Λάμβανα μυνήματα από Τζιτζικώστα εδώ και 12 χρόνια. Επιτέλους μου ήρθε μήνυμα με σταθερό νούμερο που πήρα τηλ για να τα απενεργοποιήσω!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

GDPR Bitches!!!
Posted 25 May 2018 - 16:37
Posted 25 May 2018 - 17:29
Children children children
Πρώτον και πολύ βασικό ανά κάποια χρόνια ανανεώνουμε τις διευθύνσεις e-mail που έχουμε δώσει στα sites, ειδικά σε αυτά που κρατάμε λίστες και έχουμε ενεργούς λογαριασμούς (πχ aNiMe//GR) εδικά αν έχουμε αλλάξει την βασική διεύθυνση e-mail μας. Δεύτερον δεν βάζουμε το ίδιο password παντού για λόγους ασφαλείας. Οι περισσότεροι browsers κρατάνε αρχείο με τα passwords που βάζουμε για να μην χρειάζεται να τα θυμόμαστε. Κάνουμε και ένα account στον browser και έχουμε πρόσβαση σε usernames και passwrds από οποιαδήποτε συσκευή. Δεν θέλω γκρίνια και μιζέρια για καταστάσεις που λύνονται με 3 λεπτά δουλίτσα
Posted 25 May 2018 - 18:26
When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Posted 25 May 2018 - 19:04
το θέμα ειναι οτι εγω ειμαι πάντα απο κινητό και δεν μπαίνω καν συχνά στο MALChildren children children
Πρώτον και πολύ βασικό ανά κάποια χρόνια ανανεώνουμε τις διευθύνσεις e-mail που έχουμε δώσει στα sites, ειδικά σε αυτά που κρατάμε λίστες και έχουμε ενεργούς λογαριασμούς (πχ aNiMe//GR) εδικά αν έχουμε αλλάξει την βασική διεύθυνση e-mail μας. Δεύτερον δεν βάζουμε το ίδιο password παντού για λόγους ασφαλείας. Οι περισσότεροι browsers κρατάνε αρχείο με τα passwords που βάζουμε για να μην χρειάζεται να τα θυμόμαστε. Κάνουμε και ένα account στον browser και έχουμε πρόσβαση σε usernames και passwrds από οποιαδήποτε συσκευή. Δεν θέλω γκρίνια και μιζέρια για καταστάσεις που λύνονται με 3 λεπτά δουλίτσα

Επισης, δεν εχω λόγο να βάζω δέκα διαφορετικούς κωδικούς για καθε λογαριασμό που κανω σε καθε μέρος που χρησιμοποιώ τρεις φορές το χρόνο xD Ασε που τα social media μου ειναι πρακτικά άδεια, τι λόγοι ασφαλείας τωρα? Δεν βάζω προσωπικές πληροφορίες μου εγω.
Αλλα οκ, απλώς έβαλα ενα κεφαλαιο γράμμα έξτρα και μου το έπιασε σαν άλλο κωδικό (πανέξυπνο το σύστημα~) xD
Σίγουρα δεν εχει να κανει με το GDPR παντως; Σαν πολυ ταυτοχρονα συνέβησαν ολα αυτα.
Edited by Angel.tze, 25 May 2018 - 19:04.
that's a dude!
Posted 25 May 2018 - 19:13
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι επειδή το GDPR υποχρεώνει τους φορείς επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων να λαμβάνουν ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όλη αυτή η φάση είναι σε αυτό το πλαίσιο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
edit: Αν και από ότι έμαθα όντως υπήρξε κάποιο data breach στο MAL
Posted 25 May 2018 - 20:22
και κάπως έτσι γυρνάς στους παραδοσιακούς τρόπους του δημοτικού με χαρτί και σημειώσεις για τα τυχών επόμενα άνιμίδια, γιατί δεν το βλέπω να μου ξεμπλοκάρεται με κανένα τρόπο το acc αφου το τεαμ δεν λεει να απαντήσει καν, αλλη όρεξη δεν έχω να ξαναστήνω ολη τη λιστα απτην αρχη γιατί τους ήρθε χωρις καμία προειδοποίηση να κλειδώσουν όλα τα προφιλ. anyway. Αν και υποθέτω θα πρέπε να περιμένω πως λόγο της αλλαγής κανονισμού θα γινότανε κάτι τέτοιο ε? /rage
Ευτυχώς το πρόβλημα μόνο στο MAL υπήρξε, άλλοι λογαριασμοί δεν είχαν θεμα πουθενά. Φταίω που χω ενα σόρο pass και μεηλς κιεγώ, επρεπε να χα μείνει με ένα μοναδικό απτα 5 μου για να μη τα ξεχνάω!
Posted 25 May 2018 - 23:32
το θέμα ειναι οτι εγω ειμαι πάντα απο κινητό και δεν μπαίνω καν συχνά στο MAL
Επισης, δεν εχω λόγο να βάζω δέκα διαφορετικούς κωδικούς για καθε λογαριασμό που κανω σε καθε μέρος που χρησιμοποιώ τρεις φορές το χρόνο xD Ασε που τα social media μου ειναι πρακτικά άδεια, τι λόγοι ασφαλείας τωρα? Δεν βάζω προσωπικές πληροφορίες μου εγω.
Αλλα οκ, απλώς έβαλα ενα κεφαλαιο γράμμα έξτρα και μου το έπιασε σαν άλλο κωδικό (πανέξυπνο το σύστημα~) xD
Σίγουρα δεν εχει να κανει με το GDPR παντως; Σαν πολυ ταυτοχρονα συνέβησαν ολα αυτα.
Eγω βάζω master password στο Firefox + Lastpass και είμαι κομπλέ. Δυστηχώς το Lastpass addon δεν λειτουργεί στο κινητό.
Posted 26 May 2018 - 15:39
Το κακό με τα passwords είναι ότι είναι πολλά και κανείς δεν δύνατε να υποστιρίξει fido (όχι φιδέ) που χρησιμοποιεί κρυπτογραφικά κλειδιά και TLS (τέλος πάντων έναν σουπερ ουαου τρόπο χωρίς passwords για όσους εν ξέρουν απο τετοια), ίσως λόγο ότι πλέον ακόμα να το υποστιρίξουν οι browsers και όπως λένε στο χωριό μου στο Akihabara:
じかんはお金です。
Edited by pc_magas, 26 May 2018 - 15:40.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 28 May 2018 - 13:06
mono brain status: complete meltdown
mono neural status: tsita
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?