 23:53
δεν πα να είνα και αλκολική...
Spoiler::lovulovu:
:lovulovu:
αν και δεν ξέρω αν μπορουμε να την πουμε τραγουδιστρια
έτσι!!~!~!`1
Posted 15 January 2008 - 00:09
και παρουσιάζω την τραγούδιστρα των The Gossip.
Beth Ditto η οποία θα μετρούσε πολύ αν δεν έβγαζε κάθε τρεις και λίγο τα ρούχα της.... υπόψη καλύτερα να μην την ψάξετε στο google images.
Posted 15 January 2008 - 02:15
μαμα μου.επιστρέφω στο θέμα του νταρνταναμωρού
Beth Ditto η οποία θα μετρούσε πολύ αν δεν έβγαζε κάθε τρεις και λίγο τα ρούχα της.... υπόψη καλύτερα να μην την ψάξετε στο google images.Spoiler:
δεν θα ξαναφαω χοιρινο.
Posted 15 January 2008 - 04:00
κυτταρίτιδα ιζ χερ μιντλ νέημ;
Posted 15 January 2008 - 04:07
επιστρέφω στο θέμα του νταρνταναμωρού
Beth Ditto η οποία θα μετρούσε πολύ αν δεν έβγαζε κάθε τρεις και λίγο τα ρούχα της.... υπόψη καλύτερα να μην την ψάξετε στο google images.Spoiler:
Πέστε με τρελό αλλά στο πρόσωπο μου θυμίζει τη Ζήνα, και επειδή δείχνει να έχει και τη μυική δύναμη της Ζήνας, εγώ τουλάχιστον δεν θα την έλεγα "χοντρή" μπροστά της (ούτε και πίσω της μην πάει και το μάθει!)

Posted 15 January 2008 - 04:14
Posted 15 January 2008 - 22:01
Αν θέλετε κάντε και τοπικ με θέμα τον/την πιο ασχημο/η τραγουδιστή/στρια...until then μην ποστάρετε τέτοιες φωτογραφίες στο παρόν τόπικ!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 16 January 2008 - 14:34
Και να απαντήσω στον Fngo λέγοντας ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική...
Ον τόπικ,απόλυτο respect στη Alicia Keys.

Ναι,οκ,το Photoshop κάνει καλά τη δουλειά του,αλλά έτσι κι αλλιώς μιλάμε για πολύ όμορφη κοπέλα.

Posted 16 January 2008 - 14:37
agreed.Γιατί ρε παιδιά,ελάτε τώρα,τι έχει το κορίτσι?Ίσα ίσα,είναι καλό που έχει κοιλίτσα γιατί κάνεις πιο εύκολα γούτσου γούτσου πάνω της....
Spoiler:
Και να απαντήσω στον Fngo λέγοντας ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική...
Ον τόπικ,απόλυτο respect στη Alicia Keys.
Ναι,οκ,το Photoshop κάνει καλά τη δουλειά του,αλλά έτσι κι αλλιώς μιλάμε για πολύ όμορφη κοπέλα.
αν και το "ταλεντο" της φανηκε στην ταινια Smokin Aces.
Posted 16 January 2008 - 14:39
Δεύτερον,το νέο άβαταρ σου τα σπάει!