Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Sonny boy

coming of age

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 30 October 2022 - 12:52

0WzYj3H.png

 

https://anidb.net/anime/16282

https://myanimelist.net/anime/48849/Sonny_Boy

 

Μέσα στο χαμό από σειρές βλέποντας το trailer της συγκεκριμένης είπα να της ρίξω μια ματιά μιας και έβγαζε ένα πολύ έντονο Masaaki Yuasa vibe.

Αν και δεν είναι από αυτόν, θυμίζει αρκετά και σε περιεχόμενο και σε απόδοση. Τώρα για την υπόθεση είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα αλλά δεν έχει και τόσο σημασία.

Στην ουσία η σειρά περιστρέφεται γύρω από την ενηλικίωση και τις εμπειρίες που έρχονται με αυτή όντας όμως στο μυαλό ακόμα παιδί που "μόλις" έχεις τελειώσει το σχολείο.

Πολύ καλός πυρήνας αλλά η αλήθεια είναι ότι η υπερβολικά abstract αντιπαραβολή των εμπεριών των πρωταγωνιστών με κούρασε.

Ακόμα περισσότερο με κούρασε το πόσο ντουγάνι είναι ο πρωταγωνιστής και άνιωθος. :roar:

Έπρεπε να φτάσει στο τέλος της σειράς και να πάρει λίγο μπρος αφού γίνονται διάφορα δραματικά γεγονότα για να τον ξεκουνίσουν.

Μπορεί να είναι κι αυτό μέρος της ιστορίας που ήθελε να πει ο σκηνοθέτης/συγγραφέας της σειράς αλλά σε εμένα για κάποιον λόγο δεν έπιανε.

Αν και σε αυτές τις σειρές το animation δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο, εδώ έχουμε μία τρομερή δουλειά με πολύ χρώμα, φαντασία και πολύ καθαρές γραμμές στο σχέδιο που την κάνουν ευχάριστη στην θέαση.

Τεσπα, ενδιαφέρουσα σειρά, θέλει αρκετή συγκέντρωση για να την δείτε οπότε μην το κάνετε σαν εμένα που την έβλεπα πρώι πρώι ενώ ακόμα δεν είχα ξυπνήσει καλά καλά!  :cry5:

 

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif



Also tagged with one or more of these keywords: coming of age