Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Wandering Witch: The Journey of Elaina

traveling fantasy

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 25 October 2020 - 20:13

Wandering Witch: The Journey of Elaina

 GRf8WxG.jpg

Majo no Tabitabi

anidb - MAL - ANN

 

Once upon a time, there was a witch named Elaina, who set off on a journey across the world. Along the way, she would meet all kinds of people, from a country full of witches to a giant in love with his own muscles—but with each meeting, Elaina would become a small part of their story, and her own world would get a little bit bigger.

 
 
Όπως λέει στην παραπάνω περιγραφή, η Elaina θέλει από μικρή να γίνει μάγισσα και τελικά τα καταφέρνει. Μετά από αυτό αποφασίζει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για να γνωρίσει τον κόσμο.
 
Την στιγμή που κάνω αυτό το thread έχουν βγει 4 επεισόδια οπότε δεν μπορώ να κρίνω ακόμα την σειρά συνολικά, άλλα μέχρι στιγμής με έχει εντυπωσιάσει. Πέραν από το πολύ καλό production value (animation, ατμόσφαιρα, μουσική) το άλλο θετικό της σειράς είναι οι διαφορετικοί κόσμοι και καταστάσεις που συναντά η Elaina.Υπάρχει μια "παραμυθένια" ατμόσφαιρα χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο κόσμος που δείχνει είναι εξιδανικευμένος (συχνά απέχει πολύ).
 
Συνήθως δεν βλέπω τέτοιες σειρές (επεισοδιακές,με ταξίδια κλπ) αλλά μέχρι στιγμής μου έχει αφήσει αρκετά θετική εντύπωση.


Edited by phm, 25 October 2020 - 20:37.

phmava.php



Also tagged with one or more of these keywords: traveling, fantasy