Ψηφίστε!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καλοκαιρινό meeting ~discuss
Posted 17 June 2018 - 21:46
Θέλω να σας γνωρίσω! Baaaakaaaa!
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 17 June 2018 - 21:52
Aλλαξαν τα δεδομενα, βλεπω οτι τελικα υπαρχει μια πιθανοτητα να μπορεσω να ερθω, οποτε θα ελεγα και εγω φαγακι, να τσιμπησουμε κατι εστω!
Θελω να δω και την ομορφια μου τον Guns απο κοντα
Edited by Angel.tze, 17 June 2018 - 21:53.
that's a dude!
Posted 17 June 2018 - 22:00
μωρε και γω θελω να σας γνωρισω , αλλα το προτιμω σαβουριαζοντας σαν να μην υπαρχει αυριο
Posted 18 June 2018 - 21:45
Έχουμε επική μάχη μεταξύ #φαγάκι και #καφέ αποτελεί την μάχη των τιτάνων Insomniacs vs Fagopotidwn προς το παρών αι δυνάμεις είναι ίσες αλλά ποτέ δεν ξέρεις την ανατροπή.
FAGOPOTIDES FTW
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 19 June 2018 - 08:52
Η ψήφος του Hazuki μετράει τριπλή
Posted 19 June 2018 - 14:00
Η ψήφος του Hazuki μετράει τριπλή
Μάλλον πρέπει να κάνουμε επανάστασις ίσες ψήφους για όλους.
Είμαι σίγουρος ότι η ψηφοφορία θα έχει την έκβαση που πρέπει να έχει! (Καφές)
Μετά μην παραπονιέσαι ότι έχεις ενέργεια στις 3:00μμ και ΔΕΝ μπορείς να κοιμηθείς. Σκέψου και την mono.
Ι GNU/L I N U X
Posted 19 June 2018 - 14:02
βλεπω μας νικανε συντροφε
Posted 19 June 2018 - 21:22
Τελικά μάλλον θέλουν burgerohypnosis.
Ι GNU/L I N U X
Posted 19 June 2018 - 21:58
Δεν έχω πιει καφέ στη ζωή μου. (γουελ έχω δοκιμάσει απλά δεν πίνω, μου προκαλεί αναγούλα, παίζει να τα χω ξαναπεί τι πόκεμον είμαι)
τσάι ιν ντα κοκόρο, και σμούθις!
Posted 19 June 2018 - 21:59
O Prince είναι ο τύπος που στο συμβούλιο των σούπερ κακών έχει την τσαγέρα που φυσά ζεστό ατμό δίπλα του.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 19 June 2018 - 22:03
O Prince είναι ο τύπος που στο συμβούλιο των σούπερ κακών έχει την τσαγέρα που φυσά ζεστό ατμό δίπλα του.
Ξεκάθαρα θα μπορούσε!
Posted 19 June 2018 - 22:08
Δεν έχω πιει καφέ στη ζωή μου. (γουελ έχω δοκιμάσει απλά δεν πίνω, μου προκαλεί αναγούλα, παίζει να τα χω ξαναπεί τι πόκεμον είμαι)
![]()
τσάι ιν ντα κοκόρο, και σμούθις!
Αχ παιδάκι μου, κάποιος σε πότισε φίλτρου όταν ήσαν μικρός και έχεις τραυματιστεί. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ!
Also tagged with one or more of these keywords: Summer, Καλοκαίρι, #ποτάρες, Χελλ, ανιμε;
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Fran♥cescaStarted by GhostPrince , 21 Aug 2014 ![]() |
|