Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 2 votes

Anime Cosplay Party 22/6 by Akai Panda


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 08 June 2019 - 17:52

Μετά από μια απουσία αρκετών ετών επιστρέφουμε δυναμικά με ένα Anime Cosplay Party σαν αυτά που μόνο εμείς ξέρουμε να διοργανώνουμε! Σε έναν καινούριο χώρο, το all day cafe bar 500 μίλια μακριά που ελπίζουμε να γίνει το καινούριο στέκι μας!

Σας προσκαλούμε λοιπόν το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 20:00 να φορέσετε τη στολή σας, και την καλύτερη διάθεση σας, και να έρθετε να μας γνωρίσετε. Οι παλαιότεροι ξέρουν τι να περιμένουν και δεν κάναμε καμία έκπτωση στα στάνταρ που θέσαμε πριν χρόνια. Ελπίζουμε ότι οι πιο καινούριοι, που δεν είχαν έως τώρα ευκαιρία να παραβρεθούν σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας, θα εκπλαγούν ευχάριστα!

Το μαγαζί βρίσκεται κοντά σε κεντρικούς σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού (Γκάζι και Θησείο) και έχει εύκολη πρόσβαση και με όλα τα λεωφορεία που κατεβαίνουν την οδό Πειραιώς.

Όπως πάντα θα υπάρχει προτζέκτορας, καθώς όλα τα μουσικά κομμάτια συνοδεύονται και από το αντίστοιχο βίντεο. Στον τοίχο της εκδήλωσης μπορείτε να ανεβάζετε τα requests σας, και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσα περισσότερα μπορούμε από αυτά.

Η μουσική περιλαμβάνει όλα τα είδη, anime ost από παλιά και καινούρια anime, jpop, jrock, και visual, ρέτρο κομμάτια, μουσική από videogames και amv που πιστεύουμε ότι ταιριάζουν στο όλο κλίμα. Μια μικρή αλλαγή είναι ότι πλέον θα επικεντρωθούμε στην ιαπωνική μουσική. Kpop ίσως παίξουν κάποια κομμάτια, αλλά θα είναι το μικρότερο μέρος του προγράμματος.

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, και το μαγαζί έχει πολύ καλές τιμές, με τα αναψυκτικά να στοιχίζουν μόλις 2,5 ευρώ! Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα για φαγητό!

Και εννοείται ότι δεν θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε χωρίς τα καθιερωμένα δωράκια! Κατά τη διάρκεια του πάρτι θα μπορέσετε να πάρετε κάποιον από τους δωρεάν λαχνούς (ένας ανά άτομο) για να συμμετέχετε στην κλήρωση.

Όσο αφορά το cosplay κομμάτι, θα θέλαμε να έρθετε μεταμφιεσμένοι σε κάποιον από τους αγαπημένους σας ήρωες, ωστόσο δεν θα υπάρξει κάποιος διαγωνισμός. Θα φροντίσουμε όμως να μην πάει ο κόπος τους χαμένος και να έχετε κάποιο πλεονέκτημα στην κλήρωση.

Επίσης σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ενδιαφέρον να έχουμε πλέον και έναν καλεσμένο cosplayer σε κάθε πάρτι μας, για να μπορέσετε να γνωρίσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες από κοντά και να φωτογραφηθείτε μαζί τους. Η καταξιωμένη στο χώρο Ailiroy μας έκανε την τιμή να αποδεχτί την πρόσκληση και να είναι η πρώτη μας καλεσμένη! Μη ξεχάσετε να επισκευθείτε τη σελίδα της για να θαυμάσετε τη δουλειά της!

Επίσης θα χαρούμε να γνωρίσετε και σεις το 500 μίλια μακριά, που εκτός από καφέ μπαρ είναι και ένας χώρος διεξαγωγής συνεδριάσεων DnD και άλλων εκδηλώσεων. Δείτε το προφίλ του μαγαζιού στο fb για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες.

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στα χρόνια που ήμασταν ανενεργοί, και ένα από αυτά είναι ότι το fb πλέον δεν μας επιτρέπει να στείλουμε προσκλήσεις, για αυτό μπορείτε να μας βοηθήσετε κοινοποιώντας την εκδήλωση ή προσκαλώντας φίλους σας που μπορεί να ενδιαφέρονται.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το πάρτι (λες και το κατεβατό μέχρι τώρα δεν είναι αρκετό) για αυτό τσεκάρετε την εκδήλωση μια στο τόσο.

Από την πλευρά μας σας υποσχόμαστε, ότι όπως πάντα θα βάλουμε τα δυνατά μας για να έχουμε ένα ξεχωριστό πάρτι! Παρακαλούμε να μας στείλετε (εκτός από τα requests σας) και τις προτάσεις ή παρατηρήσεις σας.
Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να σας (ξανα)δούμε όλους
Akai Panda

Δωροθέτες
facebook.com/cultof500
animehouse.gr
facebook.com/KanadeNekoChan
facebook.com/RainbowKatCosplayArt

Guest cosplayer
facebook.com/ailiroy

Χορηγός επικοινωνίας
www.cosplayers.gr
facebook.com/CosplayersGR
youtube.com/CosplayersGR
twitter.com/CosplayersGR
instagram.com/CosplayersGR

Akai Panda


Edited by Namida, 16 June 2019 - 13:02.



#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 23 June 2019 - 09:59

ΛοΛ και ξαφνικά δέκα χρόνια πίσω. Για χαλαρή μπύρα πήγαμε, ταξίδι στο χρόνο κάναμε.

Τελικά η κλήρωση είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα πάρτι, είναι εκεί που ο άλλος του πέφτουν όλες οι αναστολές και γυρνάει σε full otaku mode, Ι ΝΕΕD THIS ONE PIECE KEY CHAIN ΛΑΙΚ ΝΑΟ!  :hahaha:

Να πω την αλήθεια, φώναζα σαν χουλιγκάνι το 84 αλλά δεν μου έκατσε, νεξτ ταιμ!  :hypno:


rsrGbGx.gif

#3 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 June 2019 - 15:20


Να πω την αλήθεια, φώναζα σαν χουλιγκάνι το 84 αλλά δεν μου έκατσε, νεξτ ταιμ!  :hypno:

 

 

Λογικό που δεν κέρδισες τίποτα αφού το νούμερό σου ήταν το 87 και όχι το 84 :angelr:

 

 

Πολύ ωραίο πάρτυ, εξαιρετικός χώρος εκεί που έγινε, παίχτηκε και πρόταση από acid black cherry να γίνει εκεί το επόμενο meeting με την οποία συμφωνώ και επαυξάνω!

 

Είναι πάντα συγκινητικά τα ταξίδια στο χρόνο, να βλέπεις φάτσες που είχες χρόνια να δεις και να γνωρίζεις νέες φάτσες που ήταν επί χρόνια απλά avatars. Μπράβο για τη διοργάνωση, προσωπικά πέρασα τέλεια :P


xbJ3b2w.jpeg


#4 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 24 June 2019 - 18:57

To 87 φώναζα αλλά το 84 θυμόμουνα υποσυνείδητα γιατί είχε κερδίσει! Δεν θα το πετύχω μπροστά μου το 84 θα του δείξω εγώ θα δει τι θα πάθει! :chigau:


rsrGbGx.gif

#5 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 24 June 2019 - 22:25

Θυμαμαι νια φορα σε ενα παρτυ που χα μαζεψει κτ λαχνους που χανε πεταξει στο πατωμα και κερδισανε ολα . Γεμισα μανγκα. Το δικο μου δεν ειχε κερδισει καν εντομεταξυ χαχχαχα

Κριμα που δεν ηρθα γαμωτο, με πιανει νοσταλγια μαυτα
フカフカ

#6 acid black cherry

acid black cherry

    Mahjong Master

  • Members
  • 937 posts

Posted 27 June 2019 - 08:36

Μια χαρα ηταν μανγκες, να ξαναβρεθουμε συντομα.

Το μερος δεν εχει και τοση σημασια, αλλα με 3 ευρω τη μεγαλη μπυρα μια χαρα μου φανηκε το μερος που εγινε το παρτυ.


i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg