Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Περι Antivirus ο λόγος...


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

    Anime Fan

  • Members
  • 306 posts
  • Location札幌

Posted 26 October 2022 - 15:07

Ο τίτλος του θέματος τα λέει όλα:

 

Είστε ικανοποιημένοι με το Windows Defender ή έχετε κάποιο άλλο Antivirus στον υπολογιστή σας;

 

Στο Windows partition έχω μόνο το Windows Defender και δεν μου έχει εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα.

 

Στο Linux partition δεν έχω βάλει κάποιο Antivirus.

 

Αν κάποιος χρησιμοποιεί Antivirus εκτός από το Windows Defender, ας γράψει τι τον ώθησε να χρησιμοποιήσει άλλο Antivirus.

 

Ευχαριστώ.

 

 

 

 

 

 


Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.


#2 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 27 October 2022 - 00:05

Νομιζω οι καιροι που πεφτανε σύννεφο τα σπαμ ή το να σε χακαρουν στο άκυρο περασαν καπως, οποτε ναι με το windows defender και μόνο, αντε και με κανα εξτρα για κανα περίεργο malware είσαι καλυμμένος tbh.
Πεφτεις ευκολα σε ϊους ετσι οπως εχουν γινει τα τορρεντς οταν ψαχνεις για προγράμματα ή βιβλια πλεον βεβαια, ετσι που χουν καταντήσει δυσεύρετα :(
Αλλά ούτε εγώ χρησιμοποιώ πλεον κάποιο adivirus, αν και παλια ειχα το Kaspersky που εκανε τη δουλίτσα του. Δεν ξερω αν οντως μειωθηκαν οι κίνδυνοι ή αν απλά βελτιώθηκε το defender...
フカフカ

#3 MPVNsf123

MPVNsf123

    Anime Fan

  • Members
  • 140 posts

Posted 27 October 2022 - 21:49

Στα Windows δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να βάλω antivirus. Το αντίθετο, απενεργοποιώ και το Defender. Προτιμώ να κάνω format στην πολύ απίθανη περίπτωση να κολλήσω ιό, παρά να έχω το Defender να μου τρώει και RAM και ταχύτητα από τον δίσκο. Αλλά βέβαια προσέχω κιόλας. Προγράμματα εγκαθιστώ μόνο από το Chocolatey (κάτι σαν linux repositories, αλλά για Windows), εκτός κι αν είναι πολύ αξιόπιστα.

 

Αλλά η αλήθεια είναι ότι τα Windows τα χρησιμοποιώ μία ώρα κάθε μήνα και αν. Συνήθως είμαι κι εγώ στο Linux partition, οπού είναι ακόμα πιο απίθανο να κολλήσεις ιό.



#4 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 28 October 2022 - 23:05

Avira με τον πιο σημαντικό λόγο να είναι ότι μπορώ να κάνω δεξί κλικ πάνω σε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο και να του πω να τσεκαρει τα περιεχόμενα του αρχείου ή των αρχείων μέσα στο φάκελο. Με τον ίδιο τρόπο μπορώ να ελέγξω και zip archives χωρίς να τα αποσυμπίεσω.
rsrGbGx.gif

#5 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

    Anime Fan

  • Members
  • 306 posts
  • Location札幌

Posted 30 October 2022 - 17:03

Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα κοιτάξω το Avira.


Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.