Η Coco ειναι ενα κοριτσι που αγαπαει τη μαγεια και ονειρευεται να γινει μαγισσα. Ενα βραδυ μια μυστηριωδης μαγισσα της δινει ενα βιβλιο με ξορκια, αλλα η μαγεια δεν ειναι κατι που μπορει να κανει οποιοσδηποτε εκτος κι αν εχει γεννηθει μαγος ή μαγισσα, οπότε η Coco δεν μπορει να χρησιμοποιησει το βιβλιο, και περναει τη ζωη της βοηθωντας στο ραφειο της μητερας της, κοβοντας και ραβοντας υφασματα.

Μια μερα ομως περναει απο εκει ενας μαγος, ο Qifrey, και η Coco, κρυφοκοιταζοντας την ωρα που κανει ενα ξορκι, ανακαλυπτει το μεγαλυτερο μυστικο των μαγων που της επιτρεπει να κανει και η ιδια μαγεια. Εκεινο το βραδυ λοιπον αρχιζει να πειραματιζεται με τα ξορκια του βιβλιου, μεχρι που ενα απαγορευμενο ξορκι βγαινει εκτος ελεγχου και παγιδευει τη μητερα της, με την ιδια την Coco να γλυτωνει μονο επειδη την σωζει τελευταια στιγμη ο Qifrey. Εχοντας χασει τα παντα, η Coco το μονο που μπορει να κανει ειναι να παει μαζι με τον Qifrey, ο οποιος την παιρνει ως μαθητρια του για να της μαθει να εξασκει σωστα τη μαγεια για να βρει τροπο να σωσει τη μητερα της, αλλα και ως το μονο στοιχειο που εχει για να βρει μια κρυφη σεκτα μαγισσων που χρησιμοποιει απαγορευμενη μαγεια.

Το anime αρχισε αυτο το μηνα και ως τωρα εχουν βγει 4 επεισοδια και οπτικα ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, εχει γινει φοβερη δουλεια στα visuals! Τα χρωματα και ολες οι λεπτομερειες δειχνουν υπεροχα, και δεν ξερω τι συνδυασμο 2D και 3D εχουν κανει, αλλα ενω συχνα η κινηση και οι σκιες δειχνουν 3D, το σχεδιο δειχνει παντα 2D και το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ ωραιο.
Μου αρεσει επισης πολυ και το συστημα μαγειας που μας δειχνει, το οποιο ειναι κατανοητο και υπακουει σε σχετικα απλους κανονες, και χρησιμοποιειται απο τους χαρακτηρες με πολυ ενδιαφεροντες τροπους. Η ιστορια και ο κοσμος εχουν ενδιαφερον, αλλα μου αρεσουν ιδιαιτερα οι χαρακτηρες, ειδικα οι συμμαθητριες της Coco.
Γενικα η σειρα δειχνει παρα πολυ ωραια, και το manga στο οποιο βασιζεται φαινεται να ειναι πολυ επιτυχημενο. Με το που την ειδα μου κινησε το ενδιαφερον και ισως να ειναι και το highlight της σαιζον. ![]()
Edited by Kain, Today, 02:03.