Από όσες από τις παραπάνω ταινίες και να έχω δει, αν είχα διαβάσει πρώτα το κόμικ, βρήκα κάποια λάθη, οπότε δεν μπορώ να πω ότι ήταν καμία τέλεια.
Ωστόσο, ψήφισα το X-men, που νομίζω ότι ήταν οι καλύτερη μεταφορά. Ειδικά η δεύτερη ταινία. Στη πρώτη δεν μου άρεσε τόσο πολύ η ιστορία, αλλά το καστ των χαρακτήρων ήταν προσεγμένο. Ιδιαίτερα ο Ξαβίε, η Στόρμ, ο Μαγκνίτο, και ο Γούλβεριν ήταν τέλειοι. Η δεύτερη ταινία ήταν ακόμα καλύτερη. Και η ιστορία, και το τέλος, και κορυφαίος ο Nightcrawler. Στην τρίτη έγιναν πάρα πολλά πράγματα και προσπάθησαν να δείξουν πολλούς χαρακτήρες, και έτσι δεν είχαν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν. Όμως σαν σύνολο η τριλογία ήταν παραπάνω από ικανοποιητική. Ωραία εφέ, καστ και συμπαθητικό σενάριο.
Από τα Spiderman, μου άρεσε πολύ μόνο το 3. Ξέρω ότι οι περισσότεροι το θεωρούν το χειρότερο της τριλογίας, αλλά εγώ νομίζω ότι περιείχε περισσότερο την αίσθηση του κόμικ. Περιείχε την εσωτερική μάχη του Πήτερ με τον κακό εαυτό του, που αφυπνήστικε λόγω του Venom. Και τα εφέ είναι ωραία, και το σενάριο. Μόνο στον Venom έπρεπε να έχει γίνει λίγο καλύτερη δουλειά. Τα μόνα αρνητικά είναι ότι στο τέλος
Η πρώτη ταινία ήταν χάλια. Είχαν αλλάξει τελείως το σενάριο, και υπήρχε η απίστευτα ξενέρωτη σκηνή που
. Η δεύτερη ταινία σαφώς καλύτερη. Αλλά επειδή μιλάμε για το σύνολο, δεν μπόρεσα να ψηφίσω αυτή.
To V For Vendeta μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά δεν έχω διαβάσει το κόμικ για να έχω μέτρο σύγκρισης.
Το The Incredible Hulk μου άρεσε μόνο σε μια δύο σκηνές. Το υπόλοιπο ήταν άθλιο. Το ίδιο και το daredevil.
Το Fantastic 4το βρήκα συμπαθητικό, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η Σου.
Τα Σούπερμαν τα παλία, μόνο αν είσαι μέχρι 12 χρονών, το καινούριο δεν νομίζω να το δω.