Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

100 gecs


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 194 posts

Posted 06 April 2024 - 16:37

100-gecs.jpeg

 

 

Ειναι λοιπον αυτος ο τυπος, ο Dylan Brady, και αυτη η τυπισα, Laura Les, που αποφασισαν να κανουν συγκροτημα και να το πουν 100 gecs. Το πρωτο τους CD λεγεται 1000 gecs και το δευτερο CD τους λεγεται 10,000 gecs. Αυτο νομιζω πως λεει πολλα για την τρελα που κουβαλανε. Το ονομα του συγκροτηματος ειναι σαν το χαμογελο του Τζοκερ, καθε φορα λενε και διαφορετικη ιστορια για το πως προεκυψε.

 

Ειχαν και ενα ενδιαμεσο CD με ρεμιξακια που λεγοταν 1000 gecs and the tree of clues αλλα δεν το εχω ακουσει ακομα.

 

Η μουσικη τους στο πρωτο CD ειναι εντελως χαοτικη, χρησιμοποιει sound bites απο pop culture ή και memes, οι φωνες τους ειναι autotuned και γενικα το CD ειναι για πολυ συγκεκριμενα γουστα, εως ισως και τρολια, εχοντας ομως τους δικους του φανς.

 

Το δευτερο CD ομως ειναι αυτο που δεν μπορω να σταματησω να ακουω. Η τρελα και το χαος εξακολουθουν να υπαρχουν, αλλα τα τραγουδια ειναι πολυ πιο δομημενα, και ενω η χρηση του autotune ειναι συχνη για το εφε, αυτη τη φορα αναδεικνυουν και τις κανονικες τους φωνες, ειδικα της Laura Les.

 

Καποια τραγουδια τους απο το 10,000 gecs:

Spoiler:

 

Ελπιζω να βγαλουν και τριτο CD καποια στιγμη, που μαλλον θα λεγεται 100,000 gecs, και εχω μεγαλη περιεργεια αν το κανουν να δω με τι θα μοιαζει.


Edited by Kain, 06 April 2024 - 16:41.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png