Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Καλή Χρονιά ~ Τη βγάλαμε και φέτος~ Περικλείεται δώρο
Posted 05 January 2019 - 17:08
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 06 January 2019 - 22:53
Posted 07 January 2019 - 11:13
Καλη χρονια και απο μενα με υγεια και ολα τα καλα! Ελπιζω ο καινουριος χρονος να μας φερει χαρες και να μας παρει τα κιλα των γιορτων (και οχι μονο )
Εφτιαξα τοσα πολλα φαγητα μεσα στις γιορτες που πλεον σκεφτομαι να ξεκινησω νωριτερα τη νηστεια και ολα για το σοι ε.. Τι στιφαδο αγριογουρουνο , τι μοσχαρι με λευκη σαλτσα και μανιταρια , τι slow cooked χοιρινο με πατατες , τι πιτσοψωμακια, τι κολοκυθοπιτες... Πεινασατε ή οχι ακομα ??
When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Posted 07 January 2019 - 23:50
Στην εκπνοη του χρονου ας ευχηθω και γω με τη σειρα μου καλη χρονια απο την παγωμενη μορντορ και να σας περασει η βαρυστομαχια απο τη σαβουρδοφαγια των γιορτων
Posted 13 January 2019 - 21:59
Περιμένοντας την pizza και με επίβλεψη δικηγόρου παρά πρωτοδίκαις διεξήχθη η κλήρωση με τυχερό τον OdyMonaxo.
Ακολουθούν τα πειστήρια σε συνέχεια της περσινής κλήρωσης
Συγχαρητήρια στο νικητή, θα ενημερωθεί για την παραλαβή του δώρου.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΑ!
Posted 15 January 2019 - 15:23
Posted 19 January 2019 - 00:33
Ζήτω ο άδμην, ζήτω η δικηγόρος, ζήτω το κοινωνικό μέρισμα manga
Θα ήθελα κατ' αρχήν να ευχαριστήσω τον Gunsmasha και την aeron που γράφοντας τα πόστς τους εδώ σήκωσαν τα χέρια τους και αναφώνησαν "πάρε την δύναμή μου", καθώς και το Monogatari series που μου έδωσε την ευκαιρία για μπόλικα ωραία ποστ για την αρχική κλήρωση πέρσι
Ως ανταπόδοση, θα κάνω άλλα 27 ποστ στο anime-manga subforum για να ισοφαρίσω τους περσινούς λαχνούς μου, χωρίς να μετρήσω τα ποστ από τις εντυπώσεις μου διαβάζοντας το manga
Είμαι και μεγάλος φαν άλλων εκδοχών του franchise, και το θελα πολύ, να πω την αμαρτία μου
WHOOOOHOOOOO I GOT GIIIIIIIITS
Posted 19 January 2019 - 01:02
Σε καλη μερια το γκιτς, και το χρονου διαγωνισμο για κανα μονογκαταρι μποξ σετ χΔ
Also tagged with one or more of these keywords: 2019, happy new year, gifts, δώρα
Anime & Manga Discussion →
Anime Γενικά →
Ποια είναι τα Anime της Δεκαετίας!; (2010-2019)Started by Titan64 , 27 Jan 2020 anime, decade, 2010, 2019 |
|
||
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Promare [2019]Started by OdyMonaxos , 12 Oct 2018 TRIGGER, Hiroyuki Imaishi and 4 more... |
|
||
.aNiMe//GR →
Κανόνες και Ανακοινώσεις →
Κοινωνικό Μέρισμα Manga 2018 - A και καλή χρονιά!Started by Hazuki , 01 Jan 2018 2018, new year, gifts |
|
||
.aNiMe//GR →
Κανόνες και Ανακοινώσεις →
Tis the season to be jolly... fa la la la la la la la laStarted by mono , 25 Dec 2017 christmas, hanukkah and 5 more... |
|
||
The Community Bar →
Off Topic →
Ιδέες, πληροφορίες και προτάσεις για δώρα!Started by plotolp , 20 Dec 2012 δώρα, gifts, recommendations |
|