Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Madoka Magica (+Spin-off series)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 WizardFlower

WizardFlower

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 01 September 2023 - 10:37

Μιας και κανένας δεν είχε φτιάξει thread με το συγκεκριμένο franchise. Είπα να κάνω τη διαφορά!

(Η περίληψη προέρχεται από το επίσημο website της σειράς, μεταφρασμένη από εμένα)

Έχει μια αγαπημένη οικογένεια και φίλους. Γελάει και κλαίει κατά καιρούς. Η Μάντοκα Κάναμε, μια δευτεροετής μαθήτρια στο Γυμνάσιο Μιτακιχάρα είναι μια από αυτές που ζουν μια τέτοια ζωή. Μια μέρα, έχει μια μαγική συνάντηση. Δεν ξέρει ακόμα αν αυτό έγινε τυχαία ή από τη μοίρα. Αυτή είναι μια μοιραία συνάντηση που μπορεί να αλλάξει το πεπρωμένο της. Είναι η αρχή μιας νέας ιστορία μαγικών μαγισσοκοριτσιών.

Το άνιμε έχει 12 επεισόδια με κέντρο την 14χρονης Μάντοκα στην απόφαση της να γίνει Μαγικό Κορίτσι (魔法少女 Magical Girl/Puella Magi) μαζί με την κολλητή της, Σάγιακα Μίκι. Στην τάξη τους, έρχεται μια νέα μαθήτρια, η Χόμουρα Ακέμι, η οποία προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να αποτρέψει τη Μάντοκα από το να κλείσει συμφωνία με τον Κιούμπει για να γίνει Μαγικό Κορίτσι. Αντιθέτως, τα κορίτσια γνωρίζουν τη Μάμι Τομόε, ένα έμπειρο Μαγικό Κορίτσι και τριτοετής μαθήτρια στο ίδιο σχολείο με αυτές και τις παροτρύνει να κλείσουν συμφωνία με τον Κιούμπει. Συνοδεύεται και από μια μάνγκα σειρά με τον ίδιο αριθμό επεισοδίων και 2 ταινίες που παίρνουν μέρος μετά τα γεγονότα του φινάλε του άνιμε.

Η σειρά είναι πάρα πολύ επιτυχημένη και έχει κυκλοφορήσει αρκετό merch, έχουν γίνει collabs με πολλές διάσημες εταιρίες και έχουν κυκλοφορήσει και αρκετές έξτρα ιστορίες εκ των οποίων μερικές κεντράρουν σε άλλα Μαγικά Κορίτσια της Ιαπωνίας και όχι μόνο. Η σειρά μέχρι και στις 31 Μαρτίου, 2023 ήταν διαθέσιμη στο Νέτφλιξ με ελληνικούς υπότιτλους, δεν υπάρχει μεταγλώττιση για κανένα έργο του franchise αλλά ούτε και μεταφρασμένα βιβλία.

Το artstyle, τα πλάνα, το soundtrack και το γενικό animation κάνουν τη σειρά να ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλα άνιμε του είδους του.