Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Innocent

innosent innosent rogue

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 panoulis222

panoulis222

    Starting...

  • Members
  • 18 posts

Posted 01 November 2021 - 22:17

                                          Innocent

                         イノサン

 

                 L4UtxLg.jpg     

                                        

 

                                             author: Shinichi Sakamoto

                                        published: 31/01/2013- 2015

                                            genres: drama,historical,seinen

                                             status: completed

 

 

 

(κλοπη-paste preview) The story of Innocent is set in France, before the turning point that will be the French Revolution.
To take a look at this event that is as passionating as it is difficult to handle, our author have chose to show us a very special family, the Sanson family, cursed generation after generation by the title of royal executioners. Which is to say, the duty of ending the lives of criminals in the front of a crowd avid of blood and gruesome "spectacle", in the name of justice.
Inside this lovely family, our "main" protagonist : Charles-Henri Sanson, and taking more importance late, Marie-Joseph Sanson.

It is important to note that all important characters of this manga have really existed, and will be provided a little notice when they first appeart, showing their names, function and destiny.

 

εν ολιγης προκειται για ενα μανγκα που βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα. πρωτη φορα διαβασα κατι τετοιο, ενιωσα οτι ξαναδιαβαζα ιστορια, αυτη την φορα με περισσοτερες εικονες.φυσικα ο δημιουργος δεν κανει απλα αποδοση ιστοριας, αλλα σου δειχνει πως εξελισσονται τα γεγονοτα, σε βαζει σε ενα κλιμα που πολλοι εχουμε ακουσει μα κανεις δεν εχει ζησει (πεινα-εξαθλιωση-διαχωρισμος στρωματων κοινωνικης ταξης) και γενικα πως φτασαμε στην γαλλικη επανασταση που χαραξε την παγκοσμια ιστορια (οκ αυτο ειναι στο innocent rogue-το απλο innocent δειχνει πως εφτασε εκει).

κατι αλλο που μου αρεσει ειναι πως καταφερνει και χαλαρωνει το κλιμα κανοντας το μανγκα να μοιαζει με οπερα, η να συνδεει το τοτε με το σημερα.

 

φυσικα και ΔΕΝ ειναι ιστορικα ακριβες, αλλα προσωπικα δεν με πειραζει μιας που δεν ασχοληθηκα ποτε τοσο καλα την ιστορια περα απ αυτα που εμαθα στο σχολειο, τα τυπικα.

κ αν τιποτα απ αυτα δεν πειθει... ανεφερα εικονες ε? μακραν το ποιο δυνατο σημειο του μανγκα. πραγματικα νιωθεις οτι σε ρουφαει το περιβαλλον... εκπληκτικα πανελ.

 

ST0Q5S9.jpg

 

dlpWOuP.jpg?1

 

vkIOvZE.png


Edited by Hazuki, 02 November 2021 - 22:50.
Pics now fixed


#2 Pirate Luffy

Pirate Luffy

    Mein König

  • Members
  • 331 posts

Posted 02 November 2021 - 09:42

Φοβερό! Το έχω διαβάσει, όπως και το sequel, το Innocent Rouge (νομίζω έτσι λέγεται). Το σχέδιο out of this world, η αφήγηση κυλάει ωραία, υπάρχει δράμα, έχει ένταση -ειδικά με κάποιες εκτελέσεις. Επίσης είναι αρκετά προοδευτικό ως προς το ότι διαβάζεις μέσα για ομοφυλοφιλία, φεμινισμό, παίρνει θέση κατά της θανατικής ποινής, κτλ. Αγαπημένος χαρακτήρας μακράν η Marie Joseph Sanson, η οποία κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό (ίσως στο 100%) πλάστηκε στη φαντασία του δημιουργού. Νομίζω είναι ιστορικά υπαρκτό πρόσωπο, αλλά δεν ξέρουμε τίποτα για εκείνη ή ίσως να ξέρουμε ελάχιστα. Πάντως μου κάνει εντύπωση το πόσο άγνωστο είναι το manga, ας πούμε στο ίντερνετ δεν βλέπεις και πολλές αναφορές. Φοβερό κατά τη γνώμη μου, ας το δοκιμάσετε! Α, επίσης φέρνει στο νου το Rose of Versailles! 


Posted Image

#3 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 02 November 2021 - 11:33

Πάντα μου άρεσε το artwork. Τρομερό σχέδιο. Αυτό και το Vagabond είναι ίσως τα πιο τρομακτικά σε λεπτομέρεια. Παρόλα αυτά δεν το έχω διαβάσει μιας και που το ξεχνάω συνέχεια.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα διαβάσει ποτέ την περίληψη, τώρα που είδα ότι υπάρχει και ιστορικό υπόβαθρο θα προσπαθήσω να το διαβάσω γιατί φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

 

Τις εικόνες θα τις φτιάξω το απόγευμα όταν γυρίσω σπίτι. :D


rsrGbGx.gif