Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

One Piece - Live Action Netflix


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,995 posts

Posted 23 July 2023 - 20:34

Σχολιασμος του One Piece Netflix (επιτρεπονται σποιλερς)

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#2 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,995 posts

Posted 23 July 2023 - 20:38

Official Trailer

https://youtu.be/Ades3pQbeh8

Αρχιζω εγω....


Τουλαχιστον απαραδεκτο... τα ντυσιματα και οι χαρακτηρες ειναι σαν φτηνο cosplay

Κατα τα αλλα δεν μπορω να σχολιασω acting talent κτλ
Ειναι κακιστο το make up και σου προκαλει γελιο.. ο ηθοποιός π θα κανει τον Λουφφυ ουδεμια σχεση εχει με αυτον.. τελειως αλλο στυλ... εσεις τι λετε?

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#3 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 194 posts

Posted 23 July 2023 - 21:20

Ο Luffy μου θυμιζει τον Shyamalan για καποιο λογο που παιζει στις ταινιες του και παντα καπως μου φαινεται αταιριαστος. hihi2.gif

 

Κατα τα αλλα δειχνει οσο καλο θα μπορουσε να ειναι για σειρα με ηθοποιους νομιζω, αν και δεν μου πολυαρεσει που η Nami δειχνει τοσο σνομπ στο τρεηλερ λες και βγηκε απο το Daria. (Δεν εχω δει το Daria.)

Ο Buggy και ο Arlong μου αρεσουν παρα πολυ, και παντα μου φαινεται ωραιο να βλεπω λιγα παραπανω χρωματα στις live action σειρες.

Δεν δειχνει τοσο χαλια οσο θα μπορουσε, αλλα δεν θα πω ψεμματα, πιο πολυ μου μοιαζει προσωπικα με fan made παραγωγη παρα με κατι επισημο, χωρις αυτο να ειναι απαραιτητα κακο.

 

Θα του δωσω μια ευκαιρια οταν βγει, με ανοιχτο μυαλο και χωρις να περιμενω ή να εχω την απαιτηση να με συγκλονισει. 04a97f13.gif


Edited by Kain, 24 July 2023 - 13:46.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png


#4 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,995 posts

Posted 23 July 2023 - 22:50

Ο Σαμξ μου θυμίζει τον δασκαλο π ειχαμε στο δημοτικο.. λες κ παει να μας διδαξει μαθηματικα ειναι

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#5 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 24 July 2023 - 03:07

Δεν ξέρω παιδιά, εμένα μου φαίνεται ΠΟΛΥ καλύτερο απ' ό,τι περίμενα, αναλογιζόμενος το ιστορικό του Netflix με adaptations. Πιστεύω ότι στην τελική μέτριο θα είναι, αλλά μάλλον όχι κακό, το οποίο ειλικρινά μού αρκεί. Τo One Piece ως έργο είναι απίστευτα προκλητικό για Live Action. Εγώ πιστεύω πως είναι πολύ προφανές ότι έχει πέσει πάρα πολλή δουλειά και μεράκι στο adaptation, ακόμα κι αν έχουμε τελικά ακόμα πολύ goofy χαρακτήρες, σαν τον Arlong. Μπορεί να είναι παράξενος και κακομούτσουνος, αλλά εκτιμώ ιδιαίτερα το ότι προσπάθησαν να το κάνουν να δουλέψει, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε κάτι ενδιάμεσο σε πραγματικό άνθρωπο και στο manga design. Πχ πιο ρεαλιστική μύτη σαν sawfish, ένας τόνος δέρματος που δεν είναι ανθρώπινος αλλά ούτε φουλ ΜΠΛΕ όπως στο άνιμε κλπ. Στο μεταξύ μην ξεχνάμε ότι, ακόμα και για τα δεδομένα One Piece, πολλοί χαρακτήρες είναι απίστευτα goofy, οπότε νομίζω ότι αρκετές από τις επιλογές τους για το Live Action ενστερνίζονται το πνεύμα του μάνγκα. Πώς αλλιώς να τους έκαναν δηλαδή? Επίσης, διαβάζω ότι τα κουστούμια και η παραγωγή γενικότερα θυμίζει cosplay (αλλά κακό cosplay), αλλά θα διαφωνήσω έντονα. Έχετε δει παραγωγές live action σαν του Fullmetal Alchemist? kakaka.gif Εκεί κι αν μοιάζουν με cosplay group! Απλά νομίζω ότι έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ με το στυλ του One Piece που ξεχνάμε ότι και το ίδιο το μάνγκα έχει πολύ ιδιότροπο στυλ και designs. Επίσης συμφωνώ με Kain ότι μοιάζει με fanmade παραγωγή, αλλά με την καλή έννοια. Ξέρετε, από αυτές που έχουν passion!

 

 

Όλα τα σκηνικά είναι καταπληκτικά, κάποια fruits τα πέτυχαν, κυρίως του Buggy, που δεν το περίμενα κιόλας καθόλου να πω την αλήθεια, το CGI φαίνεται οκ.

 

Συμφωνώ όμως ότι οι ίδιοι οι χαρακτήρες είναι κάπως off από άποψη συμπεριφοράς, σαν να έχουν περάσει λίγο από μια αμερικανοποίηση. Πχ τα αστεία του Luffy είναι αρκετά σαρκαστικά και witty και δεν μοιάζουν σαν κάτι που θα έλεγε. Η Nami είναι κάπως σνομπ, ο Sanji μοιάζει και λίγο με μεσήλικα κλπ. Υπάρχουν κάποια φάουλ, αλλά στην τελική δεν με πειράζουν τρομερά.

 

Ως anime adaptation, είναι πολύ παραπάνω σε επίπεδο από οτιδήποτε άλλο έχω δει. Ως έργο μεμονωμένα, ξεχνώντας τα υπόλοιπα κακά παραδείγματα σύγκρισης, δεν ξέρουμε ακόμα, θα το δούμε και θα το κρίνουμε. Εγώ θα το δω, αν μη τι άλλο επειδή έχει πέσει ΠΑΡΑ πολλή δουλειά και ο Oda τους παίδεψε κιόλας μέχρι να πετύχουν κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι καλό? Μπα. Πιστεύω ότι θα είναι κακό? Μπα. Πιστεύω ότι θα περάσω καλά βλέποντάς το? Συζητήσιμο!


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#6 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 194 posts

Posted 23 September 2023 - 00:15

Τελικα ενα trailer δεν λεει τιποτα. Περιμενα η σειρα να ειναι μετρια, περιμενα να μη με συγκλονισει, κι αυτη γελασε στα μουτρα μου και με ενθουσιασε απο την αρχη της σαιζον ως το τελος!

 

Τα σκηνικα, τα κοστουμια, οι μαχες, η προσαρμογη της ιστοριας, οι ηθοποιοι ΚΑΙ ο τροπος που επαιξαν τους ρολους τους, ολα μου αρεσαν τοσο πολυ! Ο κοσμος ηταν χρωματιστος και παρδαλος, οι αμφιεσεις εντελως γελοιες και over the top, ακριβως οπως θα επρεπε να ειναι! Δεν εδειχνε να τους νοιαζει ποσο γελοιος θα δειχνει ο χαρακτηρας, τους ενοιαζε μονο να ειναι οσο πιστος στο source material μπορουν να τον κανουν. Η ιστορια στεκεται γερα στα ποδια της χωρις να φαινεται βιαστικη ή ελλιπης.

 

Και ο Buggy! Ω θεε μου ο Buggy! Οποτε ηταν στην οθονη ηταν απολαυση, και χαιρομαι που του εδωσαν τοσο screen time!

 

Δειχνει να ειναι σειρα φτιαγμενη με αγαπη και παθος, και με κανει να πιστευω πως εδωσαν τα ολα τους για να την κανουν οσο καλυτερη μπορουν!

 

Μου αρεσε παρα πολυ και με κανει τωρα να θελω να βαλω να δω οοοοοολα τα χιλια επεισοδια του Anime (η τελευταια φορα που το ειδα ηταν οταν παιζοταν ακομη στο Alter).

 

Το μονο που βρηκα λιγο ενοχλητικο ειναι ποσο συχνα χρησιμοποιουν fisheye lens, για καποιο λογο μου αποσπουσε την προσοχη και δεν ξερω γιατι το εκαναν. Επισης ενταξει, μη δινετε τα φρυδια στον Sanji, πειτε οτι τα κρυβει το μαλλι του, αλλα βρε παιδια δωσ'τε στον ανθρωπο το τσιγαρο που ειναι τοσο απων απο το στομα του. Η σειρα εχει βια και αιματα και σφαγες και βρισιδια, μην ανησυχειτε, σας επιτρεπουμε να δειξετε καπνισμα. smokingg.gif


sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png