Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Bessatsu Olympia Kyklos [ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΥΚΛΟΙ]


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2,136 posts

Posted 29 April 2020 - 18:16

Bessatsu Olympia Kyklos

~ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΥΚΛΟΙ~

 

9rPuauB.jpg

 

Το προηγούμενο θέμα που έκανα το βράδυ πριν πέσει το site το χτύπησε κεραυνός και το έστειλε στο παρελθόν, βαριέμαι να ξαναγράφω την περιγραφή, please understand. Το παρακάτω βίντεο θα σας δώσει μια καλή ιδέα του τι να περιμένετε.

 

Youtube Video

 

Youtube Video


LfNX0dh.png


#2 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 29 April 2020 - 18:33

Το είχα δει κάνα μήνα πριν και μου είχε κάνει εντύπωση. Αναρωτιέμαι εάν θα προβληθεί κανονικά τώρα που αναβλήθηκαν οι ολυμπιακοί αγώνες για του χρόνου. Λογικά όχι?

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#3 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2,136 posts

Posted 29 April 2020 - 18:37

Έχουνε ήδη βγει τα δυο πρώτα.


LfNX0dh.png


#4 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 29 April 2020 - 20:35

Διαφορετικά τραγούδια στο τέλος καί στα δυο επεισόδια. Αυτό θα πει υπερπαραγωγή. Ο Demetrios βέβαια είναι λίγο μπερδεμένος, ταξιδεύει στο χρόνο με το χιτώνα και τον βγάζει για να αθληθεί ενώ θα έπρεπε να κάνει το αντίθετο.



#5 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 29 April 2020 - 22:53

Dame-trios με ειχε πιασει νευρικό με το συγκεκριμενο pun.
Απιθανο κομεντί, πάρωντι, οπως το παρει κανεις..
Tα ending οτι καλύτερο, αναρωτιέμαι αν θα χει διαφορετικο σε καθε επεισόδιο

Edited by GhostPrince, 29 April 2020 - 22:53.

フカフカ

#6 denvertz007

denvertz007

    Anime Newbie

  • Members
  • 75 posts

Posted 08 July 2020 - 12:02

Σχετικα με αυτη την σειρα:Αρχισε να προβαλεται στην Ιαπωνικη Τηλεοραση φετος απο τις 20 Απριλιου,απο το τηλεοπτικο δικτυο"TOKYO MX".Ειναι βασισμενο στο ομωνυμο"μανγκα κομικς"της Μαρι Γιαμαζακι,και ειναι 4 τομοι.Αρχισε να εκδιδιεται απο τον εκδοτικο οικο"Σουεισα",απο τον Μαρτιο του 2018 εως σημερα.Η Μαρι Γιαμαζακι εχει δημιουργησει "μανγκα κομικς"με θεμα τον περιφημο ιδρυτη της "Microsoft"τον Στιβ Τζομπς to 2013,αλλα και το"Τhermae Romae"το 2008.Σκηνοθεσια:Ριγιο Φουτζι.Δεν υπαρχουν πληροφοριες σχετικα ποιες αλλες σειρες"ανιμ"εχει σκηνοθετησει.Σεναριο:Εκτος απο τον σκηνοθετη,το σεναριο υπογραφουν οι:1-Ατσουσι Τσουμποι:Δεν υπαρχουν αλλες πληροφοριες σε ποιες αλλες σειρες η ταινιες "ανιμ"εχει γραψει σεναρια.2-Τακεσι Τακεμουρα:Ουτε εδω υπαρχουν αλλες πληροφοριες σε ποιες σειρες η ταινιες εχει υπογραψει σεναρια.Στουντιο παραγωγης:Γκοσαι.Εχω δει απο αυτη την σειρα 7 επεισοδια στο www,Kissanime.ru,στους πρωτοτυπους Ιαπωνικους διαλογους με Αγγλικους υποτιτλους.

.Μπορω να πω οτι κατα ενα βαθμο εχει ενδιαφερον,να παρακολουθει κανεις εναν...Αρχαιο Ελληνα τον Δημητριο,να κανει ταξιδι μεσα στο χρονο,απο την Αρχαια Ολυμπια της αρχαιοτητας,να μεταφερεται στους Ολυμπιακους αγωνες του Τοκυο το 1964!Να ανακαλυπτει οτι υπαρχουν πολλες διαφορες στους ανθρωπους της Αρχαιοτητας και τους σημερινους.Μου αρεσει που οι δημιουργοι εμπνευστηκαν σε οτι αφορα τους Αρχαιους Ελληνικους χαρακτηρες πιο πολυ,απο τα Αρχαια Ελληνικα αγαλματα,τον Δημητριο πιο πολυ τον εμπνευστηκαν απο τους Κουρους.Πρεπει να εκαναν ερευνα για αυτο.Αλλα ειναι αναγκη οπωσδηποτε και καλα τους Ολυμπιακους αγωνες,αν τους παρουσιαζουν σαν...κωμωδια;Δεν θα επρεπε να μας ρωτησουν πρωτα;Μηπως ηθελαν να σατυρισουν..."κατα βαθος"την εμπορευματοποιηση των Ολυμπιακων αγωνων;Μαλλον.Οι τιτλοι τελους σε καθε επεισοδιο ειναι διαφορετικοι,και ιδιαιτερα πρωτοτυποι.Στο 7ο επεισοδιο εμαθα και για ενα Αρχαιο Ελληνικο γλυκο,αυτο που δυστυχως δεν εμαθα ποτε στο..."κακομοιρο"και..."ερμο"..."Δημοσιο"(;)..."Ελληνικο"(;)..."σχολειο"(;).Πρεπει να υπηρχε αυτο το γλυκο στην Αρχαια Ελλαδα ετσι δεν ειναι;Ακομα και για αυτο το γλυκο εκαναν ερευνα οι δημιουργοι της σειρας!Μωρε μπραβο!Τοση βαση ακομα και στην παραμικρη λεπτομερεια!Τους παραδεχομαι!Εδω να γινουν αυτα τα πραγματα;Οχι βεβαια;Παντως θα την δω την σειρα ολοκληρη ως το τελος.Και οταν θα τα δω ως το τελος,θα ξαναγραψω τις αποψεις μου.Μονο το 5ο επεισοδιο,μου την..."εσπασε"λιγο με την...τουαλετα,που ο Δημητριος μετα απο το ταξιδι του στον χρονο,φερνει και μια...τουαλετα στην Αρχαια Ολυμπια!Αλλα τελοςπαντων!Ελπιζω να μην περιεχεται αλλο..."χοντροκομμενο χιουμορ"στα επομενα επεισοδια.Κριμα μονο που ειναι 5 λεπτα διαρκεια.Θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας.Τις περιμενω.Ευχαριστω...



#7 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 21 September 2020 - 20:34

Η άποψή μου; Καμένο anime. 
Δεν ξετρελάθηκα, αλλά ανήκει σε εκεινα τα ιδιαίτερα anime, με το πολύ ιδιαίτερο Ιαπωνικό humor.