Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 4 votes

Έπεσε το Mangastream...


  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 posts

Posted 20 December 2019 - 00:08

Μόλις διάβασα ότι έκλεισε το Mangastream και ακούγεται ότι θα κλείσουν σιγά σιγά όλα τα site που ανεβάζουν μεταφρασμένα Manga... όποιος έχει κάποια ιδέα τι γίνεται ας ενημερώσει.....

2008ipman01.jpg


#2 Dio Brando

Dio Brando

    Dark Will

  • Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 20 December 2019 - 00:43

Μπορεις να διαβασεις στο MangaPlus την επισημη μεταφραση καθε κυριακη βραδυ


Spoiler:

#3 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 20 December 2019 - 00:59

Ε καιρός ήταν, τόσα ddl που σερβίραν anime κλείσανε, κάποια stream sites το ίδιο, ήρθε η ώρα και για τα manga.
rsrGbGx.gif

#4 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 20 December 2019 - 10:03

Συνδρομές παιδάκια, δυστυχώς καλως η κακως σε τετοια σιτε μας πανε, εχει κιολο και αλλαζει περισσότερο το ιντανετο
Νετφλιξ,κρατσυρολ κ σχετικα παει το μελλον. Αν και νταξ τα πειρατικά συνεχως θα κάνουνε ποπ απ πιατευω αν εχεις την ορεξη να ψαχνεσαι μονημως ποιο λειτουργεί κ ποιο οχι.
Κιεγω που διαβαζω ιαπωνικα τα μανγκα μου μετα απο απογνωση να αγοραζω ντιτζιταλ τομους κατελειξα δλδ δυστυχώς καποια στιγμη :(
フカフカ

#5 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 20 December 2019 - 13:57

Υπάρχει η δυνατότητα για mangaplus όντως. Το θέμα είναι πως δεν είναι καθόλου λειτουργικό, δεν ξέρω, όσες φορές προσπάθησα να διαβάσω είχα συνέχεια προβλήματα. Μου δίνει την εντύπωση πως απλά κότσαραν μερικά σκαναρίσματα και δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν troubleshooting και να δουν πώς συμπεριφέρεται η πλατφόρμα όταν πας να συνεχίσεις από τη μέση, όταν θες να διαβάσεις διαφορετικό κεφάλαιο και όχι το επόμενο, όταν αλλάζει η σελίδα κλπ.

 

Δεν μου αρέσει να βλέπω επίσημα sites/ πλατφόρμες να λειτουργούν χειρότερα από τα ερασιτεχνικά. Βέβαια σιγά σιγά πιστεύω πως θα διορθωθούν. Μέχρι τότε, ψάχτε για το Tachiyomi, είναι η υπέρτατη εφαρμογή για android λειτουργικά. Ουσιαστικά είναι κατάλογος που χρησιμοποιεί το API πολλών αντίστοιχων sites (mangadex, mangastream, mangarock, κλπ), ψάχνει σε όλα, είναι πολύ εύχρηστο με πολλές δυνατότητες για παραμετροποίηση, και έχει επιλογή είτε για online streaming, είτε για κατέβασμα και αποθήκευση σε εσωτερικό χώρο. Από τότε που το κατέβασα δεν ξανακοίταξα πίσω. Απλά είναι μέσω F-droid ή GitHub, δεν το έχει το επίσημο play store για ευνόητους λόγους.

 

Τα πειρατικά sites πάντως δεν θα κλείσουν ποτέ. Απλά το στοίχημα που πρέπει να κερδίσει η Shueisha και η κάθε Shueisha, είναι να προσφέρει στον καταναλωτή αντίστοιχες και καλύτερες λειτουργίες, που θα είναι εύκολες στη χρήση και πιο πρακτικές από τη βαβούρα του ψαξίματος.


E5VV38U.jpg


#6 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 20 December 2019 - 17:44

Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό απλά δεν νομίζω ότι υπηρεσία ανά εκδότη μπορεί να κάτσει. Πόσες συνδρομές να έχει κάποιος. Επίσης ποιο extension χρησιμοποιείς στο tachiyomi.
rsrGbGx.gif

#7 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 20 December 2019 - 18:09

[...] Επίσης ποιο extension χρησιμοποιείς στο tachiyomi.

 

Spoiler:

 

Από browser sites, το πιο customizable μέχρι στιγμής είναι το mangadex, κάνει παπάδες.


E5VV38U.jpg


#8 Titan64

Titan64

    Anime Newbie

  • Members
  • 37 posts
  • LocationKamome Gakuen

Posted 20 December 2019 - 18:56

 

Από browser sites, το πιο customizable μέχρι στιγμής είναι το mangadex, κάνει παπάδες.

 

Πρώτη φορά βλέπω το mangadex, όντως είναι πολύ καλό. Μπήκε στα bookmarks :)



#9 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 21 December 2019 - 02:23

Αν κάνεις και register, έχει και dark theme διαθέσιμο, αμ πώς!


E5VV38U.jpg


#10 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 21 December 2019 - 16:40

Σταμάτησαν και οι jaminisbox τα wsj manga λογικά κάτι χοντρό θα παίχτηκε από πίσω για να σταμάτησαν όλοι μαζί ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι για την πειρατεία πάντως ειδικά για αυτά τα manga που έχουν τεράστιο κοινό σίγουρα όπως και έγινε για το one piece πχ βγήκε chapter από anonymous scanlator και το πιο πιθανό είναι να γίνεται έτσι για μεγάλες σειρές χωρίς να υπάρχει κάποιο πιο centralized site εκτός αν μπουν τίποτα Κινέζοι στη φάση που είναι άνετοι με το copyright, αυτό που πραγματικά θα μπορούσε να σκοτώσει την πειρατεία για τα μεγάλα manga είναι να πιάσουνε τους leakers γτ αυτό είναι το μεγάλο advantage που έχουμε είναι ότι διαβάζουμε 3 μέρες πριν βγει το οfficial manga στην Ιαπωνία αλλα και αυτό πρακτικά είναι πολύ δύσκολο.Επίσης service σαν το mangaplus να γίνουν competent και να ανταγωνίζονται τα πειρατικά αλλά έτσι όπως τους βλέπω πιο εύκολο είναι να πιάνουν κάθε random leaker παρά να κάνουν ανταγωνιστικό site.Για manga sites πάντως το mangadex είναι όντως με διαφορά το καλύτερο και άξιος συνεχιστής του batoto και γενικά σέβονται τους scanlators Και linkaroun και στο mangaplus για παράδειγμα.Γενικότερα πάντως για την ιντερνετική πειρατεία μου κάνει εντύπωση πως όλοι λένε πως έχει γίνει πιο δύσκολη και προτιμούν netflix κ.α ενώ το μόνο που έχει γίνει ουσιαστικά είναι από εκεί που κάτι το βρίσκες σε 1 λέπτο τώρα σου παίρνει 2-3 αν δεν ξέρεις.Αν και γενικότερα αυτό το trend ουσιαστικά είναι καλό για τους πιο active pirates γτ αν το μεγάλο traffic είναι νόμιμο δεν θα πολυασχολούνται με το υπόλοιπο 1% αν και είναι αρκετά greedy τώρα με τα streaming wars που μπορούν πάλι να εξωθήσουν το κόσμο στην πειρατεία.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#11 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 22 December 2019 - 04:42

Πάει το mangastream.

 

Πάω να μπω προχτές, βλέπω ότι είναι κάτω, λέω "εντάξει, έχουν ξανακατεβάσει το site στο παρελθόν για λίγο, δεν έγινε κάτι", και βλέπω μετά ένα thread στο reddit που λέει ότι έχουν διαγράψει τα πάντα σχετικά με το site, οπότε είναι οριστικό αυτήν την φορά. Ομολογώ, αυτό με χτύπησε λίγο περισσότερο από άλλα sites και αυτό γιατί συνειδητοποίησα ότι χρησιμοποιώ το mangastream εδώ και δέκα χρόνια σχεδόν. Δέκα. Fucking. Χρόνια. Σχεδόν το έκανα ανεπαίσθητα πλέον, απλώς όποτε βαριόμουν το κλίκαρα για να δω αν έχει βγει τίποτα από ό,τι διαβάζω.

 

Έχουν περάσει σχεδόν 19 χρόνια από τότε που πρωτοσυνδέθηκα στο ίντερνετ. Θυμάμαι, όπως φαντάζομαι και άρκετοί άλλοι ειδικά μεγαλύτεροι, την χαοτική άγρια δύση των πρώιμων '00, την άνοδο των chan boards, την εποχή πριν το youtube και το facebook, να γίνεται mainstream από το 2007-2008, να το χρησιμοποιούν σταδιακά όλοι πλέον από το 2010 και μετά. Ίσως με χτύπησε τόσο άσχημα γιατί θεωρούσα το site κατά κάποιο τρόπο ένα από τα τελευταία αυτά προπύργια αντιπροσωπευτικά του παλιού ίντερνετ και της κουλτούρας του, ένα από αυτά τα sites που ήταν "πάντα εκεί", και ας μην είναι τόσο παλιό.

 

Man, τώρα με έπιασε νοσταλγία.


Edited by Osama Bin Laden, 22 December 2019 - 04:50.


#12 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 22 December 2019 - 11:52

Έλα το bakabt υπάρχει ακόμα, αν σε ενδιαφέρει, βέβαια διαβάζω τι πρέπει να κάνεις για μπεις και πλέον μου φαίνεται πιο πολύ σαν 133t club παρά με torrent tracker, θα μου πεις με το κυνήγι που πέφτει.

 

 

 

How do I get invited?
  • Right now, the only way to get invited is by passing an interview administered by site staff. These interviews are conducted on IRC, so follow our guide to find your way there.

rsrGbGx.gif

#13 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 22 December 2019 - 12:45

Mangadex is the way to go.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#14 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 December 2019 - 15:54

Κατέβαστε το Free Manga Downloader που συνδέεται με δεκάδες  manga ιστότοπους, ακόμα και hentai, webcomics κλπ

Κατεβαζει τα chapter χωρίς κρυπτογράφηση και τα συμπιέζει επίσης

 

Ετσι γλιτωνεις ψαξιμο



#15 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 23 December 2019 - 01:36

Από λοιπούς τράκερ, πέρα από το bakabt, υπάρχουν και τα AnimeTorrents & AnimeBytes, λογικά θα θέλουν invites, όμως δεν νομίζω να περνάς συνεντεύξεις και αηδίες. Τουλάχιστον δεν ήθελαν παλιότερα. Και το nyaa φυσικά, για να μας καλύψει για ongoings.


E5VV38U.jpg